Odatle sto se naprasno donose preko noci jer u nauci period od 20 godina nije dovoljan da se naucno potkrepi neka teza.Odakle ti to da se pod pritiskom lobija odredjuju naucne cinjenice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odatle sto se naprasno donose preko noci jer u nauci period od 20 godina nije dovoljan da se naucno potkrepi neka teza.Odakle ti to da se pod pritiskom lobija odredjuju naucne cinjenice?
Ne trebate se nabiti u geto, vec zivite svoj zivot i niko vas nece ni pogledati, vasa stvar ali kad organizovano krenete u paradu da se ponosite time, onda to bas iritira veliku vecinu normalne populacije.
Volite se vi kolko hocete ali nemojte naturati to kao normalnu pojavu jer nije normalna.
Ako bolesnik hoce da se leci onda mu treba pomoci ali ako ima zelju da zarazi i zdrave onda ga treba spreciti po svaku cenu![]()

Ja svoj zivot zivim sasvim dobro i kvalitetno, i jednu stvar ne razumem..to sto imam ovakav stav u vezi ovoga me automatski svrstava medju homoseksualce?![]()

Ko dirao Astroditu??? Braca ******
Kako te nadjoh svaka mi cast
Nego, oko pedera, koliko ih je ako nije tajna?

Jos kada bi smo lepo procitali teks, a da pri tome ne izvrcemo reci bilo bi extra![]()

da sklapaju brakove i usvajaju decu

Пази 'вамо: Текст је написан у неутралној форми, јер новинар жели да сачува своје радно место, а свако ко је иоле паметан и нормалан, тумачиће га на овај МОЈ начин!
Скузате?!
![]()
ЗАЈЕДНО СМО ЈАЧИ, НЕ ДАЈ ДА НАС ПЕДЕР ТЛАЧИ!
За ноћас је било дота, ако мод. обрише иједан Астродитин пост, па... преживећу до сутра!
![]()

a kako ce onda dete znati ko je mama a ko tata

A jel svi ti iole pametni i normalni znaju da pedofil ne moze da bude gay ili str8? Da mu je svejedno dal je decak ili devojcica? Tj privlaci ga ta nevinost i slabost deteta... Pedofilima su nagoni pomutili zdrav razum i to je psihicka bolest,dok ni jedan homoseksualac nije to zbog sexa! sex je kod njih samo deo paketa..
na poslednjoj paradi u Sao Paulu bilo ih je oko 3 milionadakle imah ko gov.ana
![]()
uzmi sad lepo i reci svojoj zeni(devojci) da si sa njom samo zbog reporodukcije![]()
demjane,vec smo apsolvirali da je pederizam bolest.
ako je nesto nastrano,neprirodno,poremeceno-to je bolest.
zao mi je bolesnih ljudi,pogotovu ako za njihovu bolest nema leka

Ма не смета, само немој да се таласа по нашем лепом граду док шетамо дечицу !Zasto bi ti neko smetao zato sto je drugaciji?
Ne na grafitima sto su ispisali kao jaki su ****** cekamo vas..predlazem ovima da napisu najzad novo meso..lepo se nasminkajte i srediteБаџ, побратиме, ако овде почнем да их набрајам поименце, брисаће ме модератор јер им кршим људска права, а и нисам толерантна, па ипак не бих!![]()
Нека си ти нама свратио; погледај ову бруку која ће се одиграти у недељу... чуј ''парада поноса''... да ће добити по носу, то је сигурно!
![]()

Ma to uopste nasem narodu nije bitno..bitno da se usput razbije neka trafika na tim skupovima i marnu zvakeJel moze neko da mi napise sta homoseksualci u stvari hoce? Mislim kakva prava traze?

NazalostAj dosta ste lupali i pozivali se na decu kad znate da ce biti kad tad kao svuda u svetu
Ja svoj zivot zivim sasvim dobro i kvalitetno, i jednu stvar ne razumem..to sto imam ovakav stav u vezi ovoga me automatski svrstava medju homoseksualce?![]()

Nazalost
ти дефинтиивно ниси од паметнијих.
uprkos misljenju medicinskih strucnjaka?