DA
I jos sam imao kratji trening, trebao sam da ostanem jos sat wremena, ali radi samo do 15 do 11 ^_^
Zakasnio sam malo danas![]()
brate..............

kraci,kazes,a?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DA
I jos sam imao kratji trening, trebao sam da ostanem jos sat wremena, ali radi samo do 15 do 11 ^_^
Zakasnio sam malo danas![]()

Ja wolim CarapuUH ^_^
Sorry nisam gey
Ali da jesam ne bi me bio blam da priznam![]()
Objasni mi zasto?
ZAr ne bi postowao wishe nekog pedera koji je dobar cowek, ali samo woli muskartze, ili bi radije postowao olosa tipa dilera droge koji unistawa ljude?!
А нормално је тући неког?Ma da... Ti npr. dobiješ dozvolu od iranskih vlasti (hipotetički) da prodaješ šunku i kulen na pijaci u Teheranu. Ko je kriv kada te besni muslimanski građani napadnu?
Nije normalno prodavati svinjetinu na teheranskoj pijaci.
Nije normalno praviti *****-bal u Srbiji.
Objasni mi zasto?
ZAr ne bi postowao wishe nekog pedera koji je dobar cowek, ali samo woli muskartze, ili bi radije postowao olosa tipa dilera droge koji unistawa ljude?!
Ma da... Ti npr. dobiješ dozvolu od iranskih vlasti (hipotetički) da prodaješ šunku i kulen na pijaci u Teheranu. Ko je kriv kada te besni muslimanski građani napadnu?
zato sto je nenormalan...........
brate..............
kraci,kazes,a?![]()
Ni pred 100 navijacha + palice i ostala oprema ?

Iskreno bas bih hteo tako, sam pred tih 100 nawijaca, bio bih legenda. Onako pokazao bih da imam muda
. To bi bilo super za moju karijeru
. Samo bih morao da brzo pobegnem posle
Ili da nosim utoku![]()

Значи, ако се само прошетају градом, добиће батине?Nece ih niko tuci ako ne organizuju tu paradu. Ne pise im na celu da su ******
Ljude ne unistava diler droge,nego sami sebe unistavaju...
On njih ne primorava na to...
I da,pre bih postovao narkomana nego pedera...

Па ја рекох да сам против.Opaaaaa......popeli smo se na 170
Ma da... Ti npr. dobiješ dozvolu od iranskih vlasti (hipotetički) da prodaješ šunku i kulen na pijaci u Teheranu. Ko je kriv kada te besni muslimanski građani napadnu?
Ja wolim CarapuUH ^_^![]()

Опет је влада за све крива.
А заборавља се да су ти навијачи дириговани заправо од стране остатака бившег режима, који је такође био непријатељ овога народа.

A recimo koga bi wishe postowao Dinkica ili neko gpedera?
Nekoga ko te je opljackao, i twoju decu bacio u roblje, ili neko glika sto samo woli muskarce?
Sta je toliko lose da woli neko muskarce? Pa owe dewojke nas wole iz nekog nepoznatog razloga
Ai pogledaj owe dewojke, kako su zle, razmisli uopste nije nerealan scenario da su se nekome ogadile, ewo meni prwo dodje neki put da im ***** mater kolektiwnosto i radim wrlo cesto
![]()
А нормално је тући неког?![]()
А, ето, зар не видиш колико је читава ствар сложена?Reci mi samo je li ovaj deo vlade ili ostataka bivšeg režima!
![]()