ne sam Bjelogrlic je rekao da podržava paradu
Nije rekao da podrzava vec da nema nista protiv i da nije za nasilje prema ucesnicima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne sam Bjelogrlic je rekao da podržava paradu
ne sam Bjelogrlic je rekao da podržava paradu,nego su ovde ljudi maloumni i odmah čitaju kao da je izjavio da je i on homos.
НЕМОЈ ДА ЛАЖЕШ, оћеш да ставим линк!

http://www.b92.net/video/video.php?nav_category=905&nav_id=381158
Пази Машицу "Такозвана породична шетња" (руку на срце и јесте), а Парада поноса није такозвана, с.ерем ти се на Б 92 и њену непристрасност и демократичност!
eto na tom linku pise lepo veliki slovima "Dragan Bjelogrlic podrzao Povorku ponosa"
Sta je tu nejasno??
Дали човек који је рекао оно што сам цитирао, подржава шетњу педера или каже да ако су већ одлучили да то ураде, раде шта им је воља а да нико због тога нема право да их физички угрожава? То што је Б 92 ставио тај наслов је тема која говори о томе на шта данас личи Б 92 - нову ТВ Бастиљу!
ЦИТИРАМ: ....НИСАМ ПОКЛОНИК ТОГА ДА ЉУДИ СВОЈУ ИНТИМУ, КАО ШТО ЈЕ СЕКСУАЛНО ОПРЕДЕЉЕЊЕ, ЕМОТИВНИ СКЛОП, МАНИФЕСТУЈУ НА УЛИЦИ....
ne sam Bjelogrlic je rekao da podržava paradu,nego su ovde ljudi maloumni i odmah čitaju kao da je izjavio da je i on homos.

vidi se da ti nk nema veze sa đinđićem.
Drago mi je da je sve veci broj javnih licnosti koje podrzavaju gej paradu, i osudjuju diskriminaciju gej ljudi.
Danas je počela i medijska kampanja na Radio-televiziji B92, a koju čine video spotovi i radio-džinglovi u kojima učestvuju Nikola Đuričko, Kebra, Bebi Dol, Milutin Petrović i Mirjana Karanović, a spotovi će od ponedeljka biti emitovani i na MTV Adriji.
Neka od imena javnih ličnosti koje su do sada podržale beogradsku Povorku ponosa 2009 su Ana Rodić, Ana Sofrenović, Bebi Dol, Biljana Cincarević, Biljana Ristić, Biljana Srbljanović, Boris Dežulović, Dejan Anastasijević, Dragana Ćosić, Dragan Bjelogrlić, Dušan Makavejev, Gorčin Stojanović, Hristina Popović Mijin, Ivan B. Lalić, Ivan Tasovac, Katarina Rebrača, Kebra, Lena Bogdanović, Luna Lu, Maja Uzelac, Milutin Petrović, Milica Tomić, Mira Škorić, Mirjana Karanović, Nenad Marjanović, Nikola Đuričko, Sani Armani, Seka Sabljić, Brankica Stanković, Slavimir Stojanović, Sonja Vukićević, Srđan Dragojević, Svetlana Lukić, Svetlana Vuković, Svetozar Cvetković, Teofil Pančić, Vladimir Arsenijević, Žarko Trebješanin, Želimir Žilnik, a spisak se širi iz sata u sat.
Zao mi monitora ...ispljuva ga ni krivog ni duznog....c,c,c...razocarala me gomila ljudi s ovog spiska.............Ocito im posao ide lose kad moraju da se reklamiraju preko podrske ovih "supak-efendija"...strasno...
Pa koje su to javne licnosti?
Za dve trecine sa ovog spiska ogromna vecina Srba nije nikad cula (sto znaci da nisu javne licnosti) nego pokusavaju da se nekako cuje za njih ne birajuci sredstva. Glavno im je da se za njihovo ime cuje pa makar i ovde![]()
ko i obicno, sluzis se lazima. Bjelogrlic (licno sam slusao) je protiv toga da se seksualna opredeljenja iznose javno, na ulici ali je protriv nasilja a vi ****** ga odmah stavili na listu vasih obozavalaca![]()
Brate jesi ti stvarno toliki debil?? Bjelogrlic podrzava paradu,procitaj ceo text... Samo se izjasnio zbog cega je podrzava,a to je zbog toga sto je protiv nasilja,ali nije za javno eksponiranje na ulici bilo str8 ili gay! Kako god da okrenes,i koji god da je razlog njegove odluke on tu pradau i dalje podrzava!!!!
Dobro dakle da zakljucimo po 20x,bjelogrlic ne podrzava paradu zbog pedera,nego zbog najave navijaca da ce biti nereda. Ali bez obzira na razlog on podrzava tu paradu. kraj!
Dobro dakle da zakljucimo po 20x,bjelogrlic ne podrzava paradu zbog pedera,nego zbog najave navijaca da ce biti nereda. Ali bez obzira na razlog on podrzava tu paradu. kraj!

Pa koje su to javne licnosti?
Za dve trecine sa ovog spiska ogromna vecina Srba nije nikad cula (sto znaci da nisu javne licnosti) nego pokusavaju da se nekako cuje za njih ne birajuci sredstva. Glavno im je da se za njihovo ime cuje pa makar i ovde![]()
Ima ljudi koji bi i dupe dali da bi postale javne licnosti![]()
Dali je moguce da vas mozak uopste ne funkcionise?
Bjelogrlic uopste NE PODRZAVA PARADU vec se PROTIVI iznosenju seksualne opredeljenosi na javnim mestima. Samo je izjavio da , kad vec morate da se tamo pojavite, ne podrzava nasilje.
Pa i nije cilj parade da iznese seksualna opredeljenja na ulicu!
Tvoja recenica nema nikakvog smisla,ovako treba da izgleda:
"Bjelogrlic PODRZAVA PARADU ali se PROTIVI iznosenju seksualne opredeljenosi na javnim mestima. Samo je izjavio da , kad vec morate da se tamo pojavite, ne podrzava nasilje."
dakle NE podrzava nasilje,a ne paradu(nju podrzava)!!! Jbm ti sunce ko deci od 7 godina da objasnjavam!

Ne,ja tacno znam!
Nista![]()
Ostane li i jedan ***** ziv niste nista postigli,eto vam parade opet sledece godine ali mnogo pripremljenije![]()

Podrška gej paradi stidljivo raste i među srpskim političarima
LDP: Na paradi će biti naši aktivisti, a možda i Čeda. DS: Mi poštujemo zakon protiv diskriminacije. Velja Ilić: Nećemo ih tući. Palma: Držaćemo se po strani...
Nakon javnih ličnosti, na čelu sa Draganom Bjelogrlićem, Nikolom Đuričkom i Mirjanom Karanović, javnu podršku „Povorci ponosa” pružili su i neki srpski političari. Povodom najave gej parade, zakazane za 20. septembar, proverili smo kakvi stavovi vladaju u političkim strankama u našoj zemlji po pitanju „Povorke ponosa”.
PISMO Gej-lezbejska organizacija „Reinbou rouz” uputila je pismo predsedniku Srbije Borisu Tadiću u kome je upozorila da će, kao i druge evropske organizacije za ljudska prava, da obrati veliku pažnju na „Povorku ponosa” koja je zakazana za 20. septembar 2009. „Reinbou rouz” u pismu ističe nivo homofobije u Srbiji i podseća Tadića na slučajeve nasilja nad gej osobama, kao što je bilo bacanje suzavca u gej klub „Hrabro srce” jula ove godine. Ova organizacija saopštila je da očekuje da će vlasti Srbije obezbediti zadovoljavajuću zaštitu od mogućih napada tokom „Povorke ponosa”.
LDP
Gej parada je deo borbe za ljudska prava, za koja se naša stranka zalaže od svog osnivanja. Mnogi aktivisti LDP će je podržati svojim prisustvom, a možda će im se pridružiti i predsednik stranke. To je jedan od vidova borbe za građanske slobode i jednakost, rekla je Vesna Pešić za „24 sata“.
Srpska radikalna stranka
Ne razumem potrebu da se javno prikazuje jedna tako intimna stvar. Gej parada destruktivnio utiče na mlade. Cilj ovog društva treba da bude uspostavljanje pozitivnog modela ponašanja, u skladu sa božjom voljom, a to je rađanje potomstva. Nećemo se fizički suprotstavljati neistomišljenicima, ali ćemo pokušati da utičemo na društvenu svest, kaže Gordana Pop-Lazić
Nova Srbija
Nećemo učestvovati u nečemu što se protivi hrišćanstvu, našoj tradiciji i korenima. Neću da dozvolim da me EU prevaspitava. Mi smo srpske delije, ali se sa gejevima nećemo fizički sukobiti, jer ne želimo da sa njima imamo bilo kakav kontakt. U ovoj teškoj ekonomskoj i političkoj situaciji koja vlada u Srbiji mi imamo pametnija posla od paradiranja po ulicama. Za eventualne sukobe i probleme koje bi parada mogla da izazove, odgovorna je Vlast, kaže Velimir Ilić.
Jedinstvena Srbija
Moje lično mišljenje je da seksualne sklonosti ne treba ispoljavati na ulici. Bog je rekao da je to intimna stvar između žene i muškarca. Glasao sam protiv Zakona protiv diskriminacije. Organizovanje parade izaziva one koji ne podržavaju takav način života i takve manifestacije. Ipak, moja stranka će se držati po strani, kaže Dragan Marković Palma.
Srpski pokret obnove
Naša stranka se zalaže za porodične i hrišćanske vrednosti, ali i za slobode svih građana zagarantovane Ustavom. Homoseksualnim odnosima se ne bavimo, a što se tiče organizovanja parade, zauzimamo neutralan stav, rekao je izvor iz SPO koji je insistirao na anonimnosti.
Demokratska stranka
Srbija ima zakone koji garantuju prava svim građanima i mi ćemo ih poštovati. Samim tim poštovaćemo i Zakon protiv diskriminacije, ali ja ne paradiram pa ne znam zašto ovo pitanje upućujete meni, kaže Dragoljub Mićunović.
ma nece ni docekati starost,takve osobe su vec jednom nogom u grobu![]()