Генетичка генеалогија

• Začetnik teme Začetnik teme Kor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Од чијих научника долазе та открића којима се ви овде размећете? Од западних наравно, а знамо да је наука увек у служби гео-политике (поготово кад су западњаци у питању). Пази, Британци су у успели да убеде црнце из Зимбабвеа да они нису староседеоци Зимбабвеа него да су дошли из неког другог дела Африке који је од Зимбабвеа удаљен неколико хиљада километара. У тој манипулацији су учествовали британски научници из разних научних области, а циљ је био да оправдају окупацију Зимбабвеа, у фазону и једни и други смо дошљаци а то што сте ви црнци дошли мало раније није превише битно. Тако исто нама раде, пошто је бечко-берлинска школа уздрмана из темеља, сад су смислили да манипулишу са генетским истраживањима, још им је само то остало као сламка спаса. Занимњиво да су западњаци убедили Русе, да су Руси дошли са Балкана у Русију, и то Русе уче у школама. А нас су убедили да смо дошли из Русије на Балкан. Значи Руси су окупатори и дођоши у Русији, а ми смо такође окупатори и дошљаци на Балкану. Тако западњаци манипулишу историјском науком, па зашто не би и генетиком?
Стани бре Столе.
Ако је целокупна модерна светска наука фалсификат и у служби владара из сенке (за одређене науке би се делимично и сложио), а самим тим и генетичка генеаологија као саставни део ње, која је можемо слободно рећи помоћна грана историје, откуд ти знаш да све ове ознаке за хаплогрупе, сви прорачуни о старости хаплогрупа, све студије о древној днк, твој резултат са тестирања нису фалсификовани?

Анатолиј Кљосов је доказао да је R1a присутна на Балкану око 9000 година. Човек је тотално развалио бечко-берлинску школу и доказао да су Словени присутни на Балкану пуно пре 6-ог века. 13:30-16:30

Poslednja izmena:
Стани бре Столе.
Ако је целокупна модерна светска наука фалсификат и у служби владара из сенке (за одређене науке би се делимично и сложио), а самим тим и генетичка генеаологија као саставни део ње, која је можемо слободно рећи помоћна грана историје, откуд ти знаш да све ове ознаке за хаплогрупе, сви прорачуни о старости хаплогрупа, све студије о древној днк, твој резултат са тестирања нису фалсификовани?

Не кажем да су баш хаплогрупе фалсификат (мада се никад не зна), али верујем да је тумачење старости, мутација и миграција поједих хаплогрупа фалсификат или манипулација. Рецимо до пре годину или две водећи генетичари су тврдили да је I2а настала на Балкану и да представља мутацију I2 која такође настала на Балкану, а она представља мутацију I хаплогрупе која исто рођена на Балкану пре 25 000 година. Предачка хаплогрупа од I је наводно била IJ која је рођена у Малој Азији. Научници су тврдили да је I2a на Балкану преживела ледено доба и да се по завршетку леденог доба проширила по Европи. Међутим пре неких годину, две променили су причу и почели да говоре о белоруском пореклу I2a Din. Откуд та промена за 180 степени малтене преко ноћи, нешто ми говори да је стигло наређење од владара из сенке, а сви знамо да је наука увек била у служби политике, гео-политике и крупног капитала.

Poslednja izmena:
Не кажем да су баш хаплогрупе фалсификат (мада се никад не зна), али верујем да је тумачење старости, мутација и миграција поједих хаплогрупа фалсификат или манипулација. Рецимо до пре годину или две водећи генетичари су тврдили да је I2а Din настала на Балкану и да представља мутацију I2 која такође настала на Балкану, а она представља мутацију I хаплогрупе која исто рођена на Балкана пре 25 000 година. Предачка хаплогрупа од I је наводно била IJ која је рођена у Малој Азији. Научници су тврдили да је I2a на Балкану преживела ледено доба и да се по завршетку леденог доба проширили по Европи. Међутим пре неких годину, две променили су причу и почели да говоре о белоруском пореклу I2a Din. Откуд та промена за 180 степени малтене преко ноћи, нешто ми говори да је стигло наређење од владара из сенке, а сви знамо да је наука увек била у служби политике, гео-политике и крупног капитала.

Како ти можеш знати да је то мутација које је рођена на Балкану, када је та теорија потекла од науке за коју сматраш да је под контролом неких моћника?

Откуд та промена за 180 степени малтене преко ноћи, нешто ми говори да је стигло наређење од владара из сенке, а сви знамо да је наука увек била у служби политике, гео-политике и крупног капитала.
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Ви србин.инфо секташи сте зло по овај народ као и либералчићи.

Како ти можеш знати да је то мутација које је рођена на Балкану, када је та теорија потекла од науке за коју сматраш да је под контролом неких моћника?

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Ви србин.инфо секташи сте зло по овај народ као и либералчићи.
Ја мислим да су научници првих година генетских истраживања радили добро и да није било уплива владара из сенке, али кад се владарима из сенке нису свидели резултати генетских истраживања (због гео-политичких али и неких окултних разлога), онда су се они умешали у причу и сад имамо то што имамо. Да то није тако не би Анатолиј Кљосов био маргинализован и проглашен за шарлатана, а неки Кен Нордверт очито Англосаксонац и Масон уздигнут до неба као да је открио струју. Тај човек и слични њему из области генетике представљају исто што и Ноел Малколм и слични из области историје. Хазарско-англосаксонска масонска сатанистичка багра манипулише, науком а то је један он начина борбе против Словена и Православља.

Poslednja izmena:
Анатолиј Кљосов је доказао да је R1a присутна на Балкану око 9000 година. Човек је тотално развалио бечко-берлинску школу и доказао да су Словени присутни на Балкану пуно пре 6-ог века. 13:30-16:30

А како је то доказао, јел то пронашао Р1а у неком скелету старом 9000 година за који нико није чуо? :hahaha: :hahaha: Од како се Мома зацементирао као највећа незналица на Крстарици, ти кренуо у офанзиву да га смакнеш са трона. :per:

Свако ко није екстремно глуп и ко нема дислексију, разумеће да говорим о томе да је извор Р1а и Р1б прототуранска популација.

Пошто су Р1а и Р1б пронађене у популацијама које су хиљадама година старије од најранијих помена (прото)туранских народа, и хиљадама километара далеко од прапостојбине истих, јасно је колико је твоја изјава имбецилна. Али ништа се друго није ни очекивало од интелектуалног парамецијума као што си ти.

А како је то доказао, јел то пронашао Р1а у неком скелету старом 9000 година за који нико није чуо? :hahaha: :hahaha: Од како се Мома зацементирао као највећа незналица на Крстарици, ти кренуо у офанзиву да га смакнеш са трона. :per:

Да ниси можда већи стручњак за генетику од Кљосова?

Kako stojimo sa rezultatima Hercegovaca?

Чека се нова тура ових дана.

- - - - - - - - - -

Да ниси можда већи стручњак за генетику од Кљосова?

Нисам, само те питам како је то доказао, дај да видимо доказ? Ако је доказао као што си и ти доказао да су Илири уствари Словени, онда и није баш доказао, разумијеш?

Нисам, само те питам како је то доказао, дај да видимо доказ? Ако је доказао као што си и ти доказао да су Илири уствари Словени, онда и није баш доказао, разумијеш?[/QUOTE]

Немам ја шта доказујем да су Илири и Словени били исти народ. То доказују "Далимилова хроника" и "Несторов летопис", а томе су писали: Мавро Орбини, Поп Дукљанин, Павел Тулајев, Прико Д' Сент Мари, Ђанантонио Боман, Франсис Преведен, Ди Канж, Павле Шафарик, Гордон Чајлд, Апиан из Александрије, Плиније Старији, Страбон, Андрија Качић-Миошић, Дион Касијус, Еузебије Памфил, Јован Рајић, Павле Соларић, Милош Милојевић, Светозар Билбија, Сима Лукин-Лазић, Лазо М. Костић, Драгољуб Антић, Олга Луковић Пјановић, Казимир Шулц, Адам Мицкијевић, Сипријан Робер, Емил Бирнуф, Адолф Пикте, Лоренц Суровјецки, Реља Новаковић, Јован Деретић, Радован Дамјановић, Ђанкарло Томацоли и многи други. Ватиканско-бечко-берлинску квази историју коју ти пропагираш заступају "величине" као што је Ноел Малколм.

Poslednja izmena:
Пошто су Р1а и Р1б пронађене у популацијама које су хиљадама година старије од најранијих помена (прото)туранских народа, и хиљадама километара далеко од прапостојбине истих, јасно је колико је твоја изјава имбецилна. Али ништа се друго није ни очекивало од интелектуалног парамецијума као што си ти.

Видиш Лажљивче да је могуће дискутовати без лагања.

Сада си се вратио у оквире „пристојности“ које гаји овај форум.

Не слажеш се самном и зовеш ме незналицом, парамецијумом, имбецилом, ...... али ми, овог пута, не приписа садржај који си сам измислио, да би му се онда ругао.

Као да овај форум већ није довољно засран, ти покушаваш да спустиш лествицу још ниже, саобразно твојим ниским карактерним оквирима и уведеш и лаж као стандард, поред неваспитања, вређања и неуважавања саговорника.

Још једном те молим да ме више не спомињеш.

Нисам, само те питам како је то доказао, дај да видимо доказ? Ако је доказао као што си и ти доказао да су Илири уствари Словени, онда и није баш доказао, разумијеш?

Немам ја шта доказујем да су Илири и Словени били исти народ. То доказују "Далимилова хроника" и "Несторов летопис", а томе су писали: Мавро Орбини, Поп Дукљанин, Павел Тулајев, Прико Д' Сент Мари, Ђанантонио Боман, Франсис Преведен, Ди Канж, Павле Шафарик, Гордон Чајлд, Апиан из Александрије, Плиније Старији, Страбон, Андрија Качић-Миошић, Дион Касијус, Еузебије Памфил, Јован Рајић, Павле Соларић, Милош Милојевић, Светозар Билбија, Сима Лукин-Лазић, Лазо М. Костић, Драгољуб Антић, Олга Луковић Пјановић, Казимир Шулц, Адам Мицкијевић, Сипријан Робер, Емил Бирнуф, Адолф Пикте, Лоренц Суровјецки, Реља Новаковић, Јован Деретић, Радован Дамјановић и многи други. Ватиканско-бечко-берлинску квази историју коју ти пропагираш заступају "величине" као што је Ноел Малколм.

Не прави се глупљи него што јеси Столе, нисам питао да ти нешто доказујеш, већ да ми наведеш који је то конкретан Кљосовљев доказ да је Р1а била присутна на Балкану пре 9000 година? Рећи ћу ти ја, не постоји. Једини недвосмислен доказ за овакву тврдњу би био да је Р1а пронађена на Балкану у скелетима старим 9000 година, а то није случај. Дакле, Кљосов није доказао апсолутно ништа.

Видиш Лажљивче да је могуће дискутовати без лагања.

Сада си се вратио у оквире „пристојности“ које гаји овај форум.

Не слажеш се самном и зовеш ме незналицом, парамецијумом, имбецилом, ...... али ми, овог пута, не приписа садржај који си сам измислио, да би му се онда ругао.

Као да овај форум већ није довољно засран, ти покушаваш да спустиш лествицу још ниже, саобразно твојим ниским карактерним оквирима и уведеш и лаж као стандард, поред неваспитања, вређања и неуважавања саговорника.

Још једном те молим да ме више не спомињеш.

Опрости, али није до тебе, једноставно када видим гомилу псеудонаучних бљувотина без трунке доказа, реагујем инстинктивно. Стога би једини начин да те више не помињем био да престанеш да загађујеш ову тему горепоменутим псеудонаучним бљувотинама. Свако добро!

Не прави се глупљи него што јеси Столе, нисам питао да ти нешто доказујеш, већ да ми наведеш који је то конкретан Кљосовљев доказ да је Р1а била присутна на Балкану пре 9000 година? Рећи ћу ти ја, не постоји. Једини недвосмислен доказ за овакву тврдњу би био да је Р1а пронађена на Балкану у скелетима старим 9000 година, а то није случај. Дакле, Кљосов није доказао апсолутно ништа.

Kljosov na ovom starom snimku tvrdi da je Ria bio ove prije 9000 godina a onda naprasno prije 5000 napustio ove prostore i otisao na istok,da bi se onda prije vise od 2000 godina vratio ponovo na Balkan.Meni ovde u studiju izgleda kao pijan, :)

А ти немој да се правиш да си стручњак зе генетику, зато што то ниси то ниси! За тебе и још неке на овом форуму је свето писмо да I2a Din није постојала на Балкану пре 6-ог века, односно пре фамозне сеобе Словена. Да није можда Кен Нордверт извукао Y ДНК из неких античких некропола на Балкану? Наравно да није!!! Све док се детаљно генетички не обради више античких некропола на Балкану и не нађе ни један једини примерак I2a Din, твоја прича, прича Синише Јерковића, Кора, Славена, Филипа или било кога ко то пропагира остаје само хипотеза коју тек треба доказати. Волео бих да ти видим израз лица кад се у некој античкој некрополи открије I2a Din, а сугуран сам да хоће.

Poslednja izmena:
Опрости, али није до тебе, једноставно када видим гомилу псеудонаучних бљувотина без трунке доказа, реагујем инстинктивно. Стога би једини начин да те више не помињем био да престанеш да загађујеш ову тему горепоменутим псеудонаучним бљувотинама. Свако добро!

Човече ти бре лажеш.
Еј бре гајиш лаж.
То је огавно.

Све и да је све, па и запета коју сам на форуму написао, "псеудонаучна бљувотина" то је моје мишљење и став који ти можеш да маштовито називаш овако или онако али лагање је карактерна особина и више је него одвратна.

Kljosov na ovom starom snimku tvrdi da je Ria bio ove prije 9000 godina a onda naprasno prije 5000 napustio ove prostore i otisao na istok,da bi se onda prije vise od 2000 godina vratio ponovo na Balkan.Meni ovde u studiju izgleda kao pijan, :)

Него шта него се R1a вратила на Балкан пре неких 2500 година. Је си чуо можда некад за Трачане, е па постоји велика вероватноћа да су они имали врло висок проценат R1а. Говорили су језиком који је био врло близак балто-словенским језицима. Прочитај задњу реченицу!!!

А ти немој да се правиш да си стручњак зе генетику, зато што то ниси то ниси! За тебе и још неке на овом форуму је свето писмо да I2a Din није постојала на Балкану пре 6-ог века, односно пре фамозне сеобе Словена. Да није можда Кен Нордверт извукао Y ДНК из неких античких некропола на Балкану? Наравно да није!!! Све док се детаљно генетички не обради више античких некропола на Балкану и не нађе ни један једини примерак I2a Din, твоја прича, прича Синише Јерковића, Кора, Славена, Филипа или било кога ко то пропагира остаје само хипотеза коју тек треба доказати. Волео би да ти видим израз лица кад се у некој античкој некрополи открије I2a Din, а сугуран сам да хоће.

Није мени ништа Свето Писмо, једноставно за сада сви докази указују да је И2а-Дин. дошла са Словенима. Али теби докази не значе ништа, празна прича је твоје Свето Писмо.

- - - - - - - - - -

Човече ти бре лажеш.
Еј бре гајиш лаж.
То је огавно.

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ти си дечко за лечење.

Није мени ништа Свето Писмо, једноставно за сада сви докази указују да је И2а-Дин. дошла са Словенима. Али теби докази не значе ништа, празна прича је твоје Свето Писмо.

Твоја прича ће бити апсолутно тачна, онда кад се детаљно генетички обраде античке некрополе на Балкану и кад се при том не нађе ни један једини скелет са I2a Din хаплогрупом. Све до тада то што ти причаш је претпоставка илити хипотеза која није поткрепљена материјалним доказима.

Poslednja izmena:
Твоја прича ће бити апсолутно тачна, онда кад се детаљно генетички обраде античке некрополе на Балкану и кад се при том не нађе ни један једини скелет са I2a Din хаплогрупом. Све до тада то што ти причаш је претпоставка илити хипотеза која није поткрепљена материјалним доказима.

Моје хипотезе имају бар неку потпору, за разлику од твојих "хипотеза". Којим су то материјалним доказима поткрепљене твоје изјаве? Набрајање 50 имена за редом није материјални доказ.

Evo jedna dobra ilustracija, prevelika je pa sam je stavio u spojler

ita.png

Zanimljiv mi je ovaj nedostatak E1b u centralnim delovima a na istom prostoru imamo J2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back