general ratko mladic - sudjenje pred haskim tribunalom.

Svakako, svakako :lol:

Pricam ti ja tako u rujnu prosle godine sa nekim Nijemcima, rijec je o jednom gradicu u bivsoj istocnoj Njemackoj. Razgovarali smo na engleskom, njima slabije ide ali ga znaju, a moj je savrsen (ne hvalim se, samo konstatiram) i bez akcenta, pa su mislili da sam Amer. Pricamo onako o svemu, sto nam padne na pamet. Skrenem temu na Balkan, pitam za Hrvate, kazu jaoooo, bas lijepa zemlja, prekrasno more i ljubazni ljudi, prijateljska zemlja, tamo se ide svake godine i tralala. Ajde dobro, rekoh, a nisu li oni pravili zlocine u ratu svjetskom, oni ono kao, pa jesu ali tko tad nije radio zlocine, pravili ste i vi Ameri, etc. Dobro. A Srbi upitah, a oni vele sto s njima, pa rekoh nije li tamo bilo zestokih odmazdi Nijemaca? A cuj, oni ce, dobili su sto su trazili. Kako rekoh to, bilo je odmazdi nad civilima i sl., a oni ce kao, jeste ali ne nakon sto je doslo do pobune protiv njemackih snaga, tako ih se moralo urazumiti i ne moze drugacije, ono rat je i tako to, a ti znas da komunisti ionako ne razumiju nista sem sile, divljaci, sami su trazili, ovo-ono.

I jos mnogo toga, da ne tipkam sad, mrsko mi... Pa se ti opet pozovi na Nijemce, nejaci. :lol:

:rotf::hahaha: :hahaha1: :worth:

pa sta mislis gde si bre nije ovo ustasko obdaniste .. jao hrvatskog tipicnog proseravanja :udriglavu:

]Ja vjerujem da ti nisi bas najbolje slusa optuznicu,a?Kakvo zavrzlame?Oko toga ko je zapravo kriv za rat?Pa samo procitaj optuznicu...Em su osudili prakticki cjeli ratu u RH dajuci RSK vodstvu UZP-ove,sad ce karadic doc na svoje,Sloba se zna sta je bio i zadnja 2 kotacica u svemu tome su Mladic i Hadzic,a to sad sljedi.Zato mi jesmo radosni a vi pokisli...Kako bilo...[/B]

Na kraju krajeva Orie je nabrojao jos nekoliko "poznatih" lica sa Srpske scene 90ih koji su u svemu tome sudjelovali.Osim Mladic nasao se i predsjednik RS,R.Karadic,predsjednik jos tada Jugoslavije,Sloba Miloševic i vec osudeni ratni zlocinca kao sto je Mile Mrksic.Plus desetci ostalih nize rangiranih koji su u tome svemu sudjelovali.Kao sta rekoh,gadno vam se pise.Cini se da ce Haaski sud zavrsiti u "stilu" Mladic&Karadic touchdown :D

A ovaj,.................ko to nama sudi, pripadnici naroda ciji zlocinci iz ww2 i dan danas slobodno setaju Argentinom? kad pociste pred svojom kucom onda nek se jave, kako oni, tako i vi. dotle ni vi ni oni NE MOZETE nikom suditi, a ponajmanje Srbima. zato svaku njihovu presudu mogu da stave sebi u guzicu, ili vama

evo ti isti snimak kao i susedu, da se ne bi svadjali oko jednog

Ono sto je rekao, imalo je smisla, a ne kuburi " s koncentracijom" nego posledicama dva mozdana udara. Koristi samo jednu ruku, koliko se moglo videti, uostalom, imace advokate!

Тако је Биљо.Ништа није рекао без смисла.
Чудо је да је уопште жив поред два мождана удара , инфаркта миокарда, а могуће и карцинома.Тек ће се сазнати где је и под којим околнистима био држан.Свака му част.

A jesu ti pricali sta o ovima

nemacki nacisti i dan danas zive u Argentini, konkretno ovaj saa snimka osudjen 90-ih i zivi u Rimu u kucnom pritvoru,...................tako da ne bih vise slusala misljenje najvecih fasista, nemaca i kroata

Pregledao sam ovaj snimak, ja i zaboravih zadnje vreme za to, secanje na teske dane i zlikovce.
Ali dobro, ne bi trebalo danas generalizovati Nemce koa zlocince. Druga su vremena, i koliko i sami znate, pociscena je Nemacka prilicno i od strane samih Nemaca prema Nemcima posle IIsv.rata.

Poslednja izmena:
Тако је Биљо.Ништа није рекао без смисла.
Чудо је да је уопште жив поред два мождана удара , инфаркта миокарда, а могуће и карцинома.Тек ће се сазнати где је и под којим околнистима био држан.Свака му част.

Da li je negde uopšte bilo govora o njegovoj poslednjoj adresi?
Nisam sve gledala pa me interesuje da li je spomenut taj deo na otvorenoj sednici.

Svakako, svakako :lol:

Pricam ti ja tako u rujnu prosle godine sa nekim Nijemcima, rijec je o jednom gradicu u bivsoj istocnoj Njemackoj. Razgovarali smo na engleskom, njima slabije ide ali ga znaju, a moj je savrsen (ne hvalim se, samo konstatiram) i bez akcenta, pa su mislili da sam Amer. Pricamo onako o svemu, sto nam padne na pamet. Skrenem temu na Balkan, pitam za Hrvate, kazu jaoooo, bas lijepa zemlja, prekrasno more i ljubazni ljudi, prijateljska zemlja, tamo se ide svake godine i tralala. Ajde dobro, rekoh, a nisu li oni pravili zlocine u ratu svjetskom, oni ono kao, pa jesu ali tko tad nije radio zlocine, pravili ste i vi Ameri, etc. Dobro. A Srbi upitah, a oni vele sto s njima, pa rekoh nije li tamo bilo zestokih odmazdi Nijemaca? A cuj, oni ce, dobili su sto su trazili. Kako rekoh to, bilo je odmazdi nad civilima i sl., a oni ce kao, jeste ali ne nakon sto je doslo do pobune protiv njemackih snaga, tako ih se moralo urazumiti i ne moze drugacije, ono rat je i tako to, a ti znas da komunisti ionako ne razumiju nista sem sile, divljaci, sami su trazili, ovo-ono.

I jos mnogo toga, da ne tipkam sad, mrsko mi... Pa se ti opet pozovi na Nijemce, nejaci. :lol:

Gle ovu lažovčinu... :cepanje:

11:34
Prvo pojavljivanje Mladića u Hagu ponovo otvoreno za javnost.
- Ja sam branio svoj narod i svoju zemlju, nisam branio Ratka Mladića. Sada pred vama branim Ratka Mladića. Prrema meni su postupali ljudski i dostojanstveno, ali me nervira ova procedura, govorim to radi moga zdravlja. Ja ne ubijam muslimane kao muslimane, ni Hrvate kao Hrvate. Ne ubijam ni sada u Libiji, ni u Africi, ja sam samo branio svoj narod i svoju zemlju, rekao je Mladić pre nego što ga je prekinuo sudija Ori.

Jeftino su te izdali, ali ces Ti skupo prodati svoju kozu, nisu se nadali:)
Odbio srpskog konzula koji je kao dosao da mu pruzi pomoc (?) - pisu, vrlo otresito, nista sto je je Tadicevo ne primaj, GENERALE, nista:klap:

Heroj!!!
triprstavi2.gif

Pregledao sam ovaj snimak, ja i zaboravih zadnje vreme za to, secanje na teske dane i zlikovce.
Ali dobro, ne bi trebalo danas generalizovati Nemce koa zlocince. Druga su vremena, i koliko i sami znate, pociscena je Nemacka prilicno i od strane samih Nemaca prema Nemcima posle IIsv.rata.

Mislim da ti nissi dobro razumeo, ovo ovde nije 1941. godinaa, ovo su 90-e i 2000. do danas. Naisti su ziveli i zive i dalje bez gonjena i progona uz podrsku i pomoc NEMACKE vlasti.
evo jos jedan snimak, ovde imamo godinu 1995., dok je Mladic pravio "genocid" ova svapska gnjida je isla na mise u Argentini, uz apsolutnu podrsku svih Nemaca koji zive u tom mestu, koji su kako se vidi na snimku atakovali novinara.
1996. je osudjen u Rimu zbog zlocina nad Italijanima, na "dozivotnu robiju", da bi se 2003. ponovo pojavio ziv i zdrav u Argentini.

Ne cudi me i da su tako pricali,zavisi koji kraj Nemacke :)
Na primer, deo Muenchena je za Hrvate dok jedan veliki deo podrzava Srbe :)

Istocni dio, na zapadu svabije nisam bio vec nekih desetak godina.

...ne shvatas razliku izmedju taktike i strategije... taktika je kad odreagujes brzo i paralizujes protivnika...dobra je za pljacku npr. ali svaki dobitak u taktickom smislu je gubitak u strateskom...stratesko resenje je kad imas na umu svoje zivotne prioritete i ciljeve i pozitivne i negativne posledice svojih postupaka...vidim usrecili ste se sa svojim saveznicima a tek cete se usreciti ;)

Zato i imamo Lijepu Nasu a vi gubite 17% teritorije i pola naroda vam (p)ostaje dijaspora, jer su nam saveznici losi a vasi dobri. :lol:

Istocni dio, na zapadu svabije nisam bio vec nekih desetak godina.

Zato i imamo Lijepu Nasu a vi gubite 17% teritorije i pola naroda vam (p)ostaje dijaspora, jer su nam saveznici losi a vasi dobri. :lol:

Ako ces vec da odbijas onda...88:100=x:11 ... tako se to racuna ;) .... a onda na rezultat dodas RS koja je 2,5 puta veca od KiM :mrgreen:

Poslednja izmena:
Cime se izrugujem, time sto konstatiram da za njega trazis prava koja je on odavno oduzeo drugim ljudskim bicima? Pa to je cinjenica, ne ruganje, i to upucena tebi a ne njemu.

Izgleda da ti ponestaje "heroja" pa pucas po savovima. :lol: Fino.

Meni heroja ne ponestaje jer trenutno vlasti u Hrvatskoj sa onima svojima koje imaju ne mogu da se snađu pa ih prodaju na kilo za(kao) gotovinu. Kad imaš takve neprijatelje onda nema opasnosti pa i heroji mogu da odmore. No lako je sa mnom. Pripazi se ti da mojim herojima ne dosadi plandovanje.

Usput komentar, vidim da vam papa dolazi u posjet pa pravo na hipodrom. Zna on gde se konjušari nalaze :hahaha:

Ne bitno sto ih ti ne vidis posto ih ti vec znas, bitno je da ih drugi vide, i da samim tim vide vase licemerje:bye:

Pa onda nemoj mene citirati, citiraj te "druge" za koje zelis da ih odgledaju. Ja ih ne vidim, iskreno.

Ako ces vec da odbijas onda...88:100=x+11 ... tako se to racuna ;) .... a onda na rezultat dodas RS koja je 2,5 puta veca od KiM :mrgreen:

Cini mi se da sam negdje u vasem tisku procitao to za 17%, dozvoljavam da sam pogrijesio procenat no to uopce ne mijenja smisao mog posta.

A RS ne budete dobili, to znas i ti i ja z:) eno je Dodo nakon onog blama sa referendumom ugmizao u misju rupu i jos ne izlazi van, vec tjednima.

Meni heroja ne ponestaje jer trenutno vlasti u Hrvatskoj sa onima svojima koje imaju ne mogu da se snađu pa ih prodaju na kilo za(kao) gotovinu. Kad imaš takve neprijatelje onda nema opasnosti pa i heroji mogu da odmore. No lako je sa mnom. Pripazi se ti da mojim herojima ne dosadi plandovanje.

Usput komentar, vidim da vam papa dolazi u posjet pa pravo na hipodrom. Zna on gde se konjušari nalaze :hahaha:

A sto ce tvoji heroji kad im dosadi plandovanje, skoknut ce u pritvorsku knjiznicu po neku knjigu ili pak na partiju saha? :lol:

Pa onda nemoj mene citirati, citiraj te "druge" za koje zelis da ih odgledaju. Ja ih ne vidim, iskreno.

Cini mi se da sam negdje u vasem tisku procitao to za 17%, dozvoljavam da sam pogrijesio procenat no to uopce ne mijenja smisao mog posta.

A RS ne budete dobili, to znas i ti i ja z:) eno je Dodo nakon onog blama sa referendumom ugmizao u misju rupu i jos ne izlazi van, vec tjednima.

nisam vidio da je ovdje burno, sorry evo me da pomognem. da djeca u srbiji ne bi stvarno mislila da su ovi u pravu.

Back