mmaallaa
Zainteresovan član
- Poruka
- 462
cula sam da ce od decembra da se pojavi u prodaji kod nas, cena joj je oko 100E, a valjda je potrebno da se primi 2 ili 3 u odredjenom vremenskom periodu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.moderna-dijagnostika.hr/hrv/aktualne_teme/prikaz.asp?id=69mmaallaa:cula sam da ce od decembra da se pojavi u prodaji kod nas, cena joj je oko 100E, a valjda je potrebno da se primi 2 ili 3 u odredjenom vremenskom periodu...A da cula sam da je za one koji nemaju virus, ali ko zan. Da li neko od doktora zna odgovor na ovo pitanje?
Radjen tokom menstruacije.dr:To znaci da je tanak, može biti u vezi sa time u kom delu ciklusa je rađen ultrazvuk.
viktorijabg:Mozte li da mi objasnite nalaz:Uterus promera 68x51x41mm.istanjenog endomterijalnog ehoa.Desni ovarijum 33x28mm,solidne gradje,levi ovarijum 36x28mm,sa folikulom 22mm.
Dr kaze da je sve u redu.
Sta znaci "istanjenog endomterijalnog ehoa"?
A sto se cudis zbog folikula?maša:Ako je pregled bio za vreme menstruacije pitam se odakle ti folikul od 22mm??? Pa još kad čujem neke lekare kad kažu da je nemoguće zatrudneti u toku menstruacije kosa mi se diže na glavi! Da, endometrijum ti je tanak zato što si u prvoj fazi ciklusa, dan za danom i on će se podebljati, bez panike tako treba.