gost 191696
Elita
- Poruka
- 16.691
S: dobar dan, hocete nam reci tacan datum vaseg rodjenja?
M: ja sam rodjen na cisti ponedeljak 1943
S:

S:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

S: dobar dan, hocete nam reci tacan datum vaseg rodjenja?
S:
![]()
![]()
I šta je tebi ovde smešno? Što je jedan od najvećih srpskih generala optužen za dva genocida?
I šta je tebi ovde smešno? Što je jedan od najvećih srpskih generala optužen za dva genocida?

zabole me za sta je optuzen i za sta ce ga lazovi suditi. el imas ti dvije vijuge da skontas napisano? ako nemas, putuj igumane
Da ti imaš samo jednu vijugu u glavi, ne bi se sprdao sa ovim. Čak i da je optužnica 100% lažna, nema ničega smešnog u svemu tome. Ne vidim da se Ratko smeje...

Izvinjavam se čobanici što sam se drznou mimo nje da otvorim temu o Mladiću... Za momenat me ponela emocija i zaboravio sam da je njeno ekskluzivno pravo da otvara teme o zločincima...
ko se zadnji smeje, najsladje se smeje![]()

Ma dajte ljudi gde je bolje pa ovaj covek jedva prati sta mu sudije pricaju i uz to pola propusti i ne moze odmah da reaguje na pravi nacin...
:Uff braćo Srbi ovo ne ide na dobro...Koliko je to procitano zdruzenih zlocinackih poduhvata?Cetri ili pet?Prakticki cjeli vas rat je bio ZZP...:
A ko će se u ovom slučaju poslednji smejati? Ratko?![]()
Zato ima preplasenog branioca,koji ce ga odbraniti kad mrtav prdne!Ko postavi tog picopevca neiskusnog da brani naseg heroja?
Uff braćo Srbi ovo ne ide na dobro...Koliko je to procitano zdruzenih zlocinackih poduhvata?Cetri ili pet?Prakticki cjeli vas rat je bio ZZP...:

n'umem da gledam u pasulj, videcemo kada se okonca ova farsa od sudjenja.
Pa ja neznam dali si ti pratila ali vi vec imate dva ZZP-a "ispod pojasa"znas kako, kod nas je jos uvek OPTUZNICA, a kod vas je... kako ono bese.... PRESUDJENO?![]()
Milan Martic i srbi u RH i onaj general Momcilo Perisic sta ce i ovdi jedan zaradit Uff braćo Srbi ovo ne ide na dobro...Koliko je to procitano zdruzenih zlocinackih poduhvata?Cetri ili pet?Prakticki cjeli vas rat je bio ZZP...:
Ma dajte ljudi gde je bolje pa ovaj covek jedva prati sta mu sudije pricaju i uz to pola propusti i ne moze odmah da reaguje na pravi nacin...
znas kako, kod nas je jos uvek OPTUZNICA, a kod vas je... kako ono bese.... PRESUDJENO?![]()
Čekaj kako sad farsa? Suđenje vodi isti sudija koji je osudio Gotovinu na 24 godine zatvora i hrvatski državni vrh za UZP. Da li to znači da je i to suđenje bilo farsa?
Uredu,obecajem da necu viseKakav naš rat gospodine? Mi nismo ratovali između sebe. Formulacija rečenice vam nije dobra ni pravno a ni gramatički. Usput nije pristojno da nas oslovljavate na ovaj način. Mi pazimo sa kime se bratimo.
Nekako ste danas nervozni...a sudi ista "postenjacina" kao Gotovina,taj voli davat ZZP-ove nebrinite,bit ce jos par Zato ima preplasenog branioca,koji ce ga odbraniti kad mrtav prdne!Ko postavi tog picopevca neiskusnog da brani naseg heroja?