Kor
Poznat
- Poruka
- 7.634
generalno si u pravu ali to je vec nesto sto vodi u filosofske rasprave.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Covek je izabrao lukavu poziciju. Palamudi kako mi koji zastupamo jednu hipotezu nemamo materijalne dokaze za to, a on sam nista konkretno ne nudi kako bi potkrepio sopstveno stajaliste ili direktno opovrgao ono nase. Kada bi postojali 100% dokazi za ovo ili ono, svaka diskusija bi bila suvisna. Ovako, imamo situaciju kada se radi sa pretpostavkama i vaga se koja varijanta ima vecu tezinu. Za mene svakako mnogo vecu tezinu ima varijanta o doseljavanju DinS sa severoistoka, ali dopustam i onima koji misle suprotno da iskazu sopstveno misljenje ALI i da ga potkrepe mecim konkretnim. Na zalost, to "konkretno" po obicaju uvek izostane.
Ја мислим да си E-V13.
Uvjek nastaje zid i besmisao kad sagovornici postaju suvise glasni a pri tome pokazuju totalno nepoznavanje materije i cak arogantno ignorisu neka kljucna pitanja vezana za temu.Pitanja uopste nisu teska vec jasno potkrljepna kljucnim elementima kao sto sam mu postavio pitanje,u kojem to istorijskom trenutku mlada grana od CTS10228-S17250-PH908 (TMRCA 1850 god) tj. njeni nosioci postaju neki etnicki Vlasi ili sta vec,,dok potomci njenih rodjacki grana S17250-Y5596-Z16971 (TMRCA 1450 god) i S17250-Y4882 (TMRCA 1850 god) ucestvuju skoro potpuno u etnogenezi istocnih i zapadnih Slovena.
S17250-Z16971 (plavo,TMRCA 1450 god) S17250-Y4882 (crveno,TMRCA 1850 god)
Pogledajte prilog 477455
Onda jos jedna jako bitna grana CTS10228-Y4460 TMRCA 2200 god kada je i zivio zajednicki predak nosiocima ove grane tada je formirana S17250.Kako svi potomci ove grane ucestvuju takodje u etnogenezi iskljucivo istocnih Slovena pa cak je imamo jedan broj i u Svedskoj.
Lepo si rekao varijatna hipoteza. Dakle, nije ništa dokazano. A ovde se neki ponašaju kao da je nešto dokazano.
NIsam. A baš bih voleo da vidim zašto si pomislio da jesam?
Veci nego negde u Nemackoj
Phi... menjam svoj V13 Z16661 za bilo koji I1 uz moju doplatu...
Spski dnk projekat stigao i do Dnevnika drzavane televizije, posle umalo da padne sajt zbog navale, sta ti je moc malog ekrana. E-V113 su ustolicili na drugo mesto, gde da ne budemo slicni braci Grcima i dobrim susedima Albancima.
Spski dnk projekat stigao i do Dnevnika drzavane televizije, posle umalo da padne sajt zbog navale, sta ti je moc malog ekrana. E-V113 su ustolicili na drugo mesto, gde da ne budemo slicni braci Grcima i dobrim susedima Albancima.
Хвала богу, шта фали горштацима северноалбанским?![]()
Kako su fino pojasnili haplogrupe prosecnog Srbina ce odvratiti od bilo kakovog testiranja. Istocna Afrika region , "druge najcesce " srpske haplogrupe.![]()
Kako su fino pojasnili haplogrupe prosecnog Srbina ce odvratiti od bilo kakovog testiranja. Istocna Afrika region , "druge najcesce " srpske haplogrupe.![]()
Vidite da moze, sve se da uz malo truda i friziranja.
Vidite da moze, sve se da uz malo truda i friziranja.
Ne razumem zbog cega bi to radili?
Fino su oni ovo sproveli, prvo su " izjednacili" R1a i E, a nedugo posle ova druga je " presla" u vodjstvo.
Meni nasi E-v13 nista ne lice na arbanase...
Мажу ли се те две хаплогрупе на лебац чим је толико битно која од њих две је друга а која трећа код Србаља?
Oni su ubacivali razne anonimne rezultate sa stranih projekata. Da dva istrazivanja imaju razlicite procente tesko pije vodu.