Kor
Poznat
- Poruka
- 7.634
A meni je fantasticna strast sa kojom ti glumis francusku sobaricu kada te nesto Kyrios pita a sto je vrlo smisleno. Covek je profa i postavlja ti vrlo precizna pitanja na koja ti izbegavas dati odgovor kao student koji je lose pripremio ispit. Zelis da vidis samo ono sto ide u korist tvojim hipotezama, sve ostalo prenebegavas.Fascinantna je strast kojom branite stare zablude.
Ja vam postavim link na emisiju gde on to izgovara, a vi konstantno ponavljate "ako je to on uopšte rekao".
Kao prvo, imam "na cekanju" bar jedno 50 dokumentaraca (mahom stranih) koje zelim da pogledam ali nemam vremena za to. Kao drugo, kao neko ko je vec dosta dugo u vodama GG mogu da shvatim sta je blisko istini a sta je nonsens, pa zbog toga nemam nameru da ostavljam 90 minuta vremena da bi cuo taj nonsens, makar on bio izgovoren i od strane jednog sjajnog naucnika. Kao trece, volja da gledam me je presla kada sam vidio koja je emisija u pitanju i ko je voditelj. Maric je odlican novinar ali mu je Cirilica,za razliku od nekih drugih njegovih emisija, vise kao neka sprdnja.
ajd' ovako... da nam nabrojis, sve onako lepo taksativno, izvore informacija koji idu u prilog tvojih hipoteza. Skupi to sve lepo na jedno mesto. Sa druge strane cu ja i jos po neko da na jedno mesto sakupimo sve izvore koji su protiv tvoje hipoteze. To je najbolji nacin da se vidi ko je i koliko u pravu. Ja sam vise puta govorio da neki izvori informacija stvarno mogu da podupru tvoje tvrdnje ali isto tako postoje oni koji mogu elegantno da ih ospore.