Генерални штрајк!

zuta vnago su ga nagovorila da bude i veleizdajnik, jel tako? jel preleces u novu aljekovu stranku loja LISTA? i to su ga zuti isto nagovorili, on u stvari u glavi umesto mozga ima zuto, a onaj dezinformer smrce belo, dok vam mi spremamo OBOJENU revoluciju, crveno-crna koalicijo
Studenti IV stepen sa 18 godina starosti ne mogu da znaju šta su sve žuti na kvarno i u potaji muljali sa dokumentacijom koju su 2012 spaljivali.

Posle izadju na TV pa se kao iščudjavaju

Te prvobitna kumulacija kapitala, odakle kad su našli praznu kasu sve Sloba pokrao, pa tajkuni sa budžeta preko iste prazne kase, pa aktivno traži posao vidiš da si nesposoban da ga nadješ, ajmo agencije za zapošljavanje jer gazda ima troškove.... samoubistva egzistencijalno ugroženih su sasvim normalna pojava u razvijenom svetu.... to je naša žuta politika, proverite žute rupe u radnom stažu, penzija da demokratski izbijete oĉi...

Gde je tu bila ova Etička Tetka da veli koju zlatnu? :D

CIA uvek igra dvostruku igru

Vučić jeste serviran ali nedovoljno

Nike uveo sankcije Rusiji
Mi ne mozemo da gledamo stalno ruske interese i da trpimo vucica vecito zato sto se njima tako diglo.
Problem koji nam su nam on i njegova klika stvorili je mnogo veci od sankcija prema bilo kome.
Zaboravio si da kazes da je ipak nekim cudom izdejstvovao sankcije prema NIS-u, radi daljeg opstanka na vlasti.

Kako te nije sramota?

"Lako je prosvetarima da lelemudaju malo je problem Hitna Pomoć da ne radi"

a nas iz MAXI-ja ko iebe? Možemo valjda i mi da ne radimo?

uzmeš malo vode brašna soli kvasac pa zamuljaj leba, najprostija stvar u životu, prostija ne postoji

nego vi da ne radite pa kad ogladnite da dodjete kod nas da kradete "neće propasti za 1 komad" kaže njih 1000
1000012435.jpg

Иначе што се тиче Руса и Нато/ЕУ...Ћута је колико сам чуо за Русе а Лазовић вероватно за ЕУ али свима им је на првом месту Србија и правда у њој. Није патриота онај који је за Русе као ни онај који је за ЕУ већ онај који је за поштену и бољу Србију!

A zašto samo na sedam dana? Kada je trebalo da stopiraju odluku da su u obavezi da izdaju fiskalne račune klijentima nisu radili mesecima. Tako sada baba na pijaci izdaje fiskalni račun kada prodaje kupus a advokati ne. Cirkus.
Registrovana poljoprivredna gazdinstva ne izdaju fiskalne racune.

Ako baba izdaje, ona ima piljaru, a ne poljoprivrednu tezgu na pijaci.

Ко још осим адвоката треба да ступи у штрајк? Нисам сигуран да ће у просвети успети, али то није ни важно... важно је да се излази на улице и да се пружи подршка студентима, мада је време да се активније укључи и опозиција са паралелним активностима.

Ко још осим адвоката треба да ступи у штрајк? Нисам сигуран да ће у просвети успети, али то није ни важно... важно је да се излази на улице и да се пружи подршка студентима, мада је време да се активније укључи и опозиција са паралелним активностима.

I mene interesuje ko bi sve trebalo da učestvuje u generalnom štrajku? Uz prosvetu. Niko da odgovori.

Tzv. opozicija moze samo stetu da nanese a najvise ovi iz skupstine.

Bilo bi dobro da studenti naprave neku otvorenu listu, na koju će pozvati opozicione stranke da se upišu, ali pod uslovima studenata. Da ispadne da studenti kontrolišu opoziciju, a ne opozicija studente. Kasnije bi studenti pozvali da se glasa za tu listu.

Back