А шта теби значи то "игнорант"? Очигледно се разбацујеш речима чије значење не разумеш.
Објасни ти мени одакле једном хемичару и једном физичару, лаицима у области историје, археологије и лингвистике, права да, на пример, доводе у питање теорије Марије Гимбутас или Колина Ренфроуа. Шта они знају о томе? Чак и многи који су тим областима посветили читав свој живот не могу то да ураде, а онда се нађу двојица који су колико јуче прочитали први текст из те области, и одмах све знају најбоље. То би било исто као када би, на пример, Колин Ренфроу почео да пише о субатомским честицама и узео да обара теорије Енглера и Хигса. Шта би ти онда рекао?
Ignorant je, kada prebacis jednom coveku, da "ono" sta kaze nije tacno, bez dokaza u kom smislu on gresi. ignorant je kada napadas coveka i pokusavas da ga diskreditiras kao retarda koji nema pravo da diskutuje o necemu o kome on nije strucnjak. to me seti na inkviciju.
mi zivimo u otvorenom drustvo, i svaki covek ima pravo na svoje mislenje. ti ali ubijas otvoreno mislenje za ovakim kukavickim napadima. tvoj zadatak je sada da pokazes gde gresim. to bi radili tvoji strucnaji. sta vazi je message a ne titula.