gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Pa sta ako zoofilija postoji od davnina, to je bolest.A ako bezobrazovci i ostali neadertalci razbiju paradu i ne daj boze nekog ubiju snosice odgovornost pred drzavom. Mozete nas tuci, psovati, ubiti boga u nama, ali nikada necete uspeti da nas pretvorite u str8, jel smo tako rodjeni. Ja se ne stidim sto sam gej. Volim tipove, pa sta. Nikakve batine me ne mogu naterati da budem str8.A mi uspecemo jednog dana i bicemo jednaki sa str8 populacijom, to se ne moze spreciti. Zapadni svet je mnogo postigao u ljudskim pravima i mi ovde u Srbiji znama kako se tamo regulise. Nicija nije do zore gorela pa nece ni vama homofobima.
MA niko tebe ne tera da budes normalan, hej budi gej!
Samo ljudi ne zele da rastu u drustvu gde ce usvojena deca imati 2 tate ili 2 mame. Jel tebi stize nesto do mozga? Mislim ono i onako je skakljivo pitanje kada te klinac pita "tata kako sam ja nasato?" a ti ne znas sta da mu kazes, a zamisli jos da e pita "tata kako ja imam tebe i mamu, a Pera ima dvojicu tata?"
Znas, opet ponavljam radi sta hoces sa svojim zivotom ali nemoj drugima to naturati na nos!A druga stvar mnogo bitnija je da je to sto ti mislis da forsiras zapravo ubacivanje bas pedofila i zoofila na mala vrata, tako se radi u Evropi, samo ti toga izgleda nisi svestan.

)))))))) Niko od nas ne zavodi omladinnu, zar to ne mozete shvatiti, a da ja nisam bolestan, nego savrseno zdrav, imam lekarske nalaze koji potvrdjuju ovu moju tvrdnju