General Strugar krajem februara na slobodi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda sam ja dodadno tvoje komplekse probudio, pa mi je sad krivoz:cry:

Onaj post mi je na neku ruku bio simpatican, ali si poslije pretjerao, pa sam s toga prijavio.

Klasika:mrgreen:
a dje sam jado preterao.........ne znam koji post.

:hahaha:

ti si poznat ovde po lupanju gluposti........eh.......pa ne mozes izmisliti tek tako komplekse i lupati........jer je cinjenica da ih ti imas a ne ja ..........stoga ti ne vredi da ponavljas ko sto papagaj ne bi li prevario nekog novopecenog forumansa.

Jes da mi kaza jedna brdjo da imam komplekse.......a u ovom postu sve sve lepi vidi:mrgreen:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=8461208&postcount=159

Klasika:mrgreen:
a dje sam jado preterao.........ne znam koji post.

:hahaha:

ti si poznat ovde po lupanju gluposti........eh.......pa ne mozes izmisliti tek tako komplekse i lupati........jer je cinjenica da ih ti imas a ne ja ..........stoga ti ne vredi da ponavljas ko sto papagaj ne bi li prevario nekog novopecenog forumansa.

Jes da mi kaza jedna brdjo da imam komplekse.......a u ovom postu sve sve lepi vidi:mrgreen:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=8461208&postcount=159

Pa nek novopeceni forumasi sami procijene ;)

Procenili i znaju da si to ti.

Super kad je tako, a sad ja malo da reprezentujem tvoju kulturu.

Je li shabancino jedna mala nisam ja derpe kao onaj koji te je napravio.
Ti ni ne mozes da budes mazocista jer ne razlikujes kada te neko yebe u mozak i hvali.....tebi isto nista ne...
Yebote.........on je bre shiptarcina.........pa vidis kako je ruzan sa onom klasicnom siptarskom celendrom
Ma sta me briga za njihove izgovore,mandate,predsednike,cenu benzina,obojene i bezbojne........neka crknu svi.
Tako je lavrov........neka porckaju svi amerikanci..........i svi koji njihovi sipatizeri......rak ih jeo da ih jede......pogotovu simpatizere.
Americka prljava teroristicka go*na.
Jos samo fali crnogorski magarac..........
Ma kaze se bijezis ka reccklesov caca........e znas ono kada nekog ispalis a on ti kaze-nemoj da si recckles.......ili koji si ti recckles.........eee reccklesu jedan sto me ispali.........e reccklesov tata si bio i to si i ostao...........i slicne forme
Opet se ona pederbalija pro*erava.............
Nek crknu i 1 i 2............crknite.
Ma ne brinem se ja za ku*vetine poput bobic ove sto pise klumne.
za to ti nije kriv sloba niti sheki nego onaj ko te je otelio i posle tako garavo vaspitao,pa ti je obraz kao djon....eto toliko.
O srbijo mila mati nocas cemo gorce................:mrgreen:

Jesu li ovo tvoji postovi?

Toliko od mene, s tobom sam zavrsio.

Super kad je tako, a sad ja malo da reprezentujem tvoju kulturu.

Jesu li ovo tvoji postovi?

Toliko od mene, s tobom sam zavrsio.

Tooooooooo brate..........kako si sve montirao.......svaka koza ti dala :mrgreen:

Jesu moji nego sta........aj jos jednom-neka pocrkaju svi ti sto sam prozivao.....
Ovo je bas bilo dobro.........a nisi ti jadan zavrsio ja zavrsavam svaki dan stobom,i po pravilu 2 x ispadnes magare........samo ne znam kako te nije blam da se opet vracas:mrgreen:

E i jos nesto...........nemoj da si recckles:mrgreen:

Prilozi

• 440px-Flag_of_Podgorica_svg.png
    440px-Flag_of_Podgorica_svg.png
    1 KB · Pregleda: 4
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back