DraGo70
Iskusan
- Poruka
- 6.561
Izvinjavam se zbog gramaticke greske,mada nije prihvatljivo u svakom delu Srbije.Bitnija jer sustina.
Cula sam za slucaj u Vojvodini, ali ta jadnica ipak nije ubila dete.Pitala sam te za godisnji procenat silovanja u Srbiji?Mislim da razlozi za podvrgavanje abortusu ciji su razlozi silovanja ili fizicki nedostaci deteta na nivou statisticke greske,pa ti je komentar suvisan.Ja sam te pitala za 500 dnevno ili ti 200.000 na nivou godine?Ako imas sta pametno da kazes izvoli.Imas toliko sajtova o abortusu pa se malo informisi.Tema je 500 abortusa dnevno!!!!A ti ako hoces da pricas o statistickim greskama otvori novu temu pa na njoj drvi.
Ja bih rekao da ti drviš (kako ti kažeš), a ne ja.
Jer da nije tako ti bi sada ovde agitovala za nešto drugo, a ne za nešto što se primenjuje samo u najortodoksnijim religijskim državama na svetu (Vatikan, Iran, Saudijska Arabija...).
Tvoje misionarenje nikoga nije ubedilo (bar na ovoj temi) da promeni svoje mišljenje, tako da ti je posao uzaludan. Naravno, dok god iznosiš takve stavove, javljaće se i otpori jer je bilo i više očigledno da te je gomila forumaša na ovih dvadesetak strana demantovala u gotovo svemu.
Ti od mene tražiš da ti iznesem nemogući podatak koliko je abortusa izvršeno zbog silovanja ili defektnog ploda...
Hajde ti meni onda iznesi validan podatak koliki je procenat žena koje su abortus izvršile u poslednjem momentu tj. u 12. nedelji trudnoće, a koliki je procenat onih koje su to uradile u prvoj, drugoj, trećoj, četvrtoj... nedelji trudnoće.
I da te citiram nakon ovog mog pitanja:
Ako imas sta pametno da kazes izvoli...