enajdzidziej
Početnik
- Poruka
- 39
Ja iz srednje nosim 29.5 nadam se da neće biti toliko gusto na prijemnom. Meni je ostalo još 100 pitanja. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li imas odgovor na 18. 30. 162. 205. 224. 252. 269. 303. 402. 480. 484. ?![]()
Ima li neko odgovore na 3. 96. i 124. ?
Pod v) FrancuskaHelllooooDa li mozes da mi napises odgovor za 72. pitanje : Zaokruzite drzavu ciju obalu karakterisu brojni duboki zalivi obrazovani potapanjem recnih usca: a) Australija, b) Norveska, v) Francuska. Zahvaljujem
![]()
Ne mora da znaci da su svi sa najvise bodova na turizmologiji, ono jeste da je najveca konkurencija, ali i na drugim smerovima ima ih sa po 100 bodova. Uglavnom, konkurencija nije toliko velika kao prethodnih godina, sto se tice broja onih koji konkurisu (prosle godine je bilo 310 na 315 mesta), e druga stvar je koliko oni nose bodova. Sve u svemu, prosle godine je poslednji upisani na fakultet (samofin.) imao 88.22 bodova.Jel može meni neko da objasni kako je moguće da zaposleni na fakultetu govore kako je za upis turizmologije, geografije i prostornog planiranja trebalo 90 i kusur bodova? Gledao sam prošlogodišnju konačnu rang listu i da predpostavim da je na samofinansiranju prvih pedeset ljudi upisalo turizmologiju (jer je tu najveća konkurencija) zadnji je imao 83.86 bodova, sve ispod su ostali smerovi, sa po manje bodova...
Ne mora da znaci da su svi sa najvise bodova na turizmologiji, ono jeste da je najveca konkurencija, ali i na drugim smerovima ima ih sa po 100 bodova. Uglavnom, konkurencija nije toliko velika kao prethodnih godina, sto se tice broja onih koji konkurisu (prosle godine je bilo 310 na 315 mesta), e druga stvar je koliko oni nose bodova. Sve u svemu, prosle godine je poslednji upisani na fakultet (samofin.) imao 88.22 bodova.
E jesi u pravu, a ja sve mislila da su to svi upisani... Jos bolje, vece su sanse za budzet.Zar nije to budžet? Na fakultetu ima 140 mesta za budžet, 140 zelenih predstavljaju valjda budžet, sve ostalo je na samofinansiranju?
http://prijemni.infostud.com/Geografski-fakultet/Beograd/83/rezultati
Pogledaj konačnu rang listu upisanih.