Zar nije Kairo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar nije Kairo?
Hrvatska jeste član EU, primljena je prošle godine i sa Rumunijom i Bugarskom koje su primljene 2007. čine 3 poslednje zemlje koje su postale deo EU...Pa Hrvatska nije clan EU, ona je valjda kandidat, tako da ona ne ide
Zar nije Kairo?

HvalaPrvo sam i ja ucila da je odg Kairo ali kad sam proveravala odg i na netu ,pise da
ga je Lagos prestigao pre koju godinu![]()

Hvala vam svima na pomoći
Uglavnom mi se poklapali moji odgovori sa vašim i bilo je par pitanja za koje nisam bila sigurna. Uspela sam da isproveravam skoro sve
Samo što najveću muku mučim sa pitanjima koji su vezani za drugu knjigu, imam više od pola odgovora. Želela bih da proverim neka pitanja za koje nisam sigurna 

Hvalaaa266.pakistan, kina, nepal ,butan, banglades,mijanmar, sri lanka i maldivi
274. 3 , 4 , 5 , 7 , 8
275,284,288,294 tacno
304.
1) zona arapskog jezickog podrucja
2) zona francuskog jezickog podrucja
3) zona engleskog jezickog podrucja
4) zona spanskog i portugalskog jezickog podrucja
5) juznoafricka zona
319.bermuda barbaros portoriko i martinik

380. Grci, Bugari, Srbi, Hrvati, Albanci 384. Toplice, Župe, Rasine i Temnića 388. Untrasnjosti Balkanskog poluostrva 389. Crne Gore, Srbije, Albanije, Kosova i Metohije

Da li je prilikom prijave potrebno doneti overene fotokopije svedocanstava i diplome o polozenom maturskom, zna li neko?