Vujin
Obećava
- Poruka
- 69
Ту се ипак помиње да је серија извор те тврдње а да књига само имплицира, а горе је већ речено на који је начин имплицирана.
Признајем ја сам мало конзервативан па неволим велике излете од основног дела тј. књиге, а за мене ово је ипак превише извучено из нечег само овлаш имплицираног.
Мене је та теорија око Џона па бих волео да ми неко појасни, ако је Џон син Лијене Старк и Регара Таргарјена чија је обострана привлачност веома јасна из књиге (турнир код Харендвора - прича о вучици), зашто он не личи на Таргарјене? Ипак је њихова крв јача од крви Севера и првих људи, њихова крв је магоја Валирије. Да ли је Регар, како нам га описују као веома осећајног књиге, заиста могао да силује Лијену како је наведено? Чини ми се то мало парадоксалним.
Признајем ја сам мало конзервативан па неволим велике излете од основног дела тј. књиге, а за мене ово је ипак превише извучено из нечег само овлаш имплицираног.
Мене је та теорија око Џона па бих волео да ми неко појасни, ако је Џон син Лијене Старк и Регара Таргарјена чија је обострана привлачност веома јасна из књиге (турнир код Харендвора - прича о вучици), зашто он не личи на Таргарјене? Ипак је њихова крв јача од крви Севера и првих људи, њихова крв је магоја Валирије. Да ли је Регар, како нам га описују као веома осећајног књиге, заиста могао да силује Лијену како је наведено? Чини ми се то мало парадоксалним.

Ova ti je dobra. Nadam se da i Martin deli isto mišljenje.
Mislio sam da ce da s njim bude nesto kao sa Dzejmijem, da ce da dozivi preobrazaj, a ko zna mozda Boltonova tamnica blagotvorno deluje na njega
Poceo sam citati knjige i Cersei je pogodjena odlicno. Njeni manerizmi i izraz lica su barem meni ocigledno podli i uvek izgleda kao da nesto sprema, ali nikada nisi siguran. 5+ za predstavljanje lika. Cak i kada nisam procitao knjigu, video sam da je osoba koja ima skrivene motive. Ni ne treba na licu da joj pise da je ubica, izdajica i sta ti ja znam... Barem sam ja tako shvatio lik.
( ako iko moze da mi kaze gde mogu nabaviti knjige iz ovog serijala u Novom Sadu bio bih zahvalan.