GENOCID!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisu bre u pitanju vladari i nije u pitanju Srbija kao takva, nego bih se isto osecao i da ga prepustim svajcarskim sirotistima i kanadskim usvajacima i bilo kome. Jednostavno, pobeci od takve, najvece i najteze odgovornosti, odreci svom detetu ljubav i prepustiti ga nekim bezlicnim institucijama i pitanje kakvim i kojim ljudima... to bi za mene bio uzas i osecao bih da sam promasen covek.

Али то није бежанија, људи нису у стању да брину, али су му даровали живот и могуићност да буде нови Тесла, Анштај(Милена)...нови Светитељ...дали су му шансу да успе..и то је знак љубави, нису га бруталну убили...

Pa obzirom da imas 27 godina trebala bi da znas da je pilula za dan posle jako stetna za zdravlje.

Kao pilula za dan posle se u praksi koristi dupla doza obicnih pilula za kontracepciju. Jeste, neko povraca ceo dan i nije mu ni do cega. Ali opet, NIJE bilo abortusa, NIJE bilo nezeljene trudnoce NIJE unisteno reproduktivno zdravlje...

Stetniji je abortus. Stetnije je majcinstvo sa 16 godina.

Али то није бежанија, људи нису у стању да брину, али су му даровали живот и могуићност да буде нови Тесла, Анштај(Милена)...нови Светитељ...дали су му шансу да успе..и то је знак љубави, нису га бруталну убили...

Iebes takvu ljubav, da proste ove mlade gospodjice.

A zasto mi ovde mahom pricamo o tinejdzerima (kojima, vidim, neki sa slascu lepe etiketu posle ebanja nema kajanja, i sl.) Opet, veci je problem kada abortira udata zena nego klinka od 15 godina.

Kao pilula za dan posle se u praksi koristi dupla doza obicnih pilula za kontracepciju. Jeste, neko povraca ceo dan i nije mu ni do cega. Ali opet, NIJE bilo abortusa, NIJE bilo nezeljene trudnoce NIJE unisteno reproduktivno zdravlje...

Stetniji je abortus. Stetnije je majcinstvo sa 16 godina.

A jel znas da su te pilule hormonske i da li znas sta moze da ti se desi ako poremetis hormone?

Ne volim ova stanovista "posle .ebanja nema kajanja". Ili: kada si htela seks, sada moras da odgajas dete iako imas 16 godina (sto dalje znaci da ces tesko zavrsiti skole, sto znaci da ces imati usran posao celog zivota i jedva ces prehranjivati dete). A kako vidim, napustanje deteta se smatra jednako losim, dakle, preporucuje se da svako ko je dobio dete u tinejdzerskim godinama treba da ga zadrzi, dakle, da se unisti jos par zivota onako pride.

Potpuno se slazem sa ovim i o tome pricam svo vreme :ok:

Nadam se da znas da su te tablete hormonske!
Nisam znala. Samo ti znas sve o svemu. Pa naravno da znam da su hormonske, ja ih licno pijem (hajde sad, ubedjivanje zasto to ne treba da radim). I jeste, s.jebu ti organizam, ali ne toliko kao druge opcije. Ako ti smatras da niko ne treba da ima seksualne odnose pre braka, ili i u braku, ali pre nego sto pozeli decu, tesko ces ubediti druge u to, i tesko ces ih ubediti da morjau bas kondom da koriste (koji moze da pukne i sl.)

ZNAM da su najveci procenat udate zene, i zato predlazem da se o tome govori, a ne o klinkama koje su zatrudnele i njihovoj edukaciji: Slazem se da je to vazno, ali sve se nekako pretvara u osudjivanje, zasto su spavale sa deckom ako nisu pazile. Ne kazem, meni je to bilo glupo i nezrelo oduvek, seksati se a ne misliti malo unapred. Ali desava se.

Apsolutno je jasno...ako uzimanje hrane postavljas kao osnovnu zivotnu funkciju ispred odrzavanja disanja i krvotoka, to jos manje ima smisla komentarisati.

Neuki covece, nijedna zivotna funkcija nije ispred ili iza, sto se tice disanja ti je isto kao i sa hranjenjem, KRVOTOK??? I uopste, sta ti hoces da kazes, da dete nije covek cak ni u devetom mesecu trudnoce???!!!

A zasto mi ovde mahom pricamo o tinejdzerima (kojima, vidim, neki sa slascu lepe etiketu posle ebanja nema kajanja, i sl.) Opet, veci je problem kada abortira udata zena nego klinka od 15 godina.
Тачно, јер је доказано да је процентуално 10 % тинејџера и жена који први пут врше абортусе, све осталу се жене које по пар пута за живота убију дете..

Nisam znala. Samo ti znas sve o svemu. Pa naravno da znam da su hormonske, ja ih licno pijem (hajde sad, ubedjivanje zasto to ne treba da radim). I jeste, s.jebu ti organizam, ali ne toliko kao druge opcije. Ako ti smatras da niko ne treba da ima seksualne odnose pre braka, ili i u braku, ali pre nego sto pozeli decu, tesko ces ubediti druge u to, i tesko ces ih ubediti da morjau bas kondom da koriste (koji moze da pukne i sl.)

ZNAM da su najveci procenat udate zene, i zato predlazem da se o tome govori, a ne o klinkama koje su zatrudnele i njihovoj edukaciji: Slazem se da je to vazno, ali sve se nekako pretvara u osudjivanje, zasto su spavale sa deckom ako nisu pazile. Ne kazem, meni je to bilo glupo i nezrelo oduvek, seksati se a ne misliti malo unapred. Ali desava se.

Nemam nameru da te ubedjujem.Ako zelis da sjebes svoje zdravlje i postanes dlakava nastavi da pijes te pilule.Posto koristis net imas mogucnosti da saznas o metodama kontracepcije.Ne smatram da ne trebas imati seksualne odnose pre braka a narocito u braku ali trebas znati da zadovoljstva ne trebaju da ti naruse zdravlje.

Neuki covece, nijedna zivotna funkcija nije ispred ili iza, sto se tice disanja ti je isto kao i sa hranjenjem, KRVOTOK??? I uopste, sta ti hoces da kazes, da dete nije covek cak ni u devetom mesecu trudnoce???!!!

Da li ovo znaci da imamo razgovor neukog coveka i dijametralno suprotnog?

Hoces da kazes da je "hranjenje" osnovna zivotna funkcija...??...

Pozdravljam, samo znaj: EMBRION od 2 nedelje = zivo DETE (video svojim ocima dva puta, znas, tehnologija je vrlo uznapredovala)

Jeste zivot, to je definitivno i ovo je ogroman problem. Na zalost ovde se ama bas nista ne preduzima povodom toga. Ima to svugde, ali se barem nesto radi na tome. Uglavnom, potpuno razumem drugu stranu koja je protiv abortusa, ali ja ipak mislim da ne treba upropastiti zbog toga druga dva mlada zivota.

Neka nam okoreli protivnici abortusa predloze neko resenje. Dakle, ako abortus ne valja, ako usvajanje ne valja, ako ni pilula posle ne valja... sta da se radi?

Iz ovih tvrdnji mogu se izvuci samo dva logicna zakljucka:
- Svako kmo zatrudni, mora da rodi dete i da ga zadrzi, makar imao (imala) 16 godina.
(hajde da vidimo kakve su posledice ovoga i koliko bi TO zivota unistilo)
-Nema seksa pre braka, a ni u braku, dok ne zelis decu
(hajde da vidimo realsnost ovoga)

Jeste zivot, to je definitivno i ovo je ogroman problem. Na zalost ovde se ama bas nista ne preduzima povodom toga. Ima to svugde, ali se barem nesto radi na tome. Uglavnom, potpuno razumem drugu stranu koja je protiv abortusa, ali ja ipak mislim da ne treba upropastiti zbog toga druga dva mlada zivota.

Mislis da vecina mladih roditelja svoje dete posmatra kao upropastitelja njihovih zivota?

Neka nam okoreli protivnici abortusa predloze neko resenje. Dakle, ako abortus ne valja, ako usvajanje ne valja, ako ni pilula posle ne valja... sta da se radi?

Iz ovih tvrdnji mogu se izvuci samo dva logicna zakljucka:
- Svako kmo zatrudni, mora da rodi dete i da ga zadrzi, makar imao (imala) 16 godina.
(hajde da vidimo kakve su posledice ovoga i koliko bi TO zivota unistilo)
-Nema seksa pre braka, a ni u braku, dok ne zelis decu
(hajde da vidimo realsnost ovoga)

sa koliko godina je tebe majka rodila?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back