Imam jedno pitanje...
Pre otprilike 3 meseca pocelo je da me pece izmedju malih usana. Najvise pece kad imam odnose, a takodje, pece i na dodir i kad mokrim.
Zbog toga sam posumnjala na bakterije u mokraci, ali kad su rezultati bili negativni i kad je na tom polju sve bilo u redu, otisla sam kod ginekologa.
18.10. ove godine sam bila na pregledu i uradila sam papa test, cervikalni bris chl. tracomatis, mycoplasma hominis, ureaplasma urealiticum, cervikalni i vaginalni bris bakterioloski. Svi rezultati su bili uredni, dakle nikakve bakterije nisu pronadjene niti je bilo bilo kakvih promena na grlicu materice.
Nalaz kaze ovako: u vagini belicasti sekret bez znakova upale, PVU konicna pravilna sa EPVU. Uterus u RVFL normalne velicine pravilan, konzistentan gibiv bezbolan. Podrucje adneksa obostrano urednog nalaza. Sekret mi je II grupa.
Posto je moj ginekolog jos pre dobijanja rezultata primetio da mi je deo izmedju malih usana upaljen i crven, preporucio mi je samo ispiranje kalijum-hipermanganom i mazanje Canestenom. Medjutim, iako se pridrzavam te terapije i dalje me pece i nema nikakvih promena na bolje.
Inace, ne perem se sapunom nego samo Nivea intimo gelom i to za osetljivu kozu.
Imam 28 godina, nikada nisam radjala niti imala abortus. Takodje, ne koristim nikakve antibebi pilule.
Molim Vas, mozete li mi objasniti u cemu je moj problem?
Unapred hvala!