Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa mora... Ali tesko da moze! ;) Prvo gej lobi to ne zeli, prvo ce biti samo mirna parada, pa ako bi im to dozvolili onda bi bilo orgijanje, i tako dalje...Korak po korak. Ako se na zapadu nisu zaustavili na nekoj zaista paradi, protiv diskriminacije i to je to, zasto mislis da ce se ovde zaustaviti?

ma,mi smo ludi sto zelimo da preslikamo zapad,da malo slusamo razum ne bi dozvolili orgijanje,idemo po paroli ma tako ti je na zapadu pa mora i kod nas,sto mora?Ne mora,dobri vladari uzimaju pozitivno,a uce na negativnim stvarima koje se drugima desavaju,ali posto mi na vlasti imamo uvlakace i pijune to je druga stvar.Osudjujem agresiju i mrznju,ali i nedolicno ponasanje na javnom mestu i zloupotrebu reci diskriminacija,sredina se moze naci samo na zalost mi smo za to nesposobni.:(

Pa ti ko da zivis na Marsu a ne u Srbiji... :D
nismo mi tako los narod,samo ratovi,krize,sankcije su nas unazadili i izbedacili,jos nas i ovi na vlasti deru ko ovce,pokrase nas svi,zato smo svi nezadovoljni i nespremni na promene jer se odmah bojimo da ce nam biti jos gore.Verujem u bolje sutra i vremenom cemo se i mi malo dovesti u red,samo da li cemo mi to doziveti ili nasih potamaka potomci pitanje je...:think:

ne ugledam se ja na kerove. Ja znam da sam gej od svoje 7 godine. Nikada me nije privukla devojka...... niti ce.
Od sedme? :eek: Rano ti proradili hormoni...

moje je pravo da glasam za koga hocu. I ne priznajem nezavisno Kosovo
Ajde, jedn upametni da kazes... :worth:

Bicemo i zdrava nacija ako podrzimo gejeve.
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Lupi i osta ziv! :roll:

Ne cudi me... :roll:

Jesi ti Demijan? (mada mislim da nisi jer je onaj dosta pametniji :lol:)

Srbija nije pravoslavna vec sekularna drzava.USTAVOM
Ti si budala!
JA sam *****, priznajem, ajde sad gde su te zenske da me prevaspitaju,dajem se dobrovoljno u njihove ruke!!!

:lol:
Stvarno? :eek: Nisi mi bio nimalo sumnjiv...

A za koju godinu, svest naroda ce se promeniti, jel svet se razvija ne bolje, pa ce biti moguce i sklopiti brak.
U Srbiji nece za tvog zivota...

Ovaj svet ne ide na bolje nego na gore! Jer satana njime vlada. I ne moze biti bolje nego samo gore, e sada nase gore je za tebe mozda bolje :think:...
Izvini, jesi se salio, ili...? Ako bi mogao da mi pojasnis ovo malo?

E da to je njegova najveca laz, ali dobro, sta ti ostaje nego da obmanjujes samog sebe, jer druge ne mozes...
:eek::eek::eek:

Pa stvarno je glupo da zatvarate jedinu temu o gey populaciji. Zasto ih uvek zakljucavate da samo o toj temi ne mozemo da diskutujrmo i izrazavamo svoja misljenja (ma kakva ona bila)?
Nije valjda da su se oni infiltrirali i medju moderatore i cim se spomene ta tema , odma katanac;)
Tema je ovde jerbo je kao mesto odrzavanja parade naveden Beograd (mora da smo se mnogo bacali kamenjem na Boga)....
E sad (nije muslimansko musko ime), osnovno pitanje u ovoj temi je parada.
Ne da li volimo ili ne volimo pedere, ne sta bi smo radili da nam je dete homoseksualac, ne da li je dobro ili lose biti *****...
Jos uvek niko nije konkretno naveo koja su prava ugrozena da bi im se dozvolila parada. A ako su ugrozena neka prava, valjda nije u pitanju parada nego protest? Demonstracije?
Shodno predlogu rukovodstva Beograda, neka idu na Usce.
Parada je promocija necega. A malo je glupavo reci da se promovise ugrozenost nekih prava. Kojih prava?

Tema je ovde jerbo je kao mesto odrzavanja parade naveden Beograd (mora da smo se mnogo bacali kamenjem na Boga)....
Ne da li volimo ili ne volimo pedere, ne sta bi smo radili da nam je dete homoseksualac, ne da li je dobro ili lose biti *****...
Jos uvek niko nije konkretno naveo koja su prava ugrozena da bi im se dozvolila parada. A ako su ugrozena neka prava, valjda nije u pitanju parada nego protest? Demonstracije?
Parada je promocija necega. A malo je glupavo reci da se promovise ugrozenost nekih prava. Kojih prava?

Mudro receno. :ok:

Pa jednostavno, zele da promovisu nemoral, blud, pederluk a mi treba da o jima kazemo koju lepu rec?:dash::rumenko::(:sad2:

Pa jednostavno, zele da promovisu nemoral, blud, pederluk a mi treba da o jima kazemo koju lepu rec?:dash::rumenko::(:sad2:
Hm, ne vidim ko je od bilo koga trazio lepe reci...
Razlog koji su oni naveli za odrzavanje "parade" je ugrozenost nekih prava.
Kada si ugrozen, ti ne paradiras vec se bunis i demonstriras. Njihov problem je u tome sto se stide sami sebe i iz tog razloga su im i uskracena prava. Samo u njihovim glavama se nalazi recenica "ako kazem da sam *****, nece me primiti na posao (nece mi pruziti adekvatnu lekarsku uslugu, nece me pustiti u autobus, nece mi dati penziju, nece mi pruziti nista...)". Sistem Kalimero.
I zasto bi morali na bilo kom mestu da naglasavaju da su ******? Ko je ikada ikoga pitao na konkursu za posao "izvinite, da li ste vi *****? Aha, e pa necemo da vas primimo na posao zato sto ste *****!" Pitaju li mozda u urgentnom da li je neko *****? Usivaju sve redom...Da li je biti normalan uslov da se dobije pretplatna karta za gradski prevoz?
To sto ih se 90% ljudi gadi...e, pa, budi musko pa reci da si *****!
I meni se gadi karfiol, pa ga ne jedem. Sad bi oni sto obozavaju karfiol trebali mene da nateraju da mi se karfiol svidja? Aham...od nedelje jedan dan...

I zasto bi morali na bilo kom mestu da naglasavaju da su ******? Ko je ikada ikoga pitao na konkursu za posao "izvinite, da li ste vi *****? Aha, e pa necemo da vas primimo na posao zato sto ste *****!" Pitaju li mozda u urgentnom da li je neko *****? Usivaju sve redom...Da li je biti normalan uslov da se dobije pretplatna karta za gradski prevoz?
Na 92.-ojci je to uslov za voditelje:mrgreen::p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back