Uysal
Elita
- Poruka
- 16.872
I nece ni jedan krvojevic da mi odgovori, sto ste tukli po Sidu sa teskim naoruzanjem?![]()
Djesi arkanovac, kakav si ko čo'ek?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I nece ni jedan krvojevic da mi odgovori, sto ste tukli po Sidu sa teskim naoruzanjem?![]()

Djesi arkanovac, kakav si ko čo'ek?
cenim da ne konta probaj mu narcrtati

Bolest.![]()
Jesi ti cuo nekad za Srbsku Krajinu? Opet se pravis lud?![]()
nema o tome ništa na googlu znači opet lažeš

Vama su crtali svi svetski politicari,analiticari, razni strucnjaci.. pa nisu uspeli da vam uteraju ni u glavu ni u doope
koliko vekova Srbi su ziveli na teritoriji Srbske Krajine? Kako su se tu nasli,naselili? Zasto?![]()
To ne postoji i nikad nije postojalo.
Shizofrena umišljotina bolesnih glava.
naravno- i onda svakako nema otudjivanja licne imovine u cro- zato sto je sve srpsko croatsko ....
ima i to u onom praktikumu![]()
Cccccc...
Idi skoci u WC solju i spusti dasku!

ti što su tamo živeli imalli su poslovni odnos a onije druhijeh su turci guzili 500g tako da ovijeh privjeh su pravi Srbi a ovijeh drugijeh isto jesu ali puno manje puno

Hahahahhahahahahahahahaah
Tebi Google je dokaz postojanja Naroda?
![]()
istorijiski je postojala .... srpska krajina .... .to sto je brisete u novopovijesti, ne znaci da je izbrisano u istoriji
Privatna imovina je privatna.
Ja uopće o tome ne govorim.
Jel u redu da Hrvat u Subotici recimo proglasi teritorij svoje kuće i okućnice djelom Hrvatske?
Odakle ste vi krvojevici stigli? Iz koje glaksije?
Nego,da li ste culi za Karlovac na teritoriji Srbske krajine? Da li ste culi za Vojnic?
A za Glinu?![]()

Kad?
Na kojem prostoru?
Koja administrativna obilježja je imala?
U sklopu koje države?
jel u redu da se iz ustava brise konstitutivan narod ???
To je sve Hrvatska, a ti možeš samo patiti.![]()

Ne mogu kad si već ti unutra.![]()

jel u redu da se iz ustava brise konstitutivan narod ???