znači menjaš za W222? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bolje kupi dobru jaknu
Ja ne podnosim grejace sedista. Imam ih u 3 auta i nikad ato ne ukljucujem. Nekako mi je osecaj ruzan kao da mi se potparavaju bubrezi. Ne prija mi.
Mnogo mi vise prija kad se lepo i dobro obucem.
- - - - - - - - - -
ni meni. Ali proizvodjaci vise nemaju sta da smisle. Pa izbacuju i gluposti.
Danas sam video Mercedes S kupe:
http://www.autoscout24.ch/de/d/merc...odel=1729,0,0&st=2&vehtyp=10&r=5#&gid=1&pid=2
Još jedan od onih auta koji ti se vremenom mnogo više svidjaju u odnosu na prvi pogled. Ali sumnjam da će mi se
![]()
Kako jakna da pomogne kad sedaš na dupe,a ako je koža onda kao da sedaš na hladan beton,ni dugačke gaće ne pomažu.A nositi skijaške pantalone gde god da kreneš je malo nepraktično.Ja uvek koristim grejače u sedištima kad je hladno.Međutim nisu svuda dobri,na primer u renou su kao da sedneš na vrelu plotnu od šporeta,pravi roštilj za hemoroide.Na mom Land Roveru samo koristim prvi stepen,jer drugi je previše jak.Najbolje ima mercedes,3 nivoa,i nijedan ne peče dok sediš,i automatski se gase posle nekog vremena.
Čuo sam za jedan incident gde čovek invalid kojem je osuzeto sve od struka pa na dole,vozio VW Caravelle,neko mu upalio grejače u sedištu a on nije video,pošto se ne gase automatski to mu tako grejalo zadnjicu dok nije počelo da miriše paljevina.Čovek zadobio opekotine trećeg stepena.
Potrošnja od malopre:Magistralni put je u proseku 6.5 litara na 100km sa oscilacijama od 80 do 110 km/h, uzbrdo-nizbrdo-ravno. Znaci, ako se vozi normalno, potrosnja bude normalna, od 5 do 8 litara, u zavisnosti od konfiguracije puta. Ako se cesto naglo ubrzava, upozna se svaka smena na pumpi, trosi kao lud. Autoput je oko 7.5/8 litara na 130, mada i to sve zavisi koliko i kako vetar duva, ali to su neke okvirne brojke.
da su ti ekrani okrugli, u obliku cajgera, maskirani, bilo bi manje odvratno... ovako četvrtasti televizori izgledaju tragično neuklopljeno.