petrica86
Aktivan član
- Poruka
- 1.467
Pa moze taj pre smrti da da pristanak i to ti je to.
ali kada umre on vise nije zivo ljudsko bice,nema svest,nema volju,vise ne postoji,nema ga.Dzaba ti telo,to je nista,ta osoba vise ne postoji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Beogradski gejevi dobro znaju da im 20. septembra na zakazanoj paradi ulicama glavnog grada Srbije najveća opasnost preti od navijača Crvene zvezde, Partizana i Rada, ali i ostalih navijačkih grupa iz cele zemlje.
Grafiti i natpisi po forumima i sajtovima tipa: „Smrt pederima“, „Napolje sa pederima“ i „pedera i da im se **** majka“, jasne su poruke da se sprema organizovani linč homoseksualaca, zbog čega su oni čak uputili pismo u FIFA da ih svetska kuća fudbala zaštiti od navijača.![]()

Bla truc. Strasila se postavljaju na njivu, a ne pred kompjuter i tastaturu.
)
vi sad razmisljate o tome kako ce da bude a kad sve to prodje onda cete ovde da ostavljate svoja misljenja i utiske o tom hepningu hahahaha
Зовеш некрофиле да изиђу на улицу.
Ау, брате, овај виртуелни патриотизам баш узео маха.![]()

ne izigravaj neku velichinu. To shto si uchlanjena od pre hrista nema nikakvu tezhinu.
Poredjenje pedofilije i homoseksualizma je sasvim u redu jer su obe pojave zapravo poremecaji. To shto pedofil zapravo direktno ugrozhava drugo ljudsko bice dok homoseksualac to radi samo indirektno ne chini stvar prihvatljivom.
Chinjenica da se oni ponose time shto su poremeceni je dovoljno uzhasna sama po sebi, josh kad ih i vi liberalni podrzhavate cela stvar postaje idiotska.
Кратко и јасно: против сам геј параде. Гејеве не мрзим, али ме нико не може убедити да је нормално и културно да неки набилдовани типови са перикама трче по граду у тангама. Ем је непотребно, ем глупо, ем непристојно...
Hator je isto gay.
ne izigravaj neku velichinu. To shto si uchlanjena od pre hrista nema nikakvu tezhinu.
Poredjenje pedofilije i homoseksualizma je sasvim u redu jer su obe pojave zapravo poremecaji. To shto pedofil zapravo direktno ugrozhava drugo ljudsko bice dok homoseksualac to radi samo indirektno ne chini stvar prihvatljivom.
Chinjenica da se oni ponose time shto su poremeceni je dovoljno uzhasna sama po sebi, josh kad ih i vi liberalni podrzhavate cela stvar postaje idiotska.
gayevi nikoga ne primoravaju da budu u vezi........isto kao sto ti muvas ribu,tako se i oni muvaju..............
a kako to homoseksualci indirektno ugrozavaju druga ljudska bica?
Ko ne zna o cemu se radi to je onaj lik sto je tukao lopatom narkomane u rehabilitacionom centru,bije gore od interventne!Kakve gluposti lupate,a najjaci su mi ove dve klinke koje samo znaju da napisu lupio si glupost ... Smesni ste,nebi me cudilo i da su gej! U mom gradu sam sa drugarom video nekog cicu oko 50 godina,okicen kajlama od zlata,obukao je uske bokserice,zenske papuce i malo zensko prsluce i krenuo kroz grad(a prakticno je go i odvratno izgleda) i sretnemo ga ja i drug i pita ga moj ortak jel se to spremas za paradu? Lik mu obrusi spremam se,jel ti smeta i krene dalje,a ovaj uzme kamencinu i krene da ga juri da ga pogodi! Sva sreca ga omasio,da ga je pogodio,ubio bi ga jer je kamen bio ogroman!Vauuuu bas sam velicina, stani ne samo da sam uclanjena od pre Hrista, nego sam bila mod na ovom podforumu, pa sad svi moraju da "slusaju" sta ja imam da kazem....
Ne razumem sto se sad hvatas toga, ali ajdeeeeee....
I meni je poremecaj to sto ti mozes da razmisljas o matretiranju drugih ljudi,a kamoli necemu gorem...
Po cemu oni to tebe ugrozavaju, bas me interesuje? Jel te teraju na neke bludne radnje, ne razumem?![]()

Au kako bi ove liberale poslao kod popa Brane na koju nedelju njegovog tretmana!Ko ne zna o cemu se radi to je onaj lik sto je tukao lopatom narkomane u rehabilitacionom centru,bije gore od interventne!Kakve gluposti lupate,a najjaci su mi ove dve klinke koje samo znaju da napisu lupio si glupost ... Smesni ste,nebi me cudilo i da su gej! U mom gradu sam sa drugarom video nekog cicu oko 50 godina,okicen kajlama od zlata,obukao je uske bokserice,zenske papuce i malo zensko prsluce i krenuo kroz grad(a prakticno je go i odvratno izgleda) i sretnemo ga ja i drug i pita ga moj ortak jel se to spremas za paradu? Lik mu obrusi spremam se,jel ti smeta i krene dalje,a ovaj uzme kamencinu i krene da ga juri da ga pogodi! Sva sreca ga omasio,da ga je pogodio,ubio bi ga jer je kamen bio ogroman!
a kako to homoseksualci indirektno ugrozavaju druga ljudska bica?

ako su navalentne pedercine i ako nece da se okane tebe jedino ti ostaje da im otvoris lobanju! Jeste gledali Evro Trip? E bas takvih likova ima i kako te ne ugrozavaju?

izvini,vi samo znate da napisete to je gadno i nije prirodno..........
a najlepse mi je kad se svi uhvatite za spiku kako ce da setaju u gacama i nabijaju se i blablabla.............
a cime se ti hvalis.msm stvarno.........

![]()
Слика говори хиљаду речи... да ли бисте пристали на ово за пар месеци после Геј параде... управо то геј особе траже, а нека ми неко од ових душебрижника и заштитника '' весељака'' одговори да то није провокација и егзибиционизам.
П.С. Лидеру, молим те, не бриши фотографију, хајде да већ једном завршимо ову ''агонију'' и сви ђутуре одемо на спавање... сутра је радни дан!
![]()
![]()
Слика говори хиљаду речи... да ли бисте пристали на ово за пар месеци после Геј параде... управо то геј особе траже, а нека ми неко од ових душебрижника и заштитника '' весељака'' одговори да то није провокација и егзибиционизам.
П.С. Лидеру, молим те, не бриши фотографију, хајде да већ једном завршимо ову ''агонију'' и сви ђутуре одемо на спавање... сутра је радни дан!
![]()
Tako necega NEMA hahahahahahha , ala me zasmeja slatko
Ali nece pedercina da te se okane hahahahahahahhaha![]()

![]()
![]()
Ma da i onda je mrmot zavio milku!
vau ala si me zajebala,aj idi spavaj fore su ti iz obdanista!![]()