Генерални штрајк!

Zar ce i dalje dozvoljavati da zavise od drzave umesto da bude obrnuto!?
Meni dođe da napravim udruženje poljoprivrednika

Samo kako kad nisam poljoprivrednik? ;)

Ma, oni koji imaju poljoprivredna gazdinstva šta znači štrajk od jednog dana? posebno u zimsko vreme :)
Šalim se, ali stvarno naši poljoprivrednici nezavisno od ovog treba da imaju dobro udruženje, svih malih i srednjih proizvođača. Onda bi bila neka silica, ovako su rascepkani i ništa. Martinović ministar poljoprivrede :zcepanje:
Video je zemlju koliko i ja.

Problem je sto ti sindikati i ne zastupaju stvarno poljoprivrednike vec rade u interesu vlasti i samo sluze da ugase vatru, ne samo za poljoprivredu nego i uopsteno u barem 95% slucajeva.
zato što su sirotinja uglavnom
A zemlju kod nas drže veliki kapitalci
Vrtimo se u krug. To je definitivno velika priča, ali retko koja politička stranka se time bavi. Što je čudno za zemlju sa toliko plodne zemlje

Ipak, koliko god da neko voli ili ne voli politički EU, činjenica je da imaju regulativa za sve i svašta.

I nije uopšte čudno što protesti kreću od nauke, obrazovanja i kulture, to su jedina dva poglavlja u poregovorima sa EU koja smo otvorili i zatvorili i usaglasili se sa EU. Što znači da tu imamo kapaciteta za makar nešto.

Ne, nisi me skapirao. Ne takav "vodja" vec jak protiv-kandidat. Za drugi krug ne mogu studenti. Mozda onaj doktor iz Nisa
Je l ovaj doktor?

1000012436.jpg

Џо багериста симбол 5.октобра.Био је корисна будала, над чијим крилима су НАТО политичари ушли у фотеље.После само пар месеци се покајао ,дубоко разочаран.Умро у немаштини, жена није имала новац за његову сахрану.Не буди корисна будала, да најгори покушају доћи на власт!

1737218684995.png

Back