Ултрасдм
Aktivan član
- Poruka
- 1.041
Одакле вам то да ће бити 2.2 мотор од 135 кс такав мотор не постоји. Фиат има дизелеше од 2 литра са 160 и 190 кс и мање од 1.6 и 1.9 од 105 до 150 кс.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad razmatram drugi auto, moram Kiju malo da parkiram. Za 3 nedelje sam prešao skoro 6000 km i sada na satu ima oko 32000 km, što skoro duplo prelazi ograničenje po lizingu. U prevodu: ili da plaćam neke penale (ne znam koliko je) ili da uzmem drugi auto i koristim ga tu po gradu i za neka kraća putovanja. Gledao sam nešto do 1500 eura, npr stari Micubiši Lancer, ima oko 63000 km na satu, nov tehnički pregled i tako to. Mislim da je tako nešto dobra kupovina. Ovde u AU na jedne tablice možeš da voziš tri auta, tako da se sa drugim autom isplati.
Inače sa Kijom za tih 6000 km nikakvi problemi. Po 15 sati u kolima i ne spava mi se, niti tražim krevet, niti sam umoran, samo nastavim dalje kao da sam došao iz prodavnice. Za tih 6000 km, oko 3000 km je bilo autoputa, ostatak grad i medjugradska vožnja. Non stop se vozilo brzo, kroz Nemačku ne ispod 160 km/h, a gotovo uvek oko 180 km/h i maksimalnih 200 km/h, pun stvari, auto zalegao, po gradu non stop kickdown, ali poštujući ograničenja, magistrala se terala malo brže i sve to rezultiralo 6.5 litara prosečne potrošnje. Da sam zadovoljan i nisam, ali ne može od 1600 ccm i takve vožnje da se očekuje bolje i plus automatik je. To je u parama oko 10 litara plina, tako da je ekvivalent nekom benzincu od 160-170 ks sa plinom ili jačem?
Mozes isto da nadjes ove sto vracaju kilometraze i vratis . Javi se duletu on je na forumu najveci ekspert na tom polju vracanja kilometraze.
Sused, de molim te, objasni mi ovo na srpsko-hrvatskom jeziku.km se vrate za dvi minute ali kod pravih marki se može vidit daje vraćana kilometraža,dakako u ovlaštenom servisu.
Sused, de molim te, objasni mi ovo na srpsko-hrvatskom jeziku.
Mogao bih da vratim na 20kkm, jer ono u servisu bilo na 17.5 km pre 3 meseca.
Za koliko ks je prosečna deset litara plina, pošto blizu mene je 80 centi plin, a u Nemačkoj sam vidjao i po 60 centi.
Na primjer, kupiš rabljeni Audi odvezeš ga u ovlašteni servis i oni ti izlistaju sve servise i na koliko km su rađeni na tom autu.Moj susjed vozi Passat kome je vraćena kilometraža i to za 80000 km,provjerio u ovlaštenom servisu. Kod nas se km mogu provjerit u stanicama za tehnički pregled vozila.
Da l moramo da mu persiramo sad?@BOTR druže šta ti je to trebalo, al nek ti je sa srećom.
@ultrasdm
taj 2.2 je potpuno nov, nema veze ni sa Fiatom, pa cak ni sa Jeep-om posto i Jeep ima takodje 2.2 dizel ali su razliciti. Nema vise deljenja motora sa ostalima, bar u tim visim klasama, za ostalo cemo videti
@botr
Druze srecno na novom radnom mestu!![]()