Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne trebate se nabiti u geto, vec zivite svoj zivot i niko vas nece ni pogledati, vasa stvar ali kad organizovano krenete u paradu da se ponosite time, onda to bas iritira veliku vecinu normalne populacije.
Volite se vi kolko hocete ali nemojte naturati to kao normalnu pojavu jer nije normalna.
Ako bolesnik hoce da se leci onda mu treba pomoci ali ako ima zelju da zarazi i zdrave onda ga treba spreciti po svaku cenu;)

Ja svoj zivot zivim sasvim dobro i kvalitetno, i jednu stvar ne razumem..to sto imam ovakav stav u vezi ovoga me automatski svrstava medju homoseksualce?:lol:

Demijane, šta nije u redu kod mog tumačenja fobije, potpuno isto tumačim i odgovor je isti.

Što ne skupljate potpise da dobijete mesto/a u parlamentu, pa glasajte tamo i venčavajte se ako izglasate.
Smišljajte već i gej venčanice, pošto ste samo još vi ostali da se venčate, pa ulazimo u Evropu.

Samo bre, pravite karikature od sebe. Bolje da prođe cirkus, možda će se deca radovati.

Ko dirao Astroditu??? Braca ******:per:

Kako te nadjoh svaka mi cast:lol:
Nego, oko pedera, koliko ih je ako nije tajna?

Баџ, побратиме, ако овде почнем да их набрајам поименце, брисаће ме модератор јер им кршим људска права, а и нисам толерантна, па ипак не бих! :roll: :D
Нека си ти нама свратио; погледај ову бруку која ће се одиграти у недељу... чуј ''парада поноса''... да ће добити по носу, то је сигурно! :mrgreen:
:bye:

Jos kada bi smo lepo procitali teks, a da pri tome ne izvrcemo reci bilo bi extra :)

Пази 'вамо: Текст је написан у неутралној форми, јер новинар жели да сачува своје радно место, а свако ко је иоле паметан и нормалан, тумачиће га на овај МОЈ начин!
Скузате?! :p

Пази 'вамо: Текст је написан у неутралној форми, јер новинар жели да сачува своје радно место, а свако ко је иоле паметан и нормалан, тумачиће га на овај МОЈ начин!
Скузате?! :p

A jel svi ti iole pametni i normalni znaju da pedofil ne moze da bude gay ili str8? Da mu je svejedno dal je decak ili devojcica? Tj privlaci ga ta nevinost i slabost deteta... Pedofilima su nagoni pomutili zdrav razum i to je psihicka bolest,dok ni jedan homoseksualac nije to zbog sexa! sex je kod njih samo deo paketa..

na poslednjoj paradi u Sao Paulu bilo ih je oko 3 miliona ;) dakle imah ko gov.ana :)

Resenje je jako prosto, neka se i ovih 100-tinak hiljadica iz Srbije posalje kod tih 3 miliona. Moze i beogradskim metroom, nadju sebi lokomotivu (mogu Karleusa ili Bjelogrlic posluziti svrsi) pa k'o vagoncici se priheftaju jedan za drugog, i onda....uz gromoglasni pisak lokomotive vodilje odu pravac u.....mat...icu.
Proslu godinu zaboravili...nikako da im iz dupeta dodje u glavu (kako ovo zvuci perverzno na ovakvoj temi)...

demjane,vec smo apsolvirali da je pederizam bolest.
ako je nesto nastrano,neprirodno,poremeceno-to je bolest.
zao mi je bolesnih ljudi,pogotovu ako za njihovu bolest nema leka

Izvini, ko je to "apsolvirao"? Koje ti kvalifikacije imas da ljude nazis bolesnim i nastranim uprkos misljenju medicinskih strucnjaka? Zasto bi ti neko smetao zato sto je drugaciji? :dontunderstand:

Баџ, побратиме, ако овде почнем да их набрајам поименце, брисаће ме модератор јер им кршим људска права, а и нисам толерантна, па ипак не бих! :roll: :D
Нека си ти нама свратио; погледај ову бруку која ће се одиграти у недељу... чуј ''парада поноса''... да ће добити по носу, то је сигурно! :mrgreen:
Ne na grafitima sto su ispisali kao jaki su ****** cekamo vas..predlazem ovima da napisu najzad novo meso..lepo se nasminkajte i sredite:hahaha:
Jel moze neko da mi napise sta homoseksualci u stvari hoce? Mislim kakva prava traze?
Ma to uopste nasem narodu nije bitno..bitno da se usput razbije neka trafika na tim skupovima i marnu zvake:lol:
da sklapaju brakove i usvajaju decu

Aj dosta ste lupali i pozivali se na decu kad znate da ce biti kad tad kao svuda u svetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back