Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.462
Moguce da je bilo sporadicnih zlocina i nesavesnih ljudi, ali to je vojska ostro kaznjavala.Odakle znaš da nije počinjen niti jedan zločin?
Ozbiljno pitam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguce da je bilo sporadicnih zlocina i nesavesnih ljudi, ali to je vojska ostro kaznjavala.Odakle znaš da nije počinjen niti jedan zločin?
Ozbiljno pitam.
Kako nije zločinac ako je osuđen zločinac?
Meni logika nalaže da je zločinac onaj tko je zločinac.
Ali valjda imam neku uvrnutu logiku
Ništa te sad ne razumijem.Moguce da je bilo sporadicnih zlocina i nesavesnih ljudi, ali to je vojska ostro kaznjavala.
samo sud svoje partijeA koji sud priznajete
Izgleda je niko ne tuca pa da skrene pažnju na sebeMila Pajić je heroj!
Hrvat tvoje mišljenje je uvek u obrnutoj srazmeri sa mišljenjima normalnih Srba .Kako nije zločinac ako je osuđen zločinac?
Meni logika nalaže da je zločinac onaj tko je zločinac.
Ali valjda imam neku uvrnutu logiku
Sigurno da nije bio "preki sud", nemam dokumentaciju jer sam obican gradjanin, nisam cak ni pratila slucaj, ali znam da se vojska na KiM nije obrukala, jer to je bila vec srpska vosjka tada i jer ovde svi tako kazu, pa i najzesci neprijatelji tadasnjeg rezima.Ništa te sad ne razumijem.
Neki vojnik počini ratni zločin.
Ti kažeš da je to vojska "oštro kažnjavala".
Imaš li nešto dokumetirano o tom prijekom vojnom sudu?
osudio ga je neprijateljski kengur sud koji mi Srbi ne priznajemo
Evo ti i amerikanci i izrael ne priznaju medjunarodni sud u Hagu pa sto bi i mi ovaj nize rangirani?
Ako ne priznaje Amerika ne moramo ni mi
Ne samo što ih ne priznaje, nego je donela posebne zakone protiv “saradnje” sa dotičnim “sudom”.Ako ne priznaje Amerika ne moramo ni mi
Slucajno je tu u pravu Amerika, ali i nije. Evo sta je sa druge strane dovelo to nepostovanje medjunarodnih sudova, da se sada zajedno sa Izraelom izivljavaju nad civilima, i postaju ratni zlocinci.Ne samo što ih ne priznaje, nego je donela posebne zakone protiv “saradnje” sa dotičnim “sudom”.
Nema nade da neće biti kandidovani, ako ne oni lično ond još i gori od njih.Likove poput te Mile i Dinka ako stave na listu dobiće nula glasova .Mada mislim da ti likovi nemaju ama baš ništa sa studentima koji po izjavi traže pravednost .
Ne samo što ih ne priznaje, nego je donela posebne zakone protiv “saradnje” sa dotičnim “sudom”.
Sandrina, uvek ima mladih i dobrih a koji pamte i nisu "pali s kruske".Kasno Marko...kad su već skoro sve naše oficire poubijali.![]()
Slucajno je tu u pravu Amerika, ali i nije. Evo sta je sa druge strane dovelo to nepostovanje medjunarodnih sudova, da se sada zajedno sa Izraelom izivljavaju nad civilima, i postaju ratni zlocinci.
Što se tiče međunarodnih sudova, u pitanju su od reda političke “institucije” neokolonijalnog tipa - ovoj sadašnjoj inkarnaciji se desio problem da su bivše kolonijalne sile UK i Francuska pokušale da se posluže njime u ideološke svrhe (protiv Trampa) pa je ušao u otvoreni sukob sa Amerikom.Slucajno je tu u pravu Amerika, ali i nije. Evo sta je sa druge strane dovelo to nepostovanje medjunarodnih sudova, da se sada zajedno sa Izraelom izivljavaju nad civilima, i postaju ratni zlocinci.
Mislim da bi Mila Fafić trebala da se oklizne na"GENERAL PAVKOVIĆ JE HEROJ, A NE ZLOČINAC" Udruženje boraca heroja sa Košara i Paštrika reagovalo na skandaloznu izjavu blokaderke Mile Pajić
UDRUŽENjE boraca heroja Košara i Paštrika reagovalo je na sramotnu izjavu blokaderke Mile Pajić, koja je na društvenim mrežama ostavljala uvredljive natpise povodom dolaska generala Nebojše Pavkovića u Srbiju.
![]()
Foto A. Stanković
-Najoštrije osuđujemo sramnu izjavu Mile Pajić, osobe koja je već prepoznata po delovanju protiv državnih interesa Srbije. Posebno je uvredljivo što takve izjave stižu iz Hrvatske – države koja je sklopila savez protiv Srbije sa Albanijom, samoproglašenim Kosovom i Slovenijom- naveo je Udruženje.
Oni dodaju da se u svojoj izjavi, "Pajić drznula da generala Nebojšu Pavkovića nazove zločincem."
- Mi, saborci sa Košara i Paštrika, odlučno poručujemo: general Pavković je heroj, ne zločinac! On je branio Srbiju i srpski narod u najtežim vremenima, dok su drugi ćutali ili bežali. Nazvati njega zločincem znači uvrediti sve nas koji smo se borili, naše pale drugove i porodice koje su dale najviše za otadžbinu. To je nastavak antisrpske kampanje koja želi da preokrene istinu i iz žrtve napravi krivca. Istina se ne može poraziti. Srbija pamti svoje heroje. Mi stojimo uz generala Pavkovića i sve naše saborce. Slava herojima! Živela Srbija- navode u saopštenju.
(Dnevnik)
https://www.novosti.rs/vesti/politi...valo-skandaloznu-izjavu-blokaderke-mile-pajic
Sta mislite o navodima blokaderke Mile Pajic?
Da li je general Pavkovic heroj ili zlocinac kako navode blokaderi iz Hrvatske?
Klintonov da ne kažem šta Bajden je otišao da se ne vrati, a kompletan klintonistički establišment (tzv ‘Clintonites’) predvođen svojom Hilari je uspeo da uđe u egzistencijalni sukob sa Republikancima kao takvima. Tek će biti zanimljivosti, sa njima na meniju.Kasno Marko...kad su već skoro sve naše oficire poubijali.![]()
Oni su odavno zločinci, upadaju slabijima u njihove kuće, figurativno i prave im/nam raspored.
Ali šta drugo očekivati od nacije potekle od ubica i lopova i prostirutki, lakih žena, geni im iskvareni
Kol'ko sam se danas smrzla još više ih ne podnosim.
Shvatam potpuno, i kamo srece da smo i mi mogli ili znali unapred, da izbegnemo taj Hag, jer on je nepravdean, ali moja poenta je u tome da treba da postoji neki drugi pravedni medjunarodni sud i da onaj ko ga izbegava, zeli nesto lose.Što se tiče međunarodnih sudova, u pitanju su od reda političke “institucije” neokolonijalnog tipa - ovoj sadašnjoj inkarnaciji se desio problem da su bivše kolonijalne sile UK i Francuska pokušale da se posluže njime u ideološke svrhe (protiv Trampa) pa je ušao u otvoreni sukob sa Amerikom.
Kako uopšte objasniti princip “zastarelosti” i “(ne)nadležnosti” nečega što nekako “nije nadležno” da sudi za britanske, a posebno francuske i belgijske i holandske kolonijalne zločine (Holanđani su u Indoneziji bili okrutniji i od nacista), a nekako ima nadležnost nad Rusijom i Izraelom? Takođe, nisu imali nadležnosti nad Bajdenom, ali su pokušavali da nekako “budu nadležni” nad Trampom: to se na engleskom kaže ‘to catch a Tartar’.
Шта о томе мисли онај што су му саветници Тони Блер и Шредер, и који финансира Клинтонима председничку кампању?"GENERAL PAVKOVIĆ JE HEROJ, A NE ZLOČINAC" Udruženje boraca heroja sa Košara i Paštrika reagovalo na skandaloznu izjavu blokaderke Mile Pajić
UDRUŽENjE boraca heroja Košara i Paštrika reagovalo je na sramotnu izjavu blokaderke Mile Pajić, koja je na društvenim mrežama ostavljala uvredljive natpise povodom dolaska generala Nebojše Pavkovića u Srbiju.
![]()
Foto A. Stanković
-Najoštrije osuđujemo sramnu izjavu Mile Pajić, osobe koja je već prepoznata po delovanju protiv državnih interesa Srbije. Posebno je uvredljivo što takve izjave stižu iz Hrvatske – države koja je sklopila savez protiv Srbije sa Albanijom, samoproglašenim Kosovom i Slovenijom- naveo je Udruženje.
Oni dodaju da se u svojoj izjavi, "Pajić drznula da generala Nebojšu Pavkovića nazove zločincem."
- Mi, saborci sa Košara i Paštrika, odlučno poručujemo: general Pavković je heroj, ne zločinac! On je branio Srbiju i srpski narod u najtežim vremenima, dok su drugi ćutali ili bežali. Nazvati njega zločincem znači uvrediti sve nas koji smo se borili, naše pale drugove i porodice koje su dale najviše za otadžbinu. To je nastavak antisrpske kampanje koja želi da preokrene istinu i iz žrtve napravi krivca. Istina se ne može poraziti. Srbija pamti svoje heroje. Mi stojimo uz generala Pavkovića i sve naše saborce. Slava herojima! Živela Srbija- navode u saopštenju.
(Dnevnik)
https://www.novosti.rs/vesti/politi...valo-skandaloznu-izjavu-blokaderke-mile-pajic
Sta mislite o navodima blokaderke Mile Pajic?
Da li je general Pavkovic heroj ili zlocinac kako navode blokaderi iz Hrvatske?
Samo teraj baš svaku stvar u dnevnopolitičke vode pa ne brini oko podrške svojoj opciji.Шта о томе мисли онај што су му саветници Тони Блер и Шредер, и који финансира Клинтонима председничку кампању?
Misli da je Vojislav Koštunica pojo gofno sa davanjem NIS-a Rusima, eto šta misliШта о томе мисли онај што су му саветници Тони Блер и Шредер, и који финансира Клинтонима председничку кампању?
Prvo, nije samo Kostunica dao, nego i "zuti" jer su tada nesto malo bili zajedno na vlasti, a drugo, to je najbolji potez koji su uradili, dobro moglo je da bude za nas 51% kao u Bugarskoj, i to je jedina moja zamerka.Misli da je Vojislav Koštunica pojo gofno sa davanjem NIS-a Rusima, eto šta misli
Kada j3 Koštunica predao NIS Rusima bez tendera skočila javnost.Prvo, nije samo Kostunica dao, nego i "zuti" jer su tada nesto malo bili zajedno na vlasti, a drugo, to je najbolji potez koji su uradili, dobro moglo je da bude za nas 51% kao u Bugarskoj, i to je jedina moja zamerka.
A da je Vucic odavno ljubomoran na Kostunicu, i ne samo on, nego i "zuti" i da su se tu "nasli", odavno je poznata stvar, zato sada i rade zajedno.
Pa "skocili" su od ljubomore, narocito Dinkic, koji i sada "rovari", i u ovoj vlasti je neki faktor.Kada j3 Koštunica predao NIS Rusima bez tendera skočila javnost.
Ona ista javnost što nikad ne skače za žuta sranja.
Tvrde da nisu komunisti.