zadovoljni kupac
Iskusan
- Poruka
- 5.643
Da li ovo znaci da imamo razgovor neukog coveka i dijametralno suprotnog?
Hoces da kazes da je "hranjenje" osnovna zivotna funkcija...??...
Ne znam sta si se uhvatio za hranjenje, odgovori mi na pitanje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka nam okoreli protivnici abortusa predloze neko resenje. Dakle, ako abortus ne valja, ako usvajanje ne valja, ako ni pilula posle ne valja... sta da se radi?
Iz ovih tvrdnji mogu se izvuci samo dva logicna zakljucka:
- Svako kmo zatrudni, mora da rodi dete i da ga zadrzi, makar imao (imala) 16 godina.
(hajde da vidimo kakve su posledice ovoga i koliko bi TO zivota unistilo)
-Nema seksa pre braka, a ni u braku, dok ne zelis decu
(hajde da vidimo realsnost ovoga)
Neka nam okoreli protivnici abortusa predloze neko resenje. Dakle, ako abortus ne valja, ako usvajanje ne valja, ako ni pilula posle ne valja... sta da se radi?
- Svako kmo zatrudni, mora da rodi dete i da ga zadrzi, makar imao (imala) 16 godina.
Jeste zivot, to je definitivno i ovo je ogroman problem. Na zalost ovde se ama bas nista ne preduzima povodom toga. Ima to svugde, ali se barem nesto radi na tome. Uglavnom, potpuno razumem drugu stranu koja je protiv abortusa, ali ja ipak mislim da ne treba upropastiti zbog toga druga dva mlada zivota.
Abortus je ubistvo bez kazne.
sa koliko godina je tebe majka rodila?
Ne znam sta si se uhvatio za hranjenje, odgovori mi na pitanje...
Усвајање ваља...није идеално али куд и камо боље од абортуса..а решење је да се едукују људи о сексу и користе кондом или да се уздржавају до бракаNeka nam okoreli protivnici abortusa predloze neko resenje. Dakle, ako abortus ne valja, ako usvajanje ne valja, ako ni pilula posle ne valja... sta da se radi?
И то за затвора као за било које другу врсту убиства..наравно и доктор који га је урадио, као и мушкарац који се сложио са тим..то је за хага и геноцидаslazem se sa moreplovkom. abortus je cisto ubistvo!
Hranjenje si ti pomenuo prvi i uporedjivao ga sa osnovnim zivotnim funkcijama, nisam se ja ni za sta hvatao.
Zna se sta su osnovne zivotne funkcije i kada se mogu samostalno odrzavati...a to kada je zivot stvarno zacet, da li ga je Gospod udahnuo ili neko drugi, to ne spada u faktografiju.
32.
Tvoj stav o abortusu je tvoje pravo, moyemo da se slayemo ili ne slazemo, ali ne plasi ljude necim sto nisi iskusila.
.
Brate pusti fak-tografiju, tvoja teorija je da covek nastaje onog trenutka kada prvi put udahne vazduh, ako sam te dobro razumeo...
Pa trebalo bi film pogledati to kraja.Imas iskustva ljudi kao i pricu medicinskih radnika.Ko moze da posle ovog filma hladne glave ode na abortus taj je monstrum.
ajde koja moralna osoba ce da mi objasni ovo za mongoloide?zasto je njih dozvoljeno abortirati?i zasto su oni manje dostojni da zive?
Tacno. Ako se vec zabranjuje abortus, a koliko vidim opravdava napustanje deteta, onda bi svako sa takvims tavom trebalo da usvoji decu.
Samo, i tu je frka, jer je proces usvajanja u Srbiji uzasno tezak, ima vise parova koji cekaju nego dece, i to traje po 3,5 godina, sto samo komplikuje situaciju da dete najranije detinjstvo MORA da provede u sirotistu. TO je po meni monstruozno.
Ne volim ova stanovista "posle .ebanja nema kajanja". Ili: kada si htela seks, sada moras da odgajas dete iako imas 16 godina (sto dalje znaci da ces tesko zavrsiti skole, sto znaci da ces imati usran posao celog zivota i jedva ces prehranjivati dete). A kako vidim, napustanje deteta se smatra jednako losim, dakle, preporucuje se da svako ko je dobio dete u tinejdzerskim godinama treba da ga zadrzi, dakle, da se unisti jos par zivota onako pride.
Значи оправдаваш геноцид као легално средство добране националнопг интереса??Ja sam za abortus,bolje i to nego kad rodi ,baci dete na djubre
Po novom zakonu roditelji koji usvajaju decu,mora da imaju 40 god.
Zar to nije malo kasno
Jel su tebi roditelji pricali o tome?Roditelji su ti koji treba decu da pravilno usmeravaju.Ako se oslonimo na drzavu bojim se da necemo nista postici.