dr
Poznat
- Poruka
- 9.753
Sve je ok, bez brige.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da mi je papa u redu....ja bih licno bila mirna,sto se tice samog mozaika.Kontrola svakih 6 mjeseci uz kolposkopiju...i eto mira.Medjutim,situacija je sada drugacija.Mozaik je patoloska kolposkopska slika, licno ne bih bila mirna dok ga ne uklonim.
Ma izgleda da ja ovaj moram odstraniti,pa kako god.Ne razumem, jeli ovo bilo pitanje ili konstatacija?
Niko ne moze da garantuje sta se nalazi ispod mozaika,zato se i savetuje uklanjanje.
A da usput i jos jedno pitanje ,posto imam kamencic u levom bubregu i mnogo mnogo peska u oba bubrega i tih dana od kad sam pocela da osecam taj bol boli me i levi bubreg tj,jedna tacka i kao da mi prolaze zmarci kroz besiku na dole da i to nesto nema veze sa peskom,cisto da cujem sta misllis,HVALA...
Za pocetak pozdrav svima i hvala na ovom korisnom topic-u
Imam dva pitanja. Prvo, proslu menstruaciju sam imala 25.11. i trajala je kao i obicno, ali sam onda 11.12. ponovo dobila. Tj. imala sam krvarenje koje je trajalo koliko i menstruacija, ali mnogo manjeg obima i nije bolelo onoliko jako kao obicno. Mislila sam da to nije nista cudno, jer sam imala ispite i bila sam pod stresom tih dana, pa sam mislila da je mozda zbog toga. Ali sada nisam sigurna da li se to racuna u menstruaciju ili ne, posto posle toga nisam dobila, pa sam se zabrinula, i bas zbog toga imam i drugo pitanje: koliko su pouzdani obicni testovi na trudnocu koji ispituju urin i mogu da se kupe u apoteci, da li je test krvi mnogo pouzdaniji i da li moze da se obavi u bilo kojoj privatnoj laboratoriji? Inace, moj ginekolog je na odmoru, pa ne mogu njemu da se obratim, a brinem se svakim danom sve vise.
Unapred hvala na odgovoru