gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
suma sumarum-cirkusijade zvane parad `ponosa` (kakve li ironije)...nema bre ni da bidne
p.s.e sad tema moze da se lockne-kad je donet krucijalni zakljucak![]()
potpisujem....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
suma sumarum-cirkusijade zvane parad `ponosa` (kakve li ironije)...nema bre ni da bidne

Ne razumem, da li su je konačno otkazali ili je to samo naša želja pusta?

Apsolutno postovati Bozja prava na prvom mestu sto ce reci da ga treba poslati u Hag![]()
znala sam da si advokat
p.s. kako ne ugrožava...jednom je jedan poznati bg ***** spopadao mog muža dok mi još nije bio muž...jedva je živu glavu (dupe-glava mu dođe na isto) izvukao![]()
Hm, možda ipak nije loše da se održi ta gej parada.
Pošto je nasilje neminovno to znači i da će biti dosta mrtvih/osakaćenih a to znači više radnih mesta za nas normalne!!!![]()
E bre prič stvarno si ćurka (ako čemo da se vređamo), pa neće samo gejovi da riknu, tu su i oni ****** navijači i ****** u plavom koji treba da čuvaju pedere od pedera. I tako kad se te tri grupacije potepaju međusobno nama lepo![]()
ma, ima ih ko kusih pasa....nisi videla na politici kada su postojale teme o gay tematici...Doduše, nisu tako eksponirani ko demijan, ali ne kriju svoje opredeljenje..![]()
I pederastija je bila do skoro bolest pa ljudi izglasali da nije.
I mi zoofili ćemo da se borimo za svoja prava, pa kad izglasamo zakon, onda ćemo da vas tužimo što nas vređate.
p.s. a ako bi se ja oženio sa jarcem, da li sam ja zoofil ili homoseksualac (gej, рederčina...)![]()
...
ma,dosta vise trucjkanja...boolja bal nema da bidne
Provale se odmah kako guzeljaju![]()
Mene interesuje a zasto mora da se paradira bas u Beogradu?
Sta fali recimo Jagodini ili Uzicu ili... nemam pojma?
Mene zanima, ŠTA ĆE IM, UOPŠTE PARADA....![]()
Sta mislis demijane777, dali treba postovati stav SPC ?
Samo da vidim njegov stav o SPC.
p.s.sigurno se sad demijan777 sad pita sta je SPC, pa cak i ako zna ne priznaje je kao ni njen stav
drago nam je. mi se ne slažemo...mislim na nas 75% iz ankete u kojoj je glasalo 4 čoveka....gde je anketa gde je glasalo preko 120 ljudi?
nema bre da bidne parada pedera i tacka!
aj u 100e da ce biti kako ja kazem
Neka kaze : "Djilasa mi!"Jes kad ti Đilas javio.
Jes kad ti Đilas javio.
A odakle ces da ih dovezes, znas li ti gde je Izrael?ne tvrdim da je on...ali ko god da je...
cek bre,oce neko u 100 jevreja?
Ne mora uvek biti vecina u pravu, ako si to htela reci.
Nekada je vecina ljudi u Srbiji mislila da zene ne treba da se skoluju i to se smatralo nemoralnim, vec da je zena jedino za kucu i odgajanje dece. Na srecu, danas vise nije tako.
Zato je vazno osloboditi se predrasuda, biti razuman i tolerantan, da se takve stvari ne bi ponavljale i da ne bi bilo diskriminacije.

Da li neko stavlja pedere na lomače? Brani li im ko da se vaćare u zatvorenom prostoru?
Šta hoćete onda?![]()
Nauka kaze da je bolest ako se vencas sa npr kravom ili krmacom a ja to smatram diskriminacijom. Zasto ako hoce krava a hocu i jaDiskriminacija je i da ne smeju da se vencavaju, i time imaju prava kao i ostalih 90% ljudi