general ratko mladic - sudjenje pred haskim tribunalom.

Судећи према његовом изгледу Ратко Младић треба у бању и на физикалне терапије да му се стање поправи .Не знам да ли је дуготрајна последица можданог удара ,другог пута,оставила трајне последице на његово памћење и концентрацију
али ако јесте онда га треба ослободити суђења.

Сваки нормалан суд би ослободио оптужбе човека који је преживео два мождана удара осим Хашког суда изгледа да желе да га убију .

Misliš da moždani udar može povratiti u život 8000 ljudi koje je pobio, pa da ga oslobode optužbe? :think:

Čekaj...sudionici na kraju priznaju da su sudjelovali u tome,nekakav casnik kaze da je bilo smisljeno i to od strane Mladica i sad ovi kazu da je laz?Joj daj...

Priznao ustasa erdemovic i naveo saucesnike koje nekim cudom niko ne hapsi niti trazi. erdemovic cak nije ni Mladica direktno mogao da tereti, posto je bio obicni vojnik, tako da Mladic sigurno nije njemu izdai naredjenje

Ja ću još samo ovo i dalje neću ni ja spamovati temu.

Dakle, za ostvarenje prava pojedinog naroda služi isključivo republika, odnosno AP, a federacija tek ako je to pravo od zajedničkog interesa svih naroda.

Dakle, hrvatski narod je imao ustavno pravo da svoje pravo na samoopredjeljenje i otcjepljenje ostvari putem svoje republike, a kako se to nikoga drugog ne tiče, federacija se ništa ne pita.

Jednostavno, ustavno, legalno. :)

Naravno, ali vidis dje je tvoj intelektualni bag!!!!
Ali nije hrvatski narod ima ustavno niti bilo kakvo drugo pravo da diskriminise srpski narod,
oduzimajuci8 mu prava u Hrvatskoj!!!!

Misliš da moždani udar može povratiti u život 8000 ljudi koje je pobio, pa da ga oslobode optužbe? :think:
Не бих се ја бринуо за њега и пресуду јер је неће дочекати.Пре бих се забринуо за одштете које ће Хрватска морати да плати за два злочиначка подухвата.

Postavljao sam već taj klip, par strana unazad, a i ovaj moj post koji si citirao je odgovor jevropi i njenom komentaru po ovom preslušanom klipu
Strašno je što tim ljudima niko ne pomaže u svojoj borbi za istinu, još strašnije što ih niko ne poziva da gostuju u medijima po Srbiji. Tu emisiju Atlantis su i ukinuli sa Radio Beograda zbog gostovanja Karganovića i dr.Simića.

Jedino kad bi Hrvatska na to pristala .... ili ratom. :)
Nisu ni tim imali pravo.Ko nama brani da im skinemo konstitutivnost kad smo se odcjepljivali?Mi smo priznati u NASIM POTPUNIM granicama.Oces rat?Uredu,ti si terorist i cao.Oni znaju to,znaju oni sve,samo tesko se oprostiti sa toliko godina provedenih po Lici i sjevernoj dalmaciji.Nista sad,sad mogu gledat "krajinu" na slikama i bok! :D

.hvala- srbi su imali pravo na otcepljenje iz SR Hrvatske ...

Naravno, ali vidis dje je tvoj intelektualni bag!!!!
Ali nije hrvatski narod ima ustavno niti bilo kakvo drugo pravo da diskriminise srpski narod,
oduzimajuci8 mu prava u Hrvatskoj!!!!

Jedino kad bi Hrvatska na to pristala .... ili ratom. :)

NEMA STIDA ..... SADA JOS RECI KADA JE POCEO ANTISRPSKI FASISTORIJEK ???

SA NEGIRANJEM GENOCIDA I ZRTAVA JASENOVCA

Zasto?Zasto su Srbi tribali ostati konstitutivan narod?Zasto su srbi bili na vise od 40% visokih mjesta u policiji,opcinama i fakultetima a bilo ih je 12%?Zato oni nisu htili van iz SFRJ,pa to svaka budala zna.Odemo li iz SFRJ nema vise privilegiranih mista.Ako si iz neke pripizdine sa Korduna nema sanse da budes dekan na 50% Zagrebackih fakulteta brajo...

Nisu ni tim imali pravo.Ko nama brani da im skinemo konstitutivnost kad smo se odcjepljivali?Mi smo priznati u NASIM POTPUNIM granicama.Oces rat?Uredu,ti si terorist i cao.Oni znaju to,znaju oni sve,samo tesko se oprostiti sa toliko godina provedenih po Lici i sjevernoj dalmaciji.Nista sad,sad mogu gledat "krajinu" na slikama i bok! :D

Pa upravo zato im je i ukinuta konstitutivnost, jer bi inače imali mogućnost opstrukcije kod donošenja odluke o otcjepljenju, koju bi itekako koristili.

Ovako, mogli su prdit, ali je smrdilo samo njima. :lol:

Da ste skupa s nama gradili slobodnu i neovisnu Hrvatsku, nitko vas ne bi diskriminirao.

Mutavi, bezbroj puta si sa ove debatne tacke pobjegao!!!!!

A sta je tu diskutabilno,
u cemu je bila nasa nekooperativnost pre ustavnih diskriminacija??????

Sad ces opet pokazati svoju ljudsku i intelektualnu zrelost, spamujuci debatu!!!

Gluperdo cobanska, pokrstena,
to ti je iz pripovjetke Sime Matavulja, Pilipenda!!!!

Kakve veze ima krajinaforce, stupidarijume fratarski!!!!:per::per::per::per::per:
Brzo si se vratija,eno ti link,ima stosta za procitat.Ova tvoja glupost je maciji kasalj u usporedbi sa ovim sta sam ti da,a to nije niti desetina onoga sto postoji na tu temu.Pa zar nije cudno da jedini ko misli da su Hrvati pokatoliceni Srbi(iako smo vas kako kazes poklali na milijune tjekom godina,da ne govorim koliko vas je oslo u I.sv ratu i ratu sa turcima) osim vasih radikala i to poglavit Seselja,hrvata cija je obitelj presla na pravoslavlje u vrime turskih osvajanja a druge tri Seselj familije su pobigle u Dalmaciju jer to nisu zeljele?

quote_icon.png
Оригинал поставио lovelyjubbly
Zasto te vrida ako ti kazem da si vlaj?Pa jel ti tribam stavljati pisane dokumente pravoslavnih svecenika o tome kako su vas "pretvarali" u srbe?Kako ste se dicili "svojom vlaskom krvlju i krajiskim domom"?Poklopi se usima,vlaju rumunjski...

Ajde nasoju pokrsteni, djedovi ti se u grobu prevrcu,
fratarski kurcoljube!!!

_

:hahaha::hahaha::hahaha:................:ok:

Back