George R. R. Martin-Pesma Leda i Vatre

Klasican happy end :" i ziveli su srecno do kraja zivota" svakako nece biti, a mislim da ce i oni likovi koji prezive osetiti cenu svega kroz sta su prosli,a postoje i zanimljiviji nacini da zavrsi pricu i kompletira svaki lik osim da ih poubija...:D Mislim da ce stanje likova na kraju, onih koji su izvojevali neku pobedu ili dospeli na vlast biti slicno kao kod Knezevica na kraju Vidovnjaka, barem tako nesto ja ocekujem( ako se matori gmaz uopste svrti da dovrsi serijal ;) )

Nema da brines.Vidis, naslov je san o prolecu, a ne dolazi prolece ili tako nesto.Nego sta nego je vreme za vukove! :super:

"San o prolecu", sto bi znacilo da su toliko zeleli, sanjali da se sve zavrsi i svede na mir, tako da im se san ispunjava i dolazi prolece, kapiras? Mogu da se kladim kako se serijal zavrsava, tako sto prolazi zima i dolazi prolece. Pr. odjednom se primecuje usred sve te hladnoce, zime, snega, mladi cvet koji oznacava pocetak proleca... :)

Ja mislim da Sansa ima neku bitnu ulogu da odigra u nastavku, mozda ce imati napad savesti, or good sense, or something, i uciniti nesto kao, recimo, ubiti Maloprstica (ili nesto sl.) u nekoj presudnoj, prekretnoj sceni, koja ce biti kap koja ce preliti pobedu na stranu Starkovih. Mislim i da ce je Martin koknuti- jer njen jezovuk je vec mrtav, a po meni to predodredjuje njenu smrt (jer su Starkovi povezani sa svojim vukovima), i da ona jos zivi samo da ispuni neku odredjenu ulogu, a sve ostalo je samo vodi ka toj ulozi.
mada je ona uglavnom kriva za Edardovu smrt, krivica je too i Edardova- trebao je da prihvati Renlijevu ponudu, ali NE!, njemu je bila bitnija njegova Cast! i Sebicno kopile nije razmisljlo o posledicama te casti po hiljade i hiljade ljudi.:evil:

Poslednja izmena:
Maloprstic je selfcentered lik, njegov svet se vrti oko Maloprstica, i sta u svetu ima za Malprstica, zato je i ubedio Lizu da posalje poruku Kejtlin, da bi stekao uticaj kod Lize, a onda gradio moc na tom uticaju, on pati od sindroma velicine (selfagradiesment), misli da je najbolji, najpametniji, itd. ( Nego, sta je uradio sa Lizinim sinom?- nemogu da se setim )
Dzona necu da komentarisem, suvise je nepoznatih da bi izvela bilo kakvu pretpostavku. Mada ako je on Reglonov sin, a i, meni se sve vise cini, da ce Deni ostati jalova posle onog uzasnog pobacaja, + vatreno krstenje, onda mislim da se samo kroz Dzona moze nastaviti njihova krv.
Slazem se da je Stanis samo prolazan lik, i da ce umreti veoma skoro i veoma ruzno, jer je on brato-ubica, a takve likove obicno ceka uzasna sudbina.
Sersei hocu mrtvu, kucka ne zasluzuje da postoji!:evil::evil::evil::evil: Da je PLIV stvaran svet u kome mi postojimo, ja bi pronasla nacin da je ubijem. :amen:(APSOLUTNO JE MRZIM!)

Poslednja izmena:

Back