dr
Poznat
- Poruka
- 9.753
To je malo cesci nalaz kod zena u godinama koje su radjale,no dobro.Nije prepreka za trudnocu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguce je mada zavisi i od godina i stanja genitalija, da li je tome prethodio seksualni odnos, da li je bilo pravo krvarenje ili sukrvica...pilić:Poštovani, interesira me da li je normalno krvarenje tokom uzimanja Daina 35 kon.pilula. Koristim ih već duže vrijeme i ovo mi je prvi put da je cilkus bio , i za 3 dana da sam opet malo prokrvarila. Da li je to moguće i normalna pojava? Hvala!!
Ista je shema lecenja.AnaipakAna:Da li se u lecenju hlamidije hemomicin pije isto kao i kod ureaplazme (4 tablete odjednom,pa ostale dve na po 24h) ili je dovoljno da se posle dovicina popije samo 4 tablete hemomicina odjednom i tu da se zavrsi terapija?
Prethodnih 50 strana govori o tome, o infekcijama koje se ne lece adekvatno i koje daju promene na grlicu i hronicne upale.coeur:Moja dijagnoza je Cervicitis chronical Colpitis.
Vase misljenje, iskustva, saveti u vezi sa ovom upalom.
Kako se leci? Koji vitamini pomazu? isl.
Hvala unapred!
dr:Postoje hormonske pretrage koje vidim da ne navodis da su radjene.
Dakle prvo hormonske pretrage pa tek onda se moze reci nesto vise a na te pretrage treba da te uputi tvoj ginekolog.I naravno da je rano i da treba uraditi sve da se ta situacija poboljsa ako moze.
dr:Citral ...da nije citeral( ciprofloksacin).Nema problema jer je to antibiotik koji odlicno resava e.coli infekciju.
Ako je izolovana e. coli onda je radjen bakterioloski bris.
Pitanje je, jeli govorimo o privatnoj ili drzavnoj ordinaciji,gde je pregled uradjen?
Kondilomi...sve vec napisano, papa test nema veze sa hpv infekcijom, tako da normalan papa ne iskljucuje postpjanje kondiloma.HPV ima jako dugu inkubaciju, moze se desiti i posle dve godine da se pojave kozne manifestacije, kod muskaraca se to ne manifestuje ucestaloscu kao kod zena,cak vrlo cesto zena prolazi kroz intervenciju skidanja kondiloma a partner ih nema.
HPV test se radi svega u par ustanova u Srbiji, zato pitam gde je radjen pregled.