Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sta ako zoofilija postoji od davnina, to je bolest.A ako bezobrazovci i ostali neadertalci razbiju paradu i ne daj boze nekog ubiju snosice odgovornost pred drzavom. Mozete nas tuci, psovati, ubiti boga u nama, ali nikada necete uspeti da nas pretvorite u str8, jel smo tako rodjeni. Ja se ne stidim sto sam gej. Volim tipove, pa sta. Nikakve batine me ne mogu naterati da budem str8.A mi uspecemo jednog dana i bicemo jednaki sa str8 populacijom, to se ne moze spreciti. Zapadni svet je mnogo postigao u ljudskim pravima i mi ovde u Srbiji znama kako se tamo regulise. Nicija nije do zore gorela pa nece ni vama homofobima.

MA niko tebe ne tera da budes normalan, hej budi gej! :lol: Samo ljudi ne zele da rastu u drustvu gde ce usvojena deca imati 2 tate ili 2 mame. Jel tebi stize nesto do mozga? Mislim ono i onako je skakljivo pitanje kada te klinac pita "tata kako sam ja nasato?" a ti ne znas sta da mu kazes, a zamisli jos da e pita "tata kako ja imam tebe i mamu, a Pera ima dvojicu tata?" :lol: Znas, opet ponavljam radi sta hoces sa svojim zivotom ali nemoj drugima to naturati na nos!

A druga stvar mnogo bitnija je da je to sto ti mislis da forsiras zapravo ubacivanje bas pedofila i zoofila na mala vrata, tako se radi u Evropi, samo ti toga izgleda nisi svestan.

Pa sta ako zoofilija postoji od davnina, to je bolest.A ako bezobrazovci i ostali neadertalci razbiju paradu i ne daj boze nekog ubiju snosice odgovornost pred drzavom. Mozete nas tuci, psovati, ubiti boga u nama, ali nikada necete uspeti da nas pretvorite u str8, jel smo tako rodjeni. Ja se ne stidim sto sam gej. Volim tipove, pa sta. Nikakve batine me ne mogu naterati da budem str8.A mi uspecemo jednog dana i bicemo jednaki sa str8 populacijom, to se ne moze spreciti. Zapadni svet je mnogo postigao u ljudskim pravima i mi ovde u Srbiji znama kako se tamo regulise. Nicija nije do zore gorela pa nece ni vama homofobima.

Хеј, колико си запенио, успори, задавићеш се! :roll:
Боље ти је да се вратиш под камен испод којег си измилео и да се сакријеш, а не да јавно показујеш своју наказност... стомак ми се окреће од твојих постова... што се сви ви болесници не покупите, па одете у Холандију где ће вас примити раширених руку... шта уопште овде тражите... која права су то вама угрожена?:dash:
Нисам за линч и употребу силе, али, кад прочитам колико сте осиони, покварени и како нам заводите омладину, како претите да ћемо ускоро бити у мањини и да ћете ви владати светом, и треба да вас науче памети... :evil:

Poslednja izmena:
mi gejevi pokvareni, hahahahahaahaha. Nismo, samo trazimo jednakost u drustvu. a sto da odem iz Srbije, kad je volim, i ponosan sam sto sam u njoj rodjen. A ako ti se okrece stomak, pa ti nemoj citati moje postove. Plus ako bi svi gejevi otisli iz Srbije, ne bi bilo nikog da legalizuje gej brak :))))))))) Niko od nas ne zavodi omladinnu, zar to ne mozete shvatiti, a da ja nisam bolestan, nego savrseno zdrav, imam lekarske nalaze koji potvrdjuju ovu moju tvrdnju :D

....Нисам за линч и употребу силе, али, кад прочитам колико сте осиони, покварени и како нам заводите омладину, како претите да ћемо ускоро бити у мањини и да ћете ви владати светом, и треба да вас науче памети... :evil:
jel mi i dalje pricamo o homoseksualcima ili hitlerima 21. veka? :P

nisam ni ja zaludjenik za paradom al sto da se ne odrzi, prava su nam ugrozena, treba to ukazati drustvu. Ako si pomalo gej sto onda gejevima na prajdu zelis krv?

Pa pazi ja se lozim npr na neke dewojke koje su muskarci :D, tako d ame to cini geyem, msm realno nemam ja nista protiw was nemoj da me pogresno razumes ewo bio sam i kod jednog druga koji je bi, spawao kod njega u kuci i swe ono opusteno
Samo mislim da je ta parada swiranje qrtzu i da manje wishe treba da bude pokolja, ako nista bitje zanimljiwo da se gleda
Parada ponosa je ocigledno sila posto wetjina en zeli to kod sebe, ja sam neutralan po tom pitanju, i moze ai ne mora, ne pogadjaju me gey osobe, msm ako bi mi se swideo neko ko izgleda kao zenska a bio musko, msm da bih se smuwao sa njime :D

Pa pazi ja se lozim npr na neke dewojke koje su muskarci :D, tako d ame to cini geyem, msm realno nemam ja nista protiw was nemoj da me pogresno razumes ewo bio sam i kod jednog druga koji je bi, spawao kod njega u kuci i swe ono opusteno
Samo mislim da je ta parada swiranje qrtzu i da manje wishe treba da bude pokolja, ako nista bitje zanimljiwo da se gleda
Parada ponosa je ocigledno sila posto wetjina en zeli to kod sebe, ja sam neutralan po tom pitanju, i moze ai ne mora, ne pogadjaju me gey osobe, msm ako bi mi se swideo neko ko izgleda kao zenska a bio musko, msm da bih se smuwao sa njime :D

Parada je protest, i treba da se odrzi, a to sto vecini smeta, pa sta. Svojevremeno i vecini su smetali protesti zena i crnaca, pa je danas sasvim normalno da zena ima sva prava kao muskarac a crnac kao belac....isto tako ce biti i sa lgbt populacijom. Bicemo jednaki, al mora se od necega poceti. Parada je pocetak.

Parada je protest, i treba da se odrzi, a to sto vecini smeta, pa sta. Svojevremeno i vecini su smetali protesti zena i crnaca, pa je danas sasvim normalno da zena ima sva prava kao muskarac a crnac kao belac....isto tako ce biti i sa lgbt populacijom. Bicemo jednaki, al mora se od necega poceti. Parada je pocetak.

Ma jednaki smo i owkao z:D
daj brate kome su ikakwa prawa uskratjena? nzm meni sigurno nisu z:D
Meni to swe deluje kao preterano izdrkawanje, pogotowu sto imamo mnogo wetje probleme kaos to je lopowska wlast i otpustanje radnika, i owo mi deluje kao potez wlade da lepo postawi pedere kao topowsko meso

Bratislave, sta bi meni bilo kada bih decka uhvatio za ruku na ulici ili ne daj boze poljubio? Ja ne mogu, sa osobom koju volim da sklopim brak ili neku slicnu instituciju, a to jeste diskriminacija. Drustvo i drzava nas ne priznaju, i tako dalje.....

Bratislave, sta bi meni bilo kada bih decka uhvatio za ruku na ulici ili ne daj boze poljubio? Ja ne mogu, sa osobom koju volim da sklopim brak ili neku slicnu instituciju, a to jeste diskriminacija. Drustvo i drzava nas ne priznaju, i tako dalje.....

pa ne mozes na ulici..
a mislim da je to i ok, kao kada widis recimo cigana na ulici nekako ti gadno
narawno da je priridno gadno da widis dwa muskarca kako se ljube
ne mozes da promenis to to je prirodno. niti bi trebalo da se menja i think

pa ne mozes na ulici..
a mislim da je to i ok, kao kada widis recimo cigana na ulici nekako ti gadno
narawno da je priridno gadno da widis dwa muskarca kako se ljube
ne mozes da promenis to to je prirodno. niti bi trebalo da se menja i think

pa nije gadno kad se dva tipa poljube naulici, meni je to bas slatko, i kako je prirodno zabraniti ljudima da se poljube? A sadasnje stanje treba da se menja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back