Geografski fakultet?

Planiram i i bolje reći nadam se Turizmologiji, ali ako ne bude ništa od toga ne gine mi neki drugi smer.
Bilo bi super kada bi neko znao da mi kaže koliko je prošle godine bilo potrebno bodova za samofinansiranje na Turizmologiji i ostalim smerovima :super:

Planiram i i bolje reći nadam se Turizmologiji, ali ako ne bude ništa od toga ne gine mi neki drugi smer.
Bilo bi super kada bi neko znao da mi kaže koliko je prošle godine bilo potrebno bodova za samofinansiranje na Turizmologiji i ostalim smerovima :super:

I ja planiram turizmologiju, tj. nadam se.... Prosle je za samofinansiranje trebalo oko 91, a za budzet 98, bar sam tako cula...

Da li još neko upisuje turizmologiju na Geografskom ove godine?
Je l' ste počeli sa učenjem, i kako učite? Odgovarate na pitanja iz informatora, ili...?
Šta mislite o pripremama i kad se održavaju (ako već nisu prošle...)?
Da li je neko čuo koliko će poena biti potrebno za budžet i samofinansiranje ove godine?

Hvala unapred!
Pozdrav!

I ja isto planiram da upisem turizmologiju ove godine.. :) Pocela sam sa ucenjem pitanja iz informatora, imam neke odgovore od predhodnih godina, i planiram da idem na pripreme i ako neki kazu da nisu neophodne :) Kazu da je najveca navalica na smer turizmologija, tako da ce verovatno biti potrebno dosta poena...Pozdrav! :)

Je l' ste počeli sa učenjem, i kako učite? Odgovarate na pitanja iz informatora, ili...?
Da li je neko čuo koliko će poena biti potrebno za budžet i samofinansiranje ove godine?

Hvala unapred!
Pozdrav!

Pripreme su od 10. do 15. juna :) Ja upisujem turizmologiju ove godine, i krenula sam sa ucenjem, odgovaram na pitanja iz informatora. I planiram da idem na pripreme :)

Hvala unapred!
Pozdrav!

Bio sam do faksa skoro i rekoše mi da se pripremna nastava održava od 10. do 15. juna, prijemni je krajem juna koliko znam. Prijavljivanje za pripreme počinje od 25.maja i mislim da će biti oko 8000din.

Prijave za pripreme su od 25. maja, prijave za polaganje prijemnog ispita su 25. , 26. , 27. juna a prijemni ispiti 30. juna, 1. i 2. jula. :) Mislim da ce i ovde godine biti najveca konkurencija na turizmologiji. Koliko nosite poena iz skole? :)

Da l' ima neko odgovore na sledeća pitanja: 101, 133, 145, 149, 232, 253, 266, 348, 351, 367, 405, 415, 433, 437, 468, 472, 480, 485, 511, 520, 526, 544, 557. Na neke imam odgovore, ali nisam siguran da li su ispravni, neke uopšte nisam mogao da pronađem.

Ja sam treca godina Gimnazije, vreme mi je da razimsljam koji cu fakultet da upisem.
Hteo sam da pitam da li neko moze da mi kaze koji sve poslovi mogu da se rade sa zavrsenim fakultetom Prostorno planiranje i kakve su sanse da se zaposli sa tim faklutetom?
:D

NedaPn, hvala za datume! Ja ću imati oko 36 poena na uspehu, ali još nisam počeo da učim za prijemni. Čekam da mi stigne informator.
Enajdzidziej, hvala, nadao sam se tom odgovoru, jer nemam baš vremena da detaljno gledam knjige.
Koliko vi poena nosite? Je l' ste već počeli sa učenjem?

Back