Đoo :)
Obećava
- Poruka
- 85
Znam, nego ako neko zna je l' težak smer i tako to...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uglavnom preko 90 za budžet toliko ja znam ako ti nešto značiMože li neko da mi kaže koliko od prilike treba poena da bi se upalo na budžet na smer turizmologija. Koliko je imao poslednji na budžetu prošle godine?
Imaces 40 iz skole, je l' da?Znam, nego ako neko zna je l' težak smer i tako to...
Planira li neko prostorno planiranje?![]()
Znam, nego ako neko zna je l' težak smer i tako to...
Paaa ono, ako učiš nije frka![]()
Pa naravno kao i tiImaces 40 iz skole, je l' da?![]()
Oo, pa da, znam svePa naravno kao i ti![]()
Da li zna neko ko ide na geografski fakultet, da li je na casu (predavanja/vezbe) potrebno imati Atlas Sveta ? Pitam konkretno za smer Geografija, mada i za ostale smerove me zanima..
1.
a) ocvrscavanjem sedimenata
b) kristalizacijom iz rastvora
2.
od ekvatora prema polovima
Pitanja iz prvog dela informatora se nalaze u knjizi za 1. razred.
Da li neko zna odgovro na 216 pitanje?Hvala unapred..
Poydrav, potrebna mi je pomoc oko par pitanja, nemam knjige pa odgovore trazim putem interneta do sad islo super al je zapelo211,217,232,241,269,272,275 ? Hvala vam ljudi unapred ako i vama nesto treba pomazem!
![]()
Imam jedan problem vezan za odgovore ....
U informatoru pise da se koriste knjige iz 2010. godine, ja sam imao starije knjige pa sam narucio najnovije,sve je isti autor ...
U jednom pitanju se javlja koja je najveca zemlja u Africi, a najveca zemlja u Africi je Alzir, ali je Sudan bio najveci dok se 2011. nije razdvojio na 2 dela, tako da nzm da li je ova knjiga iz 2013. dobra ili nije, ona jeste tacna, ali u informatoru pise iz 2010. i dosta podataka je promenjeno u ovoj iz 2013, mnogo zemalja su promenile mesta sto se tice populacije i povrsine ....
Ako neko zna neka mi odgovori.