Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
na jednoj temi smo raspravljali o tome kako ko nije sablonisan nije prihvacen,i skoro svi su se slozili sa tom tvrdnjom....
..ali naravno,kad su homoseksualci u pitanju..........
...srali,srali,pa polizali.....sto ja volim da kazem..........

Sta mislim o pederima?
JA mislim da ljudi ne treba da idu protiv prirode,vec da pokusaju da rade onako kako im je priroda prosudila.Protiv njih nemam nista.Porad mene nek se buca ko kod oce ali mu ja to ne bi preporucio.Glupo je da muskarac lize muskarca i zena zenu.Totalno suludo,glupo i besciljno.
Muskarci:ako vam je bog dao onu stvar upotrebite je ali u prave svrhe;)

kako te ugrozavaju?setnjom?
a to sto "normalan" narod smatra da je ispod njega da proseta ulicom kad i veliki broj homoseksualaca,to je njihov problem........
im koj' moj odmah ukljucujes politiku u ovo?

Pa kako cu setati sa maloletnom cerkicom Beogradom i objasnjavati joj da je to normalno:(, OK:rumenko: ili kul:eek: a ona gleda golodupaste muskarce kako se ljube ili dve devojke koje to u stvari nisu. I kakvu ce sliku stvoriti (pored vas bolesnih) to jadno dete gledajuci vas tako izopacene?
A nisam ja umesao politiku nego se politika umesela u ovo jer je jedini LDP podrzao vas ponosni mars a B92 vas svesrdno podrzav.Necu da nabrajam neke anonimce koji se izjasnjavaju kao javne licnosti. :eek:

Sta mislim o pederima?
JA mislim da ljudi ne treba da idu protiv prirode,vec da pokusaju da rade onako kako im je priroda prosudila.Protiv njih nemam nista.Porad mene nek se buca ko kod oce ali mu ja to ne bi preporucio.Glupo je da muskarac lize muskarca i zena zenu.Totalno suludo,glupo i besciljno.
Muskarci:ako vam je bog dao onu stvar upotrebite je ali u prave svrhe;)

oni imaju poremecaj hormona......tako da je prirodno...........

kako te ugrozavaju?setnjom?
a to sto "normalan" narod smatra da je ispod njega da proseta ulicom kad i veliki broj homoseksualaca,to je njihov problem..?

Ne setnjom,ljubice se i vatace se, "ljubav nije da se krije, nego da se ponosi" je parola, ali apsolutno nema potrebe da paradiraju i glupiraju se, osim ako im nije lepo dok ih navijaci lemaju.Bice parada po nosu:hahaha:

Pa kako cu setati sa maloletnom cerkicom Beogradom i objasnjavati joj da je to normalno:(, OK:rumenko: ili kul:eek: a ona gleda golodupaste muskarce kako se ljube ili dve devojke koje to u stvari nisu. I kakvu ce sliku stvoriti (pored vas bolesnih) to jadno dete gledajuci vas tako izopacene?
A nisam ja umesao politiku nego se politika umesela u ovo jer je jedini LDP podrzao vas ponosni mars a B92 vas svesrdno podrzav.Necu da nabrajam neke anonimce koji se izjasnjavaju kao javne licnosti. :eek:

da li sam te vrdjala?nisam.to sto je pecinski covek bio otvoreniji za druge mogucnosti nego sto ces ti ikad biti ne daj ti za pravo da me vredjas jer imam drugacije misljenje od tebe........
......drugo,kao sto sam vec rekla,oni imaju hormonski poremecaj..........
....i imam predlog!hajde da napravimo peticiju da sve ljude koji se ne uklapaju u gomilu sklonimo sa ulica da ocevi ne bi morali cerkama da objasnjavaju zasto su oni takvi..........

zavisi..vidis,neko misli da treba poklati sve one koji misle tako...ali opet,to je stvar individue.......
A sto ih ti toliko branis?To nikako ne moze da bude normalno i prirodno.Zna se sta je prirodno a sta ne...

Apsolutno se slazem sa tobom,kako to detetu objasniti?!
A jos je gore sto ce da usvajaju decu.I kakvo ce to dete da bude sutra?!Pa pedercina nazalost...

da li sam te vrdjala?nisam.to sto je pecinski covek bio otvoreniji za druge mogucnosti nego sto ces ti ikad biti ne daj ti za pravo da me vredjas jer imam drugacije misljenje od tebe........
....i imam predlog!hajde da napravimo peticiju da sve ljude koji se ne uklapaju u gomilu sklonimo sa ulica da ocevi ne bi morali cerkama da objasnjavaju zasto su oni takvi..........

Sava ti je lepo napisao i naravno da ne treba da bude otvoren za tako nesto...
A zasto ne bi sklonili sa ulica pedere??

Prvo, to nije glupost, a drugo, ne treba iskopavati, samo se osvrni na zapad. Pogledaj koliko protestantskih crkava je popustilo, i koliki je pritisak na katoličku crkvu da to isto učini.

Pa, evo pre nekih par meseci se raspravljalo u Finskom parlamentu (čini mi se) da im se dozvoli venčanje u crkvi.

Ljudi tu teoretski može da se dobro profitira. Nađete neko svog daljnjeg rođaka koji ima stranu penziju a odrtavio je u Nemačkoj ili SAD ili... E onda ga pozovete da se preseli kod vas (kao u seriji stižu dolari), onda se razvedete sa ženom i venčate sa NJIM. Onda ga dvorite dok ne umre, a kad umre vama ostaje NJEGOVA inostrana penzija u € ili $. :per::cool:

Stav je los....ja nemam nista protiv njih ali oni ugrozavaju javni red i mir....bre znas sta ce da im urade....ti treba da cujes neke likove koje poznajem iz par ekipa.....pa bice festa....
.

Homoseksualizam nije hormonski poremecaj..........hormonski poremecaj imaju transrodne osobe...ovo je u neku ruku sociopsiholoski poremecaj..

homoseksualizam se javlja i kod zivotinja.tako da ne verujem da je to bas sociopsiholoski poremecaj...........nemaju zivotinje toliko svesti...........
.ali opet,smatram da je to i stvar izbora.ili ces da udovoljis svojim nagonima ka istom polu,ili ces da ih blokiras i pravis se da ne postoje iz straha od osude...........

pa niko nije dobo uputstvo za upotrebu uz ki.tu pa da zna koja je PRAVA SVRHA... :?
Pa zna se koja je prava svrha...Nije sigurno da ga gurnes muskarcu...
A odkud bilo kome autoritet za to??
Moj komentar je bio odgovor na ovo:
Stav je los....ja nemam nista protiv njih ali oni ugrozavaju javni red i mir....bre znas sta ce da im urade....ti treba da cujes neke likove koje poznajem iz par ekipa.....pa bice festa....
.
Pa i treba da ih otkinu od batina...

homoseksualizam se javlja i kod zivotinja.tako da ne verujem da je to bas sociopsiholoski poremecaj...........nemaju zivotinje toliko svesti...........
.ali opet,smatram da je to i stvar izbora.ili ces da udovoljis svojim nagonima ka istom polu,ili ces da ih blokiras i pravis se da ne postoje iz straha od osude...........

Pazi...prvo treba da znas zasto se on desava...neki ljudi su rodjeni takvi a kod nekih se desava zbog frustracije...
Homoseksualizam kod zivotinja se radja kada je jedinka u nemogucnosti da nadje partnera razlicitog pola tako je i kod ljudi..(zatvori/vojska...)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back