Geografski fakultet?

Poydrav, potrebna mi je pomoc oko par pitanja, nemam knjige pa odgovore trazim putem interneta do sad islo super al je zapelo :dash: 211,217,232,241,269,272,275 ? Hvala vam ljudi unapred ako i vama nesto treba pomazem!:super::super:

211.nemam ceo (znam samo za A) i Г) ); 217. natalitet i mortalitet ; 232. ....odnos između ukupnog poljoprivrednog stanovništva i površine seoskog atara ; 241. A) 300 ; 269.nemam ; 272. nemam ; 275. ...nedostatak kapitala.
.Ako grešim,neka me neko ispravi. Nadam se da sam bila od pomoći. :)

211. nemam ceo (znam samo a A) i Г ) ) ; 217.natalitet i mortalitet ; 232) ...odnos izmedju poljoprivrednog stanovnistva i povrsine seoskog atara ; 241. A) 300 ; 269.nemam ; 272.nemam ; 275...nedostatka kapitala...Ako gresim,neka me neko ispravi. Nadam se da sam bila od koristi :)

Imam jedan problem vezan za odgovore ....
U informatoru pise da se koriste knjige iz 2010. godine, ja sam imao starije knjige pa sam narucio najnovije,sve je isti autor ...
U jednom pitanju se javlja koja je najveca zemlja u Africi, a najveca zemlja u Africi je Alzir, ali je Sudan bio najveci dok se 2011. nije razdvojio na 2 dela, tako da nzm da li je ova knjiga iz 2013. dobra ili nije, ona jeste tacna, ali u informatoru pise iz 2010. i dosta podataka je promenjeno u ovoj iz 2013, mnogo zemalja su promenile mesta sto se tice populacije i povrsine ....
Ako neko zna neka mi odgovori.

Imam jedan problem vezan za odgovore ....
U informatoru pise da se koriste knjige iz 2010. godine, ja sam imao starije knjige pa sam narucio najnovije,sve je isti autor ...
U jednom pitanju se javlja koja je najveca zemlja u Africi, a najveca zemlja u Africi je Alzir, ali je Sudan bio najveci dok se 2011. nije razdvojio na 2 dela, tako da nzm da li je ova knjiga iz 2013. dobra ili nije, ona jeste tacna, ali u informatoru pise iz 2010. i dosta podataka je promenjeno u ovoj iz 2013, mnogo zemalja su promenile mesta sto se tice populacije i povrsine ....
Ako neko zna neka mi odgovori.

Pa najverovatnije ce biti noviji odgovori ali na nama je da rizikujemo, devojka je predprosle godine bila na pripremama i sve odgovore objavila na forumu str.45-46 pa mozemo da se nadamo da ce to neko isto uciniti.a sto se tice odgovora na pitanja sa interneta pratila sam pomenutu devojku i njene odgovore vezano za prvi deo i sve je bilo ok dok nisam dosla do Afrike tu je ispao problem.Inace ja ne upisujem prvu godinu nego moram da polazem prijemni zbog priznavanja ispita ja sam zavrsila Visoku turisticku. Dali neko zna dali moramo da udjemo u predvidjen broj ili samo treba da polozimo prijemni sekretar nije znala da mi objasni?

Back