Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
П.П.С. Никола, да ли ми се чини или стално ''убацујеш клипове под точкове''... дај, човече, одлучи већ једном да ли си њихов, тј. да ли одобраваш њихову пропаганду, па отворено пиши... нећемо ти ништа! :p
:bye:
pa u tome je stvar :) ja na paradu necu ici,ne vidim potrebu da biram stranu :) kako mi dune tako odgovaram :)
:cvet:

Pa to što radiš s drugim muškarcem:(

Гокси, ова тема није Микијева приватна презентација и хајде да искулирамо његову промоцију педерлука... па, стварно, и превише је налупетао... кога је још брига да ли је геј или тролејбус?! :roll:

Држите се теме: Да ли сте за то да се одржи Геј парада у Бг или нисте... једноставно, зар не? :rtfm:

JA SAM ZA GEJ PARADU, TREBA DA SE ODRZI
Tako je:mrgreen:
2jccvvm.jpg

JA SAM ZA GEJ PARADU, TREBA DA SE ODRZI

Супер си, Мики, убележено! :p
А, сад правац у библиотеку, па се едукуј... зар ти немаш септембарски испитни рок... :roll: можда ћеш још размислити да ли си само латентни хомић или си дебело забраздио... немој више да нас смараш са ступидним изјавама...
П.С. Видимо се 20. септембра... ко не дође, педер је! :D

Супер си, Мики, убележено! :p
А, сад правац у библиотеку, па се едукуј... зар ти немаш септембарски испитни рок... :roll: можда ћеш још размислити да ли си само латентни хомић или си дебело забраздио... немој више да нас смараш са ступидним изјавама...
П.С. Видимо се 20. септембра... ко не дође, педер је! :D

Pa imam septembarski rok, al godina ociscena. A izjava nije stupidna. A ako toliko smeta parada, pa nemojte se setati po BGu dok traje ista. Zivi i pusti druge da zive.

Алекса, немој тако, студент очистио годину! ;)
Јао, кравица је тако слаткааа... или је то мали вочић? :super:
Гокси, баш си ти једно мало срцуленце, само се пази да Мики не почне да те мува! :mrgreen:
cow-look-up.jpg

Алекса, немој тако, студент очистио годину! ;)
Јао, кравица је тако слаткааа... или је то мали вочић? :super:
Гокси, баш си ти једно мало срцуленце, само се пази да Мики не почне да те мува! :mrgreen:

D,kravica je baš:DMiki muva sve muške ovde...:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back