- Poruka
- 4.841
ja rekoh iz republike srpske...a to na sta ti aludiras ---odlucili su politicke usijane glave...
Gluposti, on je bio komadant armije i dobro je znao sta znaci napustanje Kupresa i
kasnije Bos Grahova,
po pitanu vojnog opstanka RSK.!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja rekoh iz republike srpske...a to na sta ti aludiras ---odlucili su politicke usijane glave...
Nešto mi tu dismr i onaj Hadžić
Nego, tog lika se više niko i ne seća, a skoro ga je neki hrvatski političar iz onog vremena svojatao rečima: Nije on kriv , dok se nije okrenuo Miloševiću, bio je naš čovek...
Ko je reko da toga nije bilo?
A što se događalo 4 godine prije toga?
Nije mi jasno kojim osnovom ti gradis svoja ubjedjenja,
ali ovim sto si izlupetao , ja tvrdim da si ti ustaski mantras!!!!!
Jer:
ti dobro znas da su Srbi i usli u rat da bi zastitili svoja istorijska prava ustavnog naroda,
te posto u tome nisu uspjeli,
ostanak bi bio ravan samoubistvu, to je odlazak bio jedina moguca opcija njegovog opstanka!!!!
Dobar skok od 520 godina.
Ono u međuvremenu nema veze, jel?
Gluposti, on je bio komadant armije i dobro je znao sta znaci napustanje Kupresa i
kasnije Bos Grahova,
po pitanu vojnog opstanka RSK.!!!
Дављење војника ЈНА у Сплиту 1991. је инцидент који се десио 6. маја 1991. године у Сплиту прилоком демонстрација које је организовао ХДЗ против ЈНА. Слика дављења војника Светланче Нацева обишла је свет а током демонстрација је убијен војник Саша Гешовски.
Демонстрације су организоване испред команде ЈНА у Сплиту. Током демонстрирања из масе се пуцало на зграду а један од метака смртно је погодио војника Сашу Гешовског који се налазио у једној од просторија. Испред зграде се налазило једно оклопно возило ЈНА а из масе је истрчао један од демонстраната који је скочио на возило и почео да дави војника Светланчу Нацева који је вирио из возила. Војник је успео да се одупре и да се увуче у возило, а демонстрант је онда скинуо митраљез са возила. Све ово су пратиле камере, полиција и демонстранати.
Uvek moze jadnije s njihove strane.
Ti si rekao, svaki put u nekoj novoj formi, izmedju ostalog i u citiranom postu,.............. da Srbi nisu pobegli zato sto su se bojali "dobrih" hrvata. Kao sto vidimo iz prilozenog, ma zaista nisu imali razloga da vas se boje, to ih samo neki tamo nagovorili da ste vi zlocesti. licemerno, bedno i jadno da jadnije ne moze biti
I što je najvažnije, a dolaskom hrvata na temu još i od presudnog značaja,
dolazimo do krivosutog i do njegovih i Šušakovih paklenih ustaških planova glede stvaranja novog demokratskog ozračja u Hrvatskoj![]()

Ajd sad kreni samo malo sjevernije, pa opiši događanja u Krajini.
Možeš od Škabrnje, pa dalje, kako ti drago.
Pogrešna adresa i osoba za pljuvanje. nije on pravio aranžmane sa Hrvatskom za naftu nego saznaj ko je.
Ma stipu nju, ona ne zna ni kako izgleda puska, nije osjetila rata ni jedne minute, a pametuje.
Ona ti je inace iz srpskog Minhena.![]()

Nešto mi tu dismr i onaj Hadžić
Nego, tog lika se više niko i ne seća, a skoro ga je neki hrvatski političar iz onog vremena svojatao rečima: Nije on kriv , dok se nije okrenuo Miloševiću, bio je naš čovek...
Ne znam i ne zanima me po pitanju njegove odgovornosti za prepustanje bez borbe
Bos. Grahova Hrvatima, zaista nema veze!!!!!
Evo ti samo dio tel.razgovora Martica sa Mladicem u to doba:
"Mladicu, nemamo ljudstva da posaljemo na Grahovo, pasce ustasama u ruke,
a to nam je onda omca oko vrata"
"Boli me curac Marticu za Grahovom, ako ti treba brani ga"!!!!
tu,tu,tu,......tu.....!!!!
Ajd sad kreni samo malo sjevernije, pa opiši događanja u Krajini.
Možeš od Škabrnje, pa dalje, kako ti drago.

Ne znam i ne zanima me po pitanju njegove odgovornosti za prepustanje bez borbe
Bos. Grahova Hrvatima, zaista nema veze!!!!!
Evo ti samo dio tel.razgovora Martica sa Mladicem u to doba:
"Mladicu, nemamo ljudstva da posaljemo na Grahovo, pasce ustasama u ruke,
a to nam je onda omca oko vrata"
"Boli me curac Marticu za Grahovom, ako ti treba brani ga"!!!!
tu,tu,tu,......tu.....!!!!
Или долазак из емиграције 200 усташа 1990. год. са пасошима СУП Загреб?
Исто се дешавало као на овом снимку,хрвати упадају србима у куће убијају и пљачкају уз поруку србима да беже за Србију са земљом на опанцима коју су донели у Хрватску!
Па како да има људство када је један број војноспособних побегао у Србију, после их милиција скупљала и слала назад и то добар број?
ili predhodne akcije ustasa, pa i teroristicki napadi
Па како да има људство када је један број војноспособних побегао у Србију, после их милиција скупљала и слала назад и то добар број?
bilo je dosta ljudi koji su bili odradili na ratistu, pa ih ponovo kupili po srbiji posle ...