DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.042
Posta Srbije, Telekom, ...ostala javna preduzeca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne tebi licno , retko ja licno upucujem...?! Jel ti to meni govoriš da nisu Srbi na protestima ili mi se učinilo?
Kolubara , EPS?
полако бранша по бранша адвокати и просвета, првоKolubara , EPS?
Kontrola je veoma bitna ali ko ce da kontrolise ove izdajnike od opozicije kad cekaju priliku ko lesinari da sve upropaste?Bilo bi dobro da studenti naprave neku otvorenu listu, na koju će pozvati opozicione stranke da se upišu, ali pod uslovima studenata. Da ispadne da studenti kontrolišu opoziciju, a ne opozicija studente. Kasnije bi studenti pozvali gase glasa za tu listu.
Za pocetak da ali i privatni da se prikljuci ubrzo.Znači, samo državni sektor?
Advokati nisu drzavni sektor.Znači, samo državni sektor?
Eto i prosveta je konacno krenula, vecina nije pristala na mrvice sa stola gospodara.полако бранша по бранша адвокати и просвета, прво
Mislim da bi lista na koju bi studenti pozvali bila neka vrsta filtera. Ko joj pristupi, nije izdajnik, ko nešto bude zanoveo - ćao.Kontrola je veoma bitna ali ko ce da kontrolise ove izdajnike od opozicije kad cekaju priliku ko lesinari da sve upropaste?
Bizon jesteAdvokati nisu drzavni sektor.
A što ne treba? Vozači hitne pomoći rade za 50,000 dinara. Hteli bi i oni veći standard.Па наравно да хитна помоћ не треба да штрајкује.
не ради се о пристанку на било шта мора се блокирати систем да би хуља била у проблему са својим нарко секташким картелом и студенти су позвали у ген. штрајк ко га не подржи ступањем у исти, ради за режим и систем СНС мафије на челу са Вучићима тј део је СНС системаEto i prosveta je konacno krenula, vecina nije pristala na mrvice sa stola gospodara.
њих је именовао непомјаник лично они у штрајк нећеSudije, tuzioci takodje treba da se prikljuce ako imaju petlje ili ce i dalje biti vucicev otirac za noge.
Razumem.....mora se odvojiti kukolj od zita.не ради се о пристанку на било шта мора се блокирати систем да би хуља била у проблему са својим нарко секташким картелом и студенти су позвали у ген. штрајк ко га не подржи ступањем у исти, ради за режим и систем СНС мафије на челу са Вучићима тј део је СНС система
Nije državni udar nego ustavna revolucija. Mladi u Srbiji vide da njihovi vršnjaci u drugim zemljama žive bolje dok Srbija stagnira pa žele i oni ono što zaslužuju.CiA organizovani drzavni udar
neuspesno
они ће против бити кад и жељко митровићRazumem.....mora se odvojiti kukolj od zita.
Mislim generalno na sve, ne samo na njih.они ће против бити кад и жељко митровић
Ovo je trenutak kad je rizičnije ostati uz ava nego biti uz njega. Čak i ako ga vole, treba da imaju petlju da ostanu s njim.Sudije, tuzioci takodje treba da se prikljuce ako imaju petlje ili ce i dalje biti vucicev otirac za noge.
тако је само га не организује нико, већ га је непомјаник АВ већ извршио узурпирајући све гране власти, кршећи законе и устав, то је државни удар одозго, он је починио и велеиздају поред државног удара (одозго)i drzavni udar