Aleksandra Dunjic
Početnik
- Poruka
- 35
7 Zemlja ima loptast oblik i on se naziva sferoid..Da li neko zna pitanje br. 7?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
7 Zemlja ima loptast oblik i on se naziva sferoid..Da li neko zna pitanje br. 7?![]()
Obilaženje Zemlje oko Sunca koje se obavi za 365 dana, 5 h, 48 minuta i 46 sekundi.Jel zna neko odgovor na 12 pitanje?
86. b) stratosferiDa li neko zna odgovor na 86 i 90 pitanje?
Odgovor ti nije tacan, to je po starijim shvatanjima. procitaj celu lekciju pre nego sto odgovoris na pitanje.7 Zemlja ima loptast oblik i on se naziva sferoid..![]()
Ja sam procitala celu lekciju, zato mi i nije jasno sta treba da napisem.Odgovor ti nije tacan, to je po starijim shvatanjima. procitaj celu lekciju pre nego sto odgovoris na pitanje.
Ja sam procitala celu lekciju, zato mi i nije jasno sta treba da napisem.
237 pod a, Feničani. I meni treba odgovor na 236. i 238.207. 1:500000=2mm:x
X=1 000 000 mm
X=1 km
226. 40
Da li neko zna 236, 237, 238?
3 - beskrajan prostor koji okružuje Zemlju, 5 - v, 1 - Izučava celokupnu prirodu na Zemlji i njen geografski omotač, 2 - regionalna fizička geografija, 8 - Rotacija je obrtanje Zemlje oko njene zamišljene ose, ona se obavi za 24 časa i vrši se u smeru od zapada ka istoku.jel imate odgovor na 3,5,1,2,8