narkomani imaju mnogo vise problema sa okolinom nego homoseksualci, pa opet biraju sami taj put....razlika izmedju narkomana i pedera je u tome sto ****** moraju naci partnera, a narkomani drogu.Sve ostalo, vrbovanje i indoktrinacija, pravdanje postupaka, je isto...
Ja bih samo jos da dodam, po cenu da se ponovim: Nije me briga za tudje seksualne orijentacije i slobode.To sto ja ne pripadam tom delu populacije, ne znaci da ih mrzim.Parada je losa ideja zbog previse tenzija sa obe strane.Niko ne brani pederima i lezbijkama da svoje stavove afirmisu poput drugih koji moraju svoje zahteve i probleme resavati na nekom drugom mestu, a ne sprecavajuci saobracaj.Tim pre, sto neko rece, nastupaju 20-og bez nekog vidljivog zahteva,"samo" popularizujuci svoja opredeljenja.
E, pa to vec spada u nametanje svoje volje.
Potseticu cenjene forumase, da je Gay lobi u Americi u pocetku, nastupao skoro nevino obrazlazuci svoja uverenja, pristojno obuceni...danas, imamo internet i iz prve ruke (mislim da i na ovom forumu imate linkove) mozete videti u sta se to pretvorilo.Satanisticke maske, skaredna (ili nikakva) odeca, ispoljavanje seksualnih fantazija, vrsenje seksualnih cinova (svih vrsta) na ulici, razvratnost i perverzija.
Smatram da ako bi se sada dopustila parada ponosa, da bi vec sledece godine imali "evropsko" ponasanje pedera i u nasem gradu.(uz odgovarajucu koreografiju)
Pitanje je slozeno po svim ravnima, ali je odgovor prost: obuzdati strasti, ne deklarisati se javno, svoja seksualna opredeljenja cuvati za intimu svog stana.
Vec jednom rekoh: mozda nekada, u dalekoj(nadam se )buducnosti, bude uslova za paradiranje te vrste. Za sada, svako normalan TREBA da se protivi takvoj vrsti izopacenosti.
Jos jedna istorijska istina glasi da su sva drustva koja su ispoljavala razvrat i neogranicenost , to cinila na kraju svog postojanja.Prosto zato sto razvrat vodi u degradaciju ostalih vrednosti nuznih za opstanak covecije vrste.