Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 103.109
Хвала пуно Славене, навуци нам још мало биједе на врат, нема већ довољно умоболности на овој теми.![]()
Ово ти је универзитетски професор и доктор наука.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хвала пуно Славене, навуци нам још мало биједе на врат, нема већ довољно умоболности на овој теми.![]()
Ово ти је универзитетски професор и доктор наука.
Najnovija genetska ispitivanja starih Egipcana dokazala da su genetski stari evropljani I2a hg. To su znali i bez genetike James Breasted i Lawrence Waddell.
Сутра је Светски ДНК дан.
![]()
Светски ДНК дан обележава се у част двојице научника – Френсиса Криса и Џејмса Вотсона, који су у својој студији, објављеној 25. априла 1953. године у часопису Nature, први пут описали структуру ДНК (дезоксирибонуклеинска киселина). Овим открићем, они су извршили револуцију у свету биологије и генетике, која је своју примену у последњих десетак година пронашла и у генетичкој генеалогији.
https://www.nature.com/articles/ncomms15694#s1
"We found that the Ancient Egyptians are most closly related to Neolithic and Bronze Age samples in the Levant, as well as to Neolithic Anatolian and European populations. When comparing this pattern with modern Egyptians, we find that the Ancient Egyptians are most closly related to all modern and ancient European populations that we tested."
Kakvo predivno klasteruje Anatolija sa Starcevo (I2a) Srbima, skoro savrsen klaster.
https://imgur.com/F5ljOCq
Mene bi bilo sramota da sam na vasem mestu.
Neolitska Anadolija i Mesopotmija je cist I2a, Srbi evropljani.
Najveca koncentracija I2a van evrope je danas u Mesopotamiji 20-25%.
Kakvo predivno klasteruje Anatolija sa Starcevo (I2a) Srbima, skoro savrsen klaster.
https://imgur.com/F5ljOCq
А тим поводом и тестирање у пола цене у организацији анти-Српског ДНК Пројекта и Биолошког факултета у Београду. Па ако има неко од анти-Срба, издајника, Бечко-Берлинских плаћеника ко би хтија сазнати своју ипсилон хаплогрупу сутра му се пружа идеална прилика.
Neolitska Anadolija i Mesopotmija je cist I2a, Srbi evropljani.
Najveca koncentracija I2a van evrope je danas u Mesopotamiji 20-25%.
Прибиславе,
зашто сматраш да је то анти-Српски ДНК пројекат?
@Pribislav nije to napisao,to je ironija,ozrengora nije shvatio.Zato što je, nakon što su počeli objavljivati neke rezultate (a pre toga su bili vrlo hvaljeni i sa velikom ambicijom navođeni) sada došla na red priča da oni izmišljaju rezultate, u sklopu bečko-berlinske zavere tj. da ih neko plaća da lažiraju rezultate. Goran Šarić trenutno dosta fura tu priču.
То што је професор и доктор наука не чини ове бесмислице које је изрекао ништа веродостојнијим. Парафразираћу твој потпис, сваки човек има право на своје зналачко мишљење, а овај господин, уз дужно поштовање, нема благе везе са генетиком/ГГ/археогенетиком, што је и доказао у снимку који си поставио. Једини "аргумент" му је позивање на Кљосова, мислим да то довољно говори о његовом знању о овој теми. Да приупиташ њега или било ког другог "аутохтонисту" шта је тај Кљосов тестирао и објавио у каријери не би знали ни да бекну. А истина је да Кљосов није тестирао нити један древни скелет са Балкана, а чини ми се ни ван Русије, па је легитимно питање на којим то резултатима заснива своје теорије о R1a и Словенима на Балкану пре неколико хиљада година?
@Pribislav nije to napisao,to je ironija,ozrengora nije shvatio.
Niko ne prica da Srpski DNK projekat izmislja bilo sta osim par sarlatana koji nemaju pojma o ovoj materiji i prodaju m.da pod bubrege neznalicama jos gorim od njih kada su u pitanju ova istrazivanja.
I da, sad sam se sjetio hihihihi
Najjaci je bio ovaj sarlatan Saric kad je objavio jedan stih iz zbirke "Oblici bosanskih dusa" Nenada Tanovica iz 1994 godine,i napisao citiram "Pogledajte ovaj autenticni tekst sa jednog stecka u Bosni iz 14 vijeka hihihi.
Naravno kulturno sam mu skrenuo paznju da se radi o zbirci pjesama a ne o autenticnim zapisima sa stecaka.Ljudi su poceli se smijati masovno,naravno ubrzo je sklonio tu glupu objavu![]()
@slaven777
Da,par sarlatana koji zabavaljaju publiku koja jos manje zna od njih.I to vecinom polupismenu publiku koja samo ceka kada ce mu Saric prici i reci,TEBI JE CEZAR RODJO .
Kada sam jednom pitao u toku razgovora tog sarlatana Sarica kao sto sam sada pitao ovog Pantelica sto se provaljuje na forumu,da mi kaze sta zna sve o filogenetskom stablu I2,o svakoj pronadjenoj grani,podgrani,SNP,TMRCA za svaki SNP,,rasprostranjenost za sve navedeno,specificne mutacije na odredjenim markerima itd itd.Naravno,odmah je prekinuo razgovor kao neko uvrijedjeno deriste,a pitao sam ga osnovne stvari koje bi morao znati da bi uopste pocei diskusiju.
Мржња према СДП спаја сорабске патриЈоте и усташе, а и господу из “круга двојке” која је у фазону “побогу шта ме брига ко ми је био чукундеда”.Srpski DNK projekat mrze oni kojima isti mrsi sulude pseudonaučne konstrukcije. To se odnosi kako na srbomrsce tako i na populaciju "Srbi svi i svuda".