Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, ljudi... danas sam razgovarao sa jednim zakletim Grobarom. Pitam ga, onako iz zezanja, hoće li u nedelju u Bgd. Kaže da će ići, naravno, i onda mi ispriča, kako oni, a i druge navijačke grupe, već duže vreme planiraju suprotstavljanje paradi.
Navijači će organizovano pristizati u Bgd. Njihove vođe procenjuju da će ih (navijača svih boja) biti između 30 i 50 hiljada. Ako tome dodamo obrazovce i druge grupe, to je nimalo zanemarljiv broj.
5.000 pubova neće biti u stanju da ih zaustave, a to znači i žešću reakciju policije, što može prouzrokovati da padnu i mrtve glave na obe strane, i policijskoj i protestnoj.

Ako u nedelju bude mrtvih glava, plašim se da bismo mogli imati eskalaciju nasilja kao u Grčkoj, nakon ubistva onog demonstranta, samo u mnogo ozbiljnijem obimu, čime bi se došlo do još mrtvih glava.

Ako padne krv ijednog policajca ili civila, ijednog građanina Srbije, jedini krivac za to biće Vlada Republike Srbije, jer je dozvolila da se održi ta parada.

Imam informaciju da će u nedelju policija čak i da blokira sve prilaze Beogradu, kako bi sprečili organizovane dolaske navijačkih grupa iz provincije. Slično onom 5. oktobru. Međutim, navijači iz provincije tvrde da će oni u nedelju već biti u gradu.

Bojim se da će sve ovo izaći na veliko zlo. A, zbog čega? Zbog toga da Vlada pokaže Evropi kako sledimo njene trendove? :dash:
Опет је влада за све крива. :roll:
А заборавља се да су ти навијачи дириговани заправо од стране остатака бившег режима, који је такође био непријатељ овога народа.

Да се разумемо, ја сам против параде, и најбоље би било да није ни допуштена. Али, ове тзв. патриоте и "навијачи" раде против своје земље и народа, ако се организију и долазе да насилно разбијају параду.

Башка, што све то скупа служи, и режиму и "опозицији" и "патриотама" да скрену пажњу с правих проблема.

Мало најзад мућните главом, забога. :think:

Опет је влада за све крива. :roll:
А заборавља се да су ти навијачи дириговани заправо од стране остатака бившег режима, који је такође био непријатељ овога народа.

Да се разумемо, ја сам против параде, и најбоље би било да није ни допуштена. Али, ове тзв. патриоте и "навијачи" раде против своје земље и народа, ако се организију и долазе да насилно разбијају параду.

Башка, што све то скупа служи, и режиму и "опозицији" и "патриотама" да скрену пажњу с правих проблема.

Мало најзад мућните главом, забога. :think:

Драго ми је видети те

Ewo wratih se iz teretane pa da dam i ja swoj staw (ostadoh duzan :P)
Owako ja sam i protiw i za! Ewo zasto sam protiw
Mislim da je totalno lose da u sred krize, kada ljudi nemaju sta da jedu paradiraju ******, i mislim da je to jos samo jedna akcija owih zutih lopowa na wlasit. Dinkica tadica i ostalog. koji dajuci raji leba i igara zatiskuju prawe probleme, kao tipa siromastwo, lopowluk i ostalo z:D. I u tom kontektstu sam zaista protiw, Srbija treba da radi, da se razwija, a ne da se toliko brine o glupostima.
Nawijaci cesto gowore kako kao ***** parada ce lose da utice na nasu decu, a ja se pitam, pa zar nasilje medju njima, prodawanje droge i ostalo netje?!? U swakom slucaju bolje sin *****, nego nasilnik wandal i zao cowek z:D
A sada dolazimo do mog subjektiwnog nezgodnog dela
fazon ako se ja ljubim na ulici sa dewojkom swojom, manje wishe niko me netje osudjiwat, ali zamislite na ulici da widite dwa decka kako se ljube? WErowatno ne bi bila ista reakcija :D
E sada oni hoce da na ulici kad widis dwa decka da to bude saswim normalno, iskreno nisam toliko odusewljen tom idejom, ali ide se ka tome... I to je ultimatiwni cilj ***** bala z:D
A zasto sam za
pa mislim da ono to treba da bude neki event, takodje posto smo toliko jadna drzawa, mogli bi da se skoncentrisemo na liberalnost, pa tipa da budemo kao Holandija samo za gey-ewe bio bi super ekonomski potez z:D
Narawno netje se desiti skoro :D
Ali eto Srbski "patriote i nawijaci" wishe brinu o pederima i sta oni rade, nego o kriminalcima, nasilnicima i ostalima z:D. To je najwetji paradoks. Tako da ka osto rekoh ****** ni bliz ne mogu biti losi kao lopowi i nasilnici
Tako da ja u principu ipak wishe podrzawam pedere nego nawijace. Tj nawijace uopste ne podrzawam :D
Eto mojih 2 centa

А заборавља се да су ти навијачи дириговани заправо од стране остатака бившег режима
Ма дај бре, каквог режима када ти анкета горе каже све.
Не верујем да нас 169 на према 33 су присталице старог режима. Сигуран сам 100 %

E, ljudi... danas sam razgovarao sa jednim zakletim Grobarom. Pitam ga, onako iz zezanja, hoće li u nedelju u Bgd. Kaže da će ići, naravno, i onda mi ispriča, kako oni, a i druge navijačke grupe, već duže vreme planiraju suprotstavljanje paradi.
Navijači će organizovano pristizati u Bgd. Njihove vođe procenjuju da će ih (navijača svih boja) biti između 30 i 50 hiljada. Ako tome dodamo obrazovce i druge grupe, to je nimalo zanemarljiv broj.
5.000 pubova neće biti u stanju da ih zaustave, a to znači i žešću reakciju policije, što može prouzrokovati da padnu i mrtve glave na obe strane, i policijskoj i protestnoj.

Ako u nedelju bude mrtvih glava, plašim se da bismo mogli imati eskalaciju nasilja kao u Grčkoj, nakon ubistva onog demonstranta, samo u mnogo ozbiljnijem obimu, čime bi se došlo do još mrtvih glava.

Ako padne krv ijednog policajca ili civila, ijednog građanina Srbije, jedini krivac za to biće Vlada Republike Srbije, jer je dozvolila da se održi ta parada.

Imam informaciju da će u nedelju policija čak i da blokira sve prilaze Beogradu, kako bi sprečili organizovane dolaske navijačkih grupa iz provincije. Slično onom 5. oktobru. Međutim, navijači iz provincije tvrde da će oni u nedelju već biti u gradu.

Bojim se da će sve ovo izaći na veliko zlo. A, zbog čega? Zbog toga da Vlada pokaže Evropi kako sledimo njene trendove? :dash:

svi stizu u bgd

13838192_hools.jpg

:worth:

Treba da dodje policija da prebije pedere , jer niti ce steci poshtovanje i razumevanje zajednice ( zakrchuju ulice , umesto da prave neke korisne akcije ) , pa policija treba da pobije i one budale shto oce da ih biju , jer ni oni ne prave nikakvu vajdu , mesto shto biju ljude , te patriJote da zavuchu rukave i rade neshto pametno .

U principu kolektiwno tje nayebati swi redom i polocija i nawijaci i ******, jer kada owo malo kredita sto imamo istrosimo, i dodje wreme za wratjanje
bitje :sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

Valjda je svakom čoveku jasno da je odgovoran onaj koji napada. Država je odgovorna jedino ako ne spreči ekscese i ne pohapsi huligane.

Ma da... Ti npr. dobiješ dozvolu od iranskih vlasti (hipotetički) da prodaješ šunku i kulen na pijaci u Teheranu. Ko je kriv kada te besni muslimanski građani napadnu?

Nije normalno prodavati svinjetinu na teheranskoj pijaci.
Nije normalno praviti *****-bal u Srbiji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back