Terilijan
Obećava
- Poruka
- 95
Po mom misljenju Arja ce odigrati veliku, i bitnu ulogu u ratu, i formiranju novog poretka u 7 kraljevstava, i da ce svi koji su se okrenuli protiv Starkovih gorko zazaliti tu odluku kad ih se Arja docepa, posebno Lanisteri
Nemogu da oprostim Martinu sto je ubio Roba
, on mi je od samog pocetka bio omiljeni lik. I nemogu da se setim da li mu je zena trudna ili ne? Ako jeste, onada je to dete naslednik Zimovrela, a ne Robova braca.
Sazaljevam Serseinu decu, i sve koji su povezani sa njima, jer ce oni na kraju izvuci najdeblji kraj.
Dzon ce na kraju sedeti na prestolu i vladati ljudima, dok ce Deni biti ,,majka zmajeva``, i spasice zmajsku rasu, povecace im broj (nekako?).
Zimovrelom ce vladati Rikon (ili moguce Robovo dete- ako ga ima!), a Straza ce biti ukinuta, ili radikalno promenjena (nema celibata i sl.), a prostor iza Zida ce biti pridruzen Severu (pod vlascu Brena, magije i Divljana)
Martin obozava promene, i promenice sve sto se promeniti moze (zato su i moje ideje o PLIV tako radikalne, jer pokusavam da mislim kao pisac kad razmisljam o nastavcima. A samo Bog, i Martin! znaju koliko sam, ili nisam upravu
). I Zato mislim da ce Dzejmi i Brijena da zavrse zajedno i sercno, bas zato sto su tako nemoguc par.

Nemogu da oprostim Martinu sto je ubio Roba

, on mi je od samog pocetka bio omiljeni lik. I nemogu da se setim da li mu je zena trudna ili ne? Ako jeste, onada je to dete naslednik Zimovrela, a ne Robova braca.Sazaljevam Serseinu decu, i sve koji su povezani sa njima, jer ce oni na kraju izvuci najdeblji kraj.

Dzon ce na kraju sedeti na prestolu i vladati ljudima, dok ce Deni biti ,,majka zmajeva``, i spasice zmajsku rasu, povecace im broj (nekako?).
Zimovrelom ce vladati Rikon (ili moguce Robovo dete- ako ga ima!), a Straza ce biti ukinuta, ili radikalno promenjena (nema celibata i sl.), a prostor iza Zida ce biti pridruzen Severu (pod vlascu Brena, magije i Divljana)
Martin obozava promene, i promenice sve sto se promeniti moze (zato su i moje ideje o PLIV tako radikalne, jer pokusavam da mislim kao pisac kad razmisljam o nastavcima. A samo Bog, i Martin! znaju koliko sam, ili nisam upravu
Poslednja izmena:

izgleda da sam se bas zanela u prethodnim postovima. sve u svemu to su moje ideje. I ma tri g. kako sam zadnji pot citala PLIV, ne secam se detalja, ovo je moje misljene zasnovano samo na secanju, i na vasim postovima. Nadam se da ne zvucim suvise ludo. 
HVALA! 

cak i ako je se taj fan ubraja medju vukove i zeli zlo nasoj dragoj kraljici Sersei
Ha ha, dopada mi se ova radikalna promena Nocne Straze-pogotovu ideja o ukidanju celibata (: ... Dobro dosla, uzmi hleba i vode,onda si bezbedna, koliko ja znam ovde nema Frejeva (za sada