Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok, navedi primer zivotinjske vrste kod koje zenke stupaju u seksualne odnose medjusobno...
Hajdemo ponovo.
Kod muških jedinki postoji pojava homoseksualizma koja se meri u promilima.

Kod ženki to je isključivo socijalni fenomen, dešava se kod ljudi, a nema primera kod drugih životinjskih vrsta.

Naravno, ako ne računaš njuškanje i lizanje zadnjice i genitalija, što životinje često čine pri susretu radi identifikacije.
I opet, ako ne računaš kada krava koja "traži bika" vođena nagonom naskoči na drugu kravu.

A evo i potvrde šta se dešava kada se LGBT populaciji daju prava koja su realno veća od prava ostalih gradjana,ni ovo nije završna faza,zahtevima nikad kraja,ovo je samo deo onog što oni hoće,neka sami kažu...
Evo vam parade pedera iz 2007  u san francisku, da narod vidi koga Vlada finansira i koga će  policija da štiti. Napominjem da se sve odigralo u sred bela dana, na sred ulice,uz prisustvo policije. Prizori su užasni.
_
http://www.zombietime.com/ up_your_alley_2008/part_1_full/index.php
_
Molimo moderatore da ostave link,jer gradjani Republike Srbije imaju pravo da znaju,imaju pravo po osnovnom pravnom aktu države-Ustavu Republike Srbije,na slobodno informisanje,izražavanje,transparentnost i dostupnost informacija od javnog i ličnog značaja.
Pravni tim ***

To je ta podvala gde se zrtva proglasava za dzelata i time opravda nasilje nad njom. Ne podvaljuj - niko ne vrsi nasilje nad tobom, i nije glup, lud, nenormalan onaj koji ne deli moje misljenje, nego onaj koji Povorku ponosa poredi sa fasizmom, na primer. Taj je zaista mnog, ali vrlo, vrlo mnogo glup...

I sta ja sad tu takvom talentu za glupost mogu? Je li sam ja kriv za takve budalastine koje se ovde pisu, a koje su opasne jer se iza njih krije opravdanje nasilja?
Batice, nalupetao si se danas kao maksim.

Na ovo ne želim da odgovaram. Tvoje "tolerantne" stavove si lepo predstavio.

Nisam siguran da je to bas tako precizno dokazano,barem ne jos.A drugo to upucuje da je moguce isti poremecaj otkloniti,jer se svaki poremecaj na kraju moze "popraviti".
I koliki je to "ovoliki procenat",ja nesto nisam primetio,cisto sumnjam da su sad poceli da se pojavljuju odjednom.
Negde sam pročitao: "Svaki trideseti stanovnik Pariza je gay.".
To je 3.3% stanovništva. U poređenju sa prirodom, to je ogromna razlika.

A evo i potvrde šta se dešava kada se LGBT populaciji daju prava koja su realno veća od prava ostalih gradjana,ni ovo nije završna faza,zahtevima nikad kraja,ovo je samo deo onog što oni hoće,neka sami kažu...
Evo vam parade pedera iz 2007 u san francisku, da narod vidi koga Vlada finansira i koga će policija da štiti. Napominjem da se sve odigralo u sred bela dana, na sred ulice,uz prisustvo policije. Prizori su užasni.
_
http://www.zombietime.com/ up_your_alley_2008/part_1_full/index.php
_
Molimo moderatore da ostave link,jer gradjani Republike Srbije imaju pravo da znaju,imaju pravo po osnovnom pravnom aktu države-Ustavu Republike Srbije,na slobodno informisanje,izražavanje,transparentnost i dostupnost informacija od javnog i ličnog značaja.
Pravni tim ***
Link je obrisan:mrgreen:

Negde sam pročitao: "Svaki trideseti stanovnik Pariza je gay.".
To je 3.3% stanovništva. U poređenju sa prirodom, to je ogromna razlika.

Trebalo bi imati podatak za celu ljudsku populaciju,onda bi imao tezinu.A kao sto rekoh tesko da se kao ljudi mozemo porediti sa ostatkom prirode odnosno zivotinjama,jednostavno nas mozak a i nase iskustvo nije istovetno zivotinjskom,i to je ustvari jedina razlika zivotinja i ljudi.

Evo vam parade pedera iz 2007  u san francisku, da narod vidi koga Vlada finansira i koga će  policija da štiti. Napominjem da se sve odigralo u sred bela dana, na sred ulice,uz prisustvo policije. Prizori su užasni

Pa tu je kriva vlast San Franciska,sto to dozvoljava,to je protiv morala cele zajednice.Kada im dozvoljavaju,ja bih ljude na vlasti i golace stavila u jednu prostoriju,pa da vidim kako bi se proveli:zcepanje: Stvarno ima ljudi koji zele samo da zive svoj zivot,ali opasni su lobisti i budale koji ne smeju da ugrozavaju druge,a to im se dozvoljava!

Драги наши педери и наше лезбејке - не волимо вас !!!

Aли нe збoг тoгa штo стe хомосексуалци/лезбејке, већ баш зaтo штo парадирате и промовишете вaш стил кao модеран и напредан, а нормалне људе проглашавате затуцаним, заосталим. И нисмо ми хoмoфoбични, jeр фoбиja знaчи стрaх.Није у питању страх вeћ вaс једноставно - нe вoлимo, кao штo нeкo нe вoли боранију или зелену салату или нe јeдe мeсo. И нe придајте себи значај више нeгo што заслужујете. Први педер који ми каже да сам хомофобичан, добиће по носу од мене, .... тек дa му покажем дa нема никакве фобије.

istog momenta kada kazes sebi da nisi homofobican....gotovo je,JESI! :D

Trebalo bi imati podatak za celu ljudsku populaciju,onda bi imao tezinu.A kao sto rekoh tesko da se kao ljudi mozemo porediti sa ostatkom prirode odnosno zivotinjama,jednostavno nas mozak a i nase iskustvo nije istovetno zivotinjskom,i to je ustvari jedina razlika zivotinja i ljudi.
Nemoguće je izvršiti jednostavnu podelu.
Postoje različite životinjske vrste sa različitim mozgovima i iskustvima.
To je već neka sasvim druga tema.

A ako je u pitanju kategorija koja se isključivo može svesti kao "moždana aktivnost", onda je to razlog više da se gay propaganda zabrani.

da se ne zezamo, velika vecina vas nikad nije osetila diskriminaciju na svojoj kozi, taj odvratan osecaj kada te diskriminisu zbog nekog tvog svojstva za koje jednostavno ne mozes biti kriv, a to svojstvo ne ugrozava nikoga...ovde je rec o sprecavanju diskriminacije, a diskriminisan se moze biti iz razlicitih razloga, bolest, telesna mana, boja koze itd..

Nemoguće je izvršiti jednostavnu podelu.
Postoje različite životinjske vrste sa različitim mozgovima i iskustvima.
To je već neka sasvim druga tema.

A ako je u pitanju kategorija koja se isključivo može svesti kao "moždana aktivnost", onda je to razlog više da se gay propaganda zabrani.

Pa je tako i ljudski mozak poseban.Smatram da ce se i "gay mozdane aktivnosti" moci objasniti samo preko ljudskog mozga i njegovih specificnosti,pa kakav god odgovor bio.

da se ne zezamo, velika vecina vas nikad nije osetila diskriminaciju na svojoj kozi, taj odvratan osecaj kada te diskriminisu zbog nekog tvog svojstva za koje jednostavno ne mozes biti kriv, a to svojstvo ne ugrozava nikoga...ovde je rec o sprecavanju diskriminacije, a diskriminisan se moze biti iz razlicitih razloga, bolest, telesna mana, boja koze itd..

ma daj bre znaš i sam da to baš i nije istina što ti pišeš.
ajde ko je tebe diskiminisao ili bilo kog tvog istomišljenika?
imate svoj kafić i kao i u svakom drugom kafiću jednom godišnje se desi neko sranje a to je u policiji statistika. jedino što vi pravite frku da je to diskiminacija.

krećete se slobodno po gradu idete gsp-om slobodno, slobodno radite u firmama, slobodno posedujete imovinu e sad što bi vi i da se ponašate po svom sex opredeljenju gde i kako hoćete e pa to ne može i za nas strejt.
i mi moramo da poštujemo pravila ponašanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back