Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bokte, pero, pa stvarno si som...kakvih sad radnih mesta? kao da pedera ima na stotine hiljada u ovoj državi i kao da od njih ne možeš da nađeš posao?!
teraš me, bre, da advokatišem ovde...
E bre prič stvarno si ćurka (ako čemo da se vređamo), pa neće samo gejovi da riknu, tu su i oni ****** navijači i ****** u plavom koji treba da čuvaju pedere od pedera. I tako kad se te tri grupacije potepaju međusobno nama lepo :cool:

Anketa se uzeta sa teme "strajkovi i parade" i ne odnosi se na gey paradu koja je zakazana za 20 septembar nego uopsteno pa zato nije regularna.

Molim da se stavi tema koja je bila o gey paradi [imala je dva puta anketa] i uvek je bilo 4 :1 u korist NE-podrzavanju parade.

:dontunderstand: zasto je izabrana bas "ova" anketa koja nema bas mnogo veze sa naslovom teme ?

p.s.trazimo svoja legitimna zakonska prava tj samo ISTINU

Poslednja izmena:
Anketa se uzeta sa teme "strajkovi i parade" i ne odnosi se na gey paradu koja je zakazana za 20 septembar nego uopsteno pa zato nije regularna.

Molim da se stavi tema koja je bila o gey paradi [imala je dva puta anketa] i uvek je bilo 4 :1 u korist NE-podrzavanju parade.

:dontunderstand: zasto je izabrana bas "ova" anketa koja nema bas mnogo veze sa naslovom teme ?

to traže i ******. :lol:

Tetragramatone, ako se ne salis i ako nisi znao, tvoja seksualna sklonost prema zivotinjama se zove zoofilija.

Zoofilija je prema medicini poremecaj.
Zooflilija direktno ugrozava prava zivotinja, i smatra se zlocinom protiv prirode i zlostavljanjem zivotinja.
Zoofila ima i hetero i gej.

Ona sa homoseksualnoscu nema nikake veze, jer homoseksualnost prema medicini nije bolest, niti bilo koga ugrozava.

I pederastija je bila do skoro bolest pa ljudi izglasali da nije. I mi zoofili ćemo da se borimo za svoja prava, pa kad izglasamo zakon, onda ćemo da vas tužimo što nas vređate.

p.s. a ako bi se ja oženio sa jarcem, da li sam ja zoofil ili homoseksualac (gej, рederčina...) :dontunderstand:

:( Jao Jerotije ja nešto čačko dugmiće.

Па, добро, шефе, ако чачкаш мечку, немој и дугмиће! :mrgreen:
Па, стварно! :roll:

П.С. Само вас читам, помало и гледам, па ми лепо... не мора Астродита увек да буде прва... А, опет, Демијан ми је срцу прираст'о, једва чекам да се сретнемо... :p
:bye:

E, da i dodala bih jedno pitanje za sve LGBT-ovce: da li je biti LGBT i biti vernik po vama spojivo? Meni kao verniku čini se da je tako nešto nespojivo, pošto stav SPC ne odobrava druge seksualne afinitete i sklapanje brakova osim hetero, što je prirodno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back