general ratko mladic - sudjenje pred haskim tribunalom.

S: dobar dan, hocete nam reci tacan datum vaseg rodjenja?
M: ja sam rodjen na cisti ponedeljak 1943
S:
istockphoto15121571wide.jpg

:hahaha1:

Izvinjavam se čobanici što sam se drznou mimo nje da otvorim temu o Mladiću... Za momenat me ponela emocija i zaboravio sam da je njeno ekskluzivno pravo da otvara teme o zločincima...

A kako znaš da je general Mladić zločinac? Imaš neke informacije koje ostali nemaju? Znaš "rezultat" suđenja, ili ga samo priželjkuješ?
Ono što je suština, general je učinio veliku stvar, omogućio je Republiku Srpsku. Sad mogu da mu sude, isti oni koji su za ga vreme rata bombardovali. Tada mu nisu mogli ništa, pa sad pokušavaju.
Čak i da mu nakače nekakave zločine, on je svoj deo posla uradio kako treba... doduše ne sasvim, jer kao što sam već napisao, za tim muslimanima u Srebrenici ima ko da plače, za našim momcima nema ko da plače. Ako nema majki u crnom da kukaju, kao da se zločin nije desio.

Uff braćo Srbi ovo ne ide na dobro...Koliko je to procitano zdruzenih zlocinackih poduhvata?Cetri ili pet?Prakticki cjeli vas rat je bio ZZP...:hahaha::

Kakav naš rat gospodine? Mi nismo ratovali između sebe. Formulacija rečenice vam nije dobra ni pravno a ni gramatički. Usput nije pristojno da nas oslovljavate na ovaj način. Mi pazimo sa kime se bratimo.

Ma dajte ljudi gde je bolje pa ovaj covek jedva prati sta mu sudije pricaju i uz to pola propusti i ne moze odmah da reaguje na pravi nacin...

Ma stoji to da je on bolestan i da mu kako je rekao treba puno vremena i da sve razume i procita sve sto je dobio i da mora uzeti advokata. Ali je cinjenica da ne izgleda vise onako lose kao prvi dan, pa covece izgledao je kao zombi onaj dan, one oci, pogled, ma bilo je strasno gledati ga. I jos nesto, da je psihicki pukao, mislim da nije, mada su to srpske vlasti prizeljkivale a mediji pokusavali da nas ubede. Sta hocu da kazem je, drzi se mnogo bolje nego sto je to njegovim dusmanima milo.

Kakav naš rat gospodine? Mi nismo ratovali između sebe. Formulacija rečenice vam nije dobra ni pravno a ni gramatički. Usput nije pristojno da nas oslovljavate na ovaj način. Mi pazimo sa kime se bratimo.
Uredu,obecajem da necu vise :) Nekako ste danas nervozni...a sudi ista "postenjacina" kao Gotovina,taj voli davat ZZP-ove nebrinite,bit ce jos par :D

Back