SSJ4
Ističe se
- Poruka
- 2.334
Ali kuca Blackfyre takodje ima pravo na presto, barem koliko sam razumeo pravo nasledjivanja u svetu Leda i Vatre. Zar ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Cekas godinu dana da izadje nova?Ja koliko vidim, iako sam procitao sve knjige koje su dosad izasle, moracu opet. Ne mogu da iscekam da izadje novi deo. Mada sam glupo postupio. Kako izadje knjiga, ja je progutam za par dana i onda cekam godinu dana da izadje nova i u medjuvremenu se nerviram i citam jos par puta sve. LOL
A sto se tice kraja, nadam se da ce se uskoro zavrsiti, iako nisam siguran kako ce uspeti da naglo zavrsi pricu . . . mislim da ce tu ipak biti jos knjiga, jer su mnoge teme ostale otvorene . . .

Blago tebi kad cekas samo godinu danaJa koliko vidim, iako sam procitao sve knjige koje su dosad izasle, moracu opet. Ne mogu da iscekam da izadje novi deo. Mada sam glupo postupio. Kako izadje knjiga, ja je progutam za par dana i onda cekam godinu dana da izadje nova i u medjuvremenu se nerviram i citam jos par puta sve. LOL
.

Deveta epizoda treće sezone me ostavila bez daha.
Moram početi čitati i knjige,nema druge.
Samo ne znam da li je opravdano nadati se srećnom kraju.

))sta drugo nego ostati bez daha...i zvuka...
missim, kad je dreknula
najezih se pravo - toga nema ni po nasim novijim serijama u produkciji rtsa
teatralno...preglumljeno...strasno
a sto je najludje po netu reakcije
emotivnije nego kad je bila ona zadnja katastrofa u japanu
s akcentom na - bila
stvarna, a ne imaginarna
svijet je stvarno otisho u *****...
ne bi me iznenadilo da kim kardashijan dobije neku ulogu
naredne sezone))

A ja jos uvjek ne vjerujem da mogu tako naivno poginuti i da neko moze tako skupo da plati svoje greske.
))

))pa Martin je sav od stereotipa...u tome i jest problem sto su mu karakteri marionete
tako zive i tako umiru...te vaskrsnu, posto ih sarani plitko...ako zatrebaju...
+ nepodnosljivo razvlacenje
zadnja knjiga je po tom pitanju bas ekstremna;
Deni dobila mecu...u realnom vremenu - bas je potrajalo,al...cestitam : )
dzin volf, ursula, china, barker...mogu nabrajat do sutra
autore koji su za ovo...svijet izmislili, i to bukvalno))