ja samo sto sto sam krenuo da radim..a jel imas i odgovore?![]()
Imam. Fali mi 10ak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja samo sto sto sam krenuo da radim..a jel imas i odgovore?![]()
Pozdrav buduće kolege!Pošto je meni bilo jako dosadno pa sam brzinom svetlosti odgovorio na pitanja iz nove zbirke nemojte da se razmišljate, šibnite poruku ako vam treba nešto
Koji smer upisujete?
Pozdrav buduće kolege!Pošto je meni bilo jako dosadno pa sam brzinom svetlosti odgovorio na pitanja iz nove zbirke nemojte da se razmišljate, šibnite poruku ako vam treba nešto
Koji smer upisujete?
jaao pa to mi recia iz koje si zbirke radio..msm informatora..ovog novog ili od prosle godine?
Planiram i i bolje reći nadam se Turizmologiji, ali ako ne bude ništa od toga ne gine mi neki drugi smer.
Bilo bi super kada bi neko znao da mi kaže koliko je prošle godine bilo potrebno bodova za samofinansiranje na Turizmologiji i ostalim smerovima![]()
Ako su i bile pripreme , prosle su .Šta mislite o pripremama i kad se održavaju (ako već nisu prošle...)?
Da li je neko čuo koliko će poena biti potrebno za budžet i samofinansiranje ove godine?
Hvala unapred!
Pozdrav!
Da li još neko upisuje turizmologiju na Geografskom ove godine?
Je l' ste počeli sa učenjem, i kako učite? Odgovarate na pitanja iz informatora, ili...?
Šta mislite o pripremama i kad se održavaju (ako već nisu prošle...)?
Da li je neko čuo koliko će poena biti potrebno za budžet i samofinansiranje ove godine?
Hvala unapred!
Pozdrav!
Da li još neko upisuje turizmologiju na Geografskom ove godine?
Je l' ste počeli sa učenjem, i kako učite? Odgovarate na pitanja iz informatora, ili...?
Šta mislite o pripremama i kad se održavaju (ako već nisu prošle...)?
Hvala unapred!
Pozdrav!
Samo pitanja iz informatora dolaze u obzir za prijemni, ili...?
Da li neko zna koliko se otprilike razlikuju pitanja iz informatora za prošlu godinu i ovogodišnjeg (pošto još nisam nabavio ovogodišnji)?