lider
Poznat
- Poruka
- 7.767
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A где је Астродита на овом списку, па нису ови '' бољи '' од ње?!
![]()

Pedefoli i homoseksualci totalno dve razlicite stvari. Pedofili direktno ugrozavaju, homoseksualci indirektno. I ti krepto siguran sam da indirektno "ugrozavas" Olivera ali to ne znaci da treba da te zabranimo, ne?

Братиславе, деране, имај поштовања према бакицама... за шта ти служе те две веселке у аватару?!
П.С. Волим кад сам оф... пуф, баф!![]()
ja bih rekao da je to wishe prilagodjawane, evolucija
zasto bi morao swako podnositi recimo sranja od dewojka, recimo naisao je na 5 za redom, smucile mu se i rekao je e sad cuw as zayebati i postao gey.

Овде ће шачица (10-15 људи) из геј врхушке да се огребе за неку корист, а неки млади и наивни ће да
попију батине (у најбољем случају), ако ипак дође до поворке срама, а хаос који ће настати у граду и штета
која буде проузрокована, може само да служи на "част" организаторима, који би да смо у правној држави,
требало да уплате граду депозит од барем 1.000.000 евра, на име евентуалне штете.
Без тога им ја не бих дала ни да помену скуп овако високог ризика а камоли да га организују и спроведу.

баш тако... бравоКо се Бога не боји ни људи се не стиди.
nikola987
Neću više da opominjem!

Mislim da je zensko...![]()
Oh Boze, koliko gluposti na malom mestu. Na sva pitanja koja su prethodila onom o polozaju homoseksualaca u Srbiji prepustam tebi da sam pronadjes odgovore. Ali poenta je sta iz takvih odgovora ti zakljucujes - da uscesnike Parade treba tuci ili sta, ne razumem? To je poenta, neka su odgovori koje bi ti ponudio tacni, sta je zakljucak, molim lepo? Mislim na nekakav konkretan zakljucak - homoseksualce treba tuci, homoseksualce treba pobiti, homoseksuace treba zatvoriti, ili homoseksualce treba pustiti da zive i da uzivaju sva prava kao i drugi gradjani?
E sad - dolazimo do toga. Na zalost, nisi citao celu diskusiju. Da li homoseksualci imaju prava? Kada su se okupili i javno deklarisali svoju seksualnu orijentaciju 2001. pretuceni su. A okupili su se upravo zato sto zele da promene drustvo u kojem stalno moraju da prikrivaju svoju seksualnu orijentaciju zbog gomile konsekvenci koje bi pretrpeli. Da li si ti toliko beskonacno glup da ne uvidjas da su time njihova prava zgazena? Ti imas pravo da se sa svojom devojkom poljubis na sred Terazija i nece ti faliti dlaka s glave. Neverovatno, ja ne mogu da verujem da su neki ljudi TOLIKO glupi.
svako ko ovde kaže da je protiv parade a ne homoseksualaca( jel je to toliko teško shvatiti) ti mu odmah nalepiš etiketu da je za prebijanje, ubijanje itd.. Ja sam za to da ljudi koji su protiv parade jednostavno ignorišu istu, jer bi to bilo najbolje rešenje za sve. Ti ljudi koji vode te homoseksulne organizacije i ostali NVO šljam veoma dobro manipulišu sa tim nesrećnim gey osobama i upravo njima odgovara da se dogodi neko sranje na ulicama Beograda jer će se u javnosti stvoriti slika kako su Srbi netolerantni,divljaci,pećinski ljudi itd..i to veoma dobro naplaćuju kao tobože zalagajući se za ljudska prava, e takvi ljudi se meni gade koji su spremni zarad svojih ličnih interesa da pljuju svoju državu i svoj narod, to i jeste poenta cele priče. Odgovorio bih ti ja vrlo rado na ona moja pitanja koja sam postavio tebi ali nisam ubeđen da bi ti to razumeo i shvatio na pravi način.